ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود
سرخط خبرها

چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟

  • کد خبر: ۸۵۷۲۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۲
چرا می‌گوییم گربه هفت جان دارد؟
این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

به گزارش شهرآرانیوز، این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

آیا واقعا گربه‌ها هفت جان دارند؟ پاسخ منطقی به این سوال این است که مطمئنا چنین چیزی صحت ندارد.

ولی ریشه این سخن از کجاست و چرا کمی بیشتر یا کمتر از هفت را نمی‌گویند؟

دلیل اصلی شهرت گربه‌ها به تناسخ، توانایی پریدن بر چهار دست و پا است. آن‌ها از درختان مرتفع بالا می‌روند و در مقابل ماشین‌ها سبز می‌شوند و از مکان‌های مرتفع خودرا پرتاب می‌کنند؛ این سخن برگرفته از یک افسانه هزار ساله است و افسانه‌ها زمانی تحقق پیدا می‌کردند که فرهنگ‌های گذشته توانایی توجیه برخی مسائل را نداشتند.

در رمان رومئو و ژولیت اثر شکسپیر عنوان می‌شود که گربه‌ها نه جان دارند و به این شکل آن‌ها را تقسیم بندی میکند: سه جان برای بازی. سه جان برای فرار. سه جان برای باقی ماندن؛ این گونه بود که در فرهنگ اروپایی گربه‌ها به داشتن نه جان مشهور شدند.

ولی در جهان عرب این عدد متفاوت است و برای آن هفت جان را تلقی می‌کنند. در فرهنگ ترکی و اسپانیایی نیز داشتن هفت جان از شهرت بیشتری برخوردار است.

نسبت دادن این اعداد در مورد جان گربه‌ها برگرفته از توانایی آن‌ها زمان پریدن بر چهار دست و پا از مکان‌های مرتفع است.

آن‌ها از توانایی استقامت انعکاسی نیز برخوردار هستند، به نحوی که وقتی در هوا معلق هستند و از مکانی مرتفع در حال سقوط باشند به سرعت می‌توانند حالات خود را تغییر دهند.

آن‌ها از ستون فقرات انعطاف پذیری برخوردارند که تعداد مهره‌های فقرات آن‌ها از انسان بیشتر است. در نتیجه ستون فقرات انعطاف‌پذیر و توانمندی بالا در تغییر حالات بدن هنگام سقوط از ارتفاع باعث شده تا به خوبی بر زمین فرود بیایند.

گربه‌ها وقتی سه تا چهار هفته شوند این توانایی در آن‌ها ظاهر میشود و شش تا هفت هفتگی نیز رشد میکند.

بدن لاغر و نرم آن‌ها باعث میشود که درهنگام خطر از سوراخ‌های کوچک عبور کنند.

انعطاف‌پذیری تنها ویژگی گربه‌ها نیست بلکه گربه‌ها به روش‌های دیگری نیز از خود محافظت می‌کنند؛ مثلا آن‌ها همه چیز را نمی‌خورند و کمتر از سگ‌ها مواد سمی و آزاردهنده را وارد بدن خود می‌کنند.

رمز و راز عدد نه

عدد نه ریشه در تمدن مصر و فرعونیان دارد، چون آن‌ها گربه را مقدس می‌شمردند.

فراعنه اعتقاد داشتند که خدای خورشید به شکل گربه درآمده تا روی زمین بیاید و از نزدیک همه چیز را مشاهده کند. او هشت الهه دیگر را به دنیا آورد و در نهایت نه روح را در یک بدن مجسم کرد.

ولی برخی نیز براین باورند که این عدد ریشه در فرهنگ چینی‌ها دارد، چون عدد نه از نگاه آنان عدد شانس و جادویی به شمار می‌رود؛ علاوه بر این در تمدن یونانی نیز به عدد ۹ ثالوث ثالوث گفته می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->