مصوبه مداخله بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارز تمدید شد تخلف خروج بیش از ۲ هزار کیسه آرد از شبکه پخت نان در مشهد سخنگوی صنعت آب کشور: ۵۶۵ میلیارد تومان به تنش آبی مشهد اختصاص داده شده است بورس در سرازیری | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) خرید و فروش دلاری مسکن یعنی خروج ارز از کشور اجاره آپارتمان در آزادشهر مشهد چقدر نقدینگی لازم دارد؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیا خرید و فروش طلا مشمول مالیات می‌شود؟ توقف شماره‌گذاری خودروی ایکس ۵۵ پرو تا اطلاع ثانوی به دلیل نقص فنی مگر حقوق نیروی انسانی را با دلار ۶۰ هزار تومانی می‌دهند که می‌خواهند ارز صادراتی خود را بالا بفروشند؟ ربع سکه ۶.۶ میلیون تومان گرانتر است (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) لزوم ایجاد ارزش‌افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی در حوزه آجیل و خشکبار استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین ۴۶ درصد افزایش داشته است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت انواع گوشی‌های سامسونگ سری S چند؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مستأجران وام ۴۰ تا ۳۰۰ میلیون‌تومانی ودیعه‌مسکن را چگونه می‌توانند دریافت کنند؟ + جزئیات منطقه حساس در بازار سکه کجاست؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا در بازار امروز | ریزش‌ها لاک‌پشتی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ضرورت صادرات ۲۰۰ هزار تن سیب و پرتقال سایپا شرایط جدید فروش و پیش‌فروش ۱۰ محصول را اعلام کرد + اسامی خودروها، قیمت و زمان تحویل رقم دقیق مالیات پرداختی طلافروشان مشخص شد | دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟ (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اختصاص بخشی از ظرفیت مسکن ملی به کارگران جزئیات تازه از خروج عجیب‌وغریب ارز از کشور فروش بلیت فوق‌العاده قطار مشهد، از امروز ۹ صبح (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد | طلای زینتی تا ۱۵۰ گرم معاف از مالیات است فرماندار مشهد: از طلافروشان فراتر از قانون چیزی نمی‌خواهیم | کسانی که مغازه هایشان پلمب شده، براساس روال قانونی بوده‌ است سال گذشته ۲۸ درصد منابع از بانک‌های خراسان رضوی خارج شد واگذاری تعیین دستمزد کارگران به مجلس منتفی شد
سرخط خبرها

خبر خوش رئیس سازمان بورس: از امروز قرمزی تابلو کاهش پیدا خواهد کرد

  • کد خبر: ۸۶۱۳۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۱
خبر خوش رئیس سازمان بورس: از امروز قرمزی تابلو کاهش پیدا خواهد کرد
رئیس سازمان بورس گفت: شرکت‌ها در ۶ ماه ابتدای سال نسبت به سال گذشته افزایش داشته اند و نسبت‌های p/e بازار به ۴ رسیده است و قیمت سهام جذاب است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس در خصوص وضعیت بازار سرمایه اظهار کرد: از سال گذشته که بازار سرمایه رشد شدیدی داشت و سپس در دوره‌ای ریزشی در بازار سرمایه داشتیم، اما شرایط حال حاضر با سال گذشته یک تفاوتی دارد.

او بیان کرد: وظیفه اصلی سازمان بورس افشای اطلاعات شرکت هاست و اینکه به شفافیت معاملات نیز نظارت داشته باشد. شرکت‌ها در ۶ ماه ابتدای سال نسبت به سال گذشته افزایش داشته اند و نسبت‌های p/e بازار از عدد ۳۰ - ۴۰ به ۴ رسیده است و قیمت سهام جذاب است.

رئیس سازمان بورس افزود: اتفاقاتی که افتاد یک نااطمینانی در بازار سرمایه ایجاد کرد، اما در حال حاضر جای هیچ نگرانی نیست و شرایط بنیادی بازار خوب است و چند ابهام در بازار سرمایه است. اما در این مدت نگرانی‌های افراد حقیقی داشتند ما سعی کردیم از طریق هلدینگ‌ها و صندوق‌های سرمایه گذاری اوضاع بازار سرمایه را بهتر کنیم و خرید‌های خوبی توسط آن‌ها صورت گرفته است و خود صندوق‌ها تمایل به خرید دارند و این خرید‌ها ادامه دارد.

او بیان کرد: ما باید بازار سرمایه را به ثبات برسانیم. نزول و صعود شدید برای بازار سرمایه سم است و در هر بازاری بعد از رشد شدید، نزول شدیدی خواهیم داشت.

دولت در ۴۰ روز گذشته هیچ اوراقی نفروخته است

رئیس سازمان بورس در خصوص تامین مالی دولت از بازار سرمایه گفت: بحث‌هایی که بازار را تحت تاثیر قرار داده است، انتشار اوراق در بازار سرمایه است. ما به اندازه کشش بازار سرمایه اوراق منتشر می‌کنیم. در ۴۰ روز گذشته ما هیچ انتشار اوراقی در بازار سرمایه نداشتیم. کسری بودجه دولت از بازار سرمایه تامین نمی‌شود، ابزار‌های دیگری در بانک مرکزی، سیستم بانکی و بیمه وجود دارند؛ و بحث مولد سازی دارایی‌های دولت مطرح است که بخشی از کسری بودجه دولت از آنجا تامین می‌شود.

او بیان کرد:، اما متاسفانه مصاحبه‌هایی منتشر می‌شوند و یا مثلا عکسی از صفحه معاملات ما می‌گیرند که دولت این میزان اوراق فروخته است. با اینکه این طور نیست بلکه آن معامله‌ای است که میان بانک‌ها انجام شده است. باید این مسئله حل شود.

به گفته این مقام مسئول خریداران اوراق با خریداران سهام در دو بازار متفاوت هستند و هر کدام بازیگران مخصوص به خود را دارند. شخصی که اوراق می‌خرد، نمی‌آید سهام خود را بفروشد و اوراق بخرد و برنامه ریزی مدیریت ثروت افراد نسبت به هم متفاوت است. با این شرایط جو ناامیدی در بازار سرمایه اتفاق می‌افتد و این‌ها سیکل‌هایی هستند که چندین بار در بازار سرمایه تجربه کردیم. در ۲۰ سال اخیر در سال‌های ۸۳ – ۸۴ و یا بعد از سال ۹۲ همین داستان را با شدت و گستردگی در درگیری متفاوت افراد تجربه کردیم.

او افزود: ما در نهایت در سال‌های گذشته چند صد هزار سهامدار داشتیم، اما در حال حاضر در سازمان بورس در شرکت سپرده گذاری ۵۸ میلیون کد سهامداری صادر کردیم که شامل مردمی است که به صورت مستقیم خرید کردند و یا سهامداران سهام عدالت هستند، می‌شود و کل جمعیت کشور درگیر بازار سرمایه هستند و این موضوع حساسیت بازار سرمایه را افزایش می‌دهد.

عشقی بیان کرد: بر همین مبنا به پشتوانه این جامع سهامداری و به خاطر اینکه منافع کل جمعیت کشور درگیر است این پیگیری را خواهیم داشت و بحث قیمت گذاری‌ها و ایجاد رانت توسط اموال شرکت‌های بورسی تکرار نمی‌شود تا بتوانیم به سودآوری و توسعه شرکت‌ها کمک کنیم.

عشقی در پاسخ به این پرسش که، چه برنامه‌ای برای افزایش ثبات در بازار سرمایه دارید؟ اظهار کرد: یکی از بحث‌هایی که باید به شدت بر روی آن مانور دهیم، بحث اطلاع رسانی است که در چند وقت اخیر بحث اطلاع رسانی توسط سازمان بورس به وقفه افتاد باید مقدماتی را در جهت اطلاع رسانی فراهم کنیم. حتما یک ساز و کار خوب در جهت اطلاع رسانی ایجاد خواهیم کرد و به زودی مردم می‌توانند در خصوص بازار سرمایه و شایعات مطرح شده، از طریق کانال رسمی به این اطلاعات دست پیدا کنند.

رئیس سازمان بورس در خصوص جلسه صبح گفت: در جلسه صبح امروز، همه فعالان بازار سرمایه اذعان به ارزندگی قیمت سهام داشتند. با ابزار‌هایی همچون، خرید مستقیم سهام و خرید از طریق صندوق‌های سرمایه گذاری و همچنین با خرید اختیار فروش تبعی، مردم به این اطمینان برسند که تا انتهای سال ۱۴۰۰ به سود دست پیدا می‌کنند.

عشقی در خصوص قرمزی بازار سرمایه بیان کرد: قرمزی حال حاضر بازار سرمایه یک دفعه به وجود نیامده است، اما این سرخی بازار سرمایه از امروز به مرور کاهش می‌یابد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->