دلایل اعتراض خریداران پژو پارس ایران خودرو چه بود؟ ماجرای افزایش حق مسکن ۱۴۰۳ کارگران چه بود؟ | معاون وزیر کار مُنکر شد اخبار فروش حواله خوردو جانبازان تکذیب شد قیمت توافقی با دلار ترجیحی | کالا‌ها با دلار چند تومانی وارد می‌شوند؟ یک کیلو گوشت مرغ، چند؟ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس اتاق بازرگانی ایران: ایران دهمین تولیدکننده بزرگ موادمعدنی دنیاست خرید کدام نوع طلا برای سرمایه‌گذاری بهتر است؟ رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان: نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امیدبخشی به بخش خصوصی در ایران است فروشندگان پرقدرت در صحنه بورس امروز ظاهر شدند + عکس (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) محکومیت هزار میلیارد ریالی برای عرضه خارج‌ازشبکه گندم در خراسان‌رضوی واردات ۱.۸ میلیارد دلار طلا برای رفع تعهد ارزی در سال گذشته اولویت اختصاص ارز به صنایع داخلی اعلام شد ریزش قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) برنامه جلسات اتاق بازرگانی ایران در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | ادامه ریزش قیمت در بازار تکلیف جدی دولت به وزرا؛ نرخ رشد اقتصادی هر دستگاه در سال ۱۴۰۳ هدف‌گذاری شد ایران‌خودرو قیمت جدید هایما S۷ را اعلام کرد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلار ارزان شد، کالا نه | شهرآرا علت کاهش‌نیافتن قیمت اقلام را پس از فروکش‌کردن تلاطم‌های ارزی بررسی می‌کند نبود کارگر ماهر دلیل افزایش حوادث ناشی از کار کاهش قیمت دلار حباب سکه را کوچک کرد + جدول (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چطور خرابی خودرو در سفر را مدیریت کنیم؟

  • کد خبر: ۸۶۲۱۹
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۰ - ۲۲:۵۹
چطور خرابی خودرو در سفر را مدیریت کنیم؟
اغلب خودرو‌هایی که در جاده‌ها خراب می‌شوند خودرو‌های فرسوده هستند که توانایی چندانی برای مسیر‌های طولانی ندارند.

به گزارش شهرآرانیوز، اصولا زمانی که تعطیلاتی پیش رو داریم، خود را برای سفر آماده و مقدمات آن را فراهم می کنیم و مطمئن شویم همه چیز به خوبی پیش می‌رود، اما ممکن است این بین یک چیز غیر منتظره اتفاق بیفتد، به خصوص اگر خودرو خود را به طور منظم نگهداری و سرویس نکرده باشید.

خرابی خودرو احتمالاً یکی از بدترین ترس‌های هر راننده ای در یک سفر است، اما مقداری آمادگی و دانش می‌تواند تا حدودی ترس را کم کرده  و شما را تا حد امکان سریع و بدون دردسر در مسیر خود قرار دهد.

برخی دلایل متداول برای خرابی ماشین وجود دارد و تعدادی از آنها را در این گزارش بررسی کرده ایم و همچنین در خصوص کار‌هایی که باید انجام داد توضیحاتی داده ایم. در قدم اول باید از خطرات احتمالی خرابی که ممکن است برای خودرو رخ دهد را در نظر بگیرید، در بسیاری از مواقع می توان با اقدامات پیشگیرانه از خرابی خودرو جلوگیری کرد. 

قبل از رفتن به یک سفر طولانی، باتری خودرو را بررسی کنید تا مطمئن شوید اتصال الکتریکی ایمن برقرار است، پایانه‌ها فاقد خوردگی هستند و هیچ نقصی وجود ندارد که باعث تخلیه باتری شود. دینام خودرو را نیز بررسی کنید، زیرا یک ایراد می‌تواند روی باتری شما نیز تأثیر بگذارد.

قبل از سفر برخی لوازم ضروری را با خود به همراه داشته باشید، از جمله وسایل ضروری یک کیت پنچر است که باید همیشه در ماشین خود به همراه داشته باشید و همچنین بررسی کنید که چرخ یدکی وجود دارد. اطمینان حاصل کنید که همه لاستیک‌ها به درستی باد شده اند. قبل از رفتن وضعیت فرسودگی لاستیک خودرو را بررسی کنید.

در برخی خودروها دما به شدت افزایش می یابد که این نشان دهنده یک هشدار است؛ گرمای بیش از حد خودرو موضوع جدی است و می‌تواند مشکلی در سیستم خنک کننده باشد.اگر موتور بیش از حد گرم شد بخاری را روشن کنید تا گرما از موتور خارج شود، اگر چراغ هشدار دما خاموش نشد موتور را خاموش کنید و به هیچ عنوان کاپوت را باز نکنید، صبر کنید تا موتور و مایع خنک کننده خنک شوند.

بعد از گذشت زمانی مشخص، با دستکش، کاپوت را باز کنید، با یک حوله، درپوش رادیاتور را بپوشانید و به آرامی باز کنید تا فشار آزاد شود. مایع خنک کننده و آب را به نسبت مساوی اضافه کنید و درپوش را تعویض کنید. 

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->