موشک‌های تاروس به اوکراین نخواهد رفت ادعای رسانه صهیونیستی: اکثر مسئولان اسرائیلی موافق توافق مبادله اسرا هستند ترکیه ناو هواپیمابر می‌سازد شلیک ۳۰ موشک به پایگاه میرون اسرائیل توسط حزب الله لبنان + فیلم (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) نتانیاهو از صدور حکم بازداشتش وحشت زده است خودروی یک وزیر صهیونیست واژگون شد + فیلم زلنسکی: حداقل به هفت سامانه دفاع هوایی نیاز داریم حزب الله قادر است الجلیل را محو کند عربستان، اولین مقصد «بلینکن» رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است شیخ نعیم قاسم: جنگ باعث بازگشت شهرک نشینان نخواهد شد مخبر: ایران به دنبال روابط برد برد با کشورهاست مخبر: توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است تحولات «غزه»، محور سفر وزیر خارجه ترکیه به ریاض روسیه: تمام رزمایش‌های ناتو را از نزدیک زیر نظر داریم لاپید: همه مقامات مسوول در زمان عملیات طوفان الاقصی باید استعفا دهند تظاهرات هزاران شهرک‌نشین علیه نتانیاهو در تل‌آویو ۲۷ فلسطینی در حمله به منازل فلسطینیان نوار غزه به شهادت رسیدند رسانه عبری: ویدئوی حماس زنده بودن ۲ اسیر در غزه را ثابت کرد حمله ترکیبی حزب‌الله به مقر فرماندهی نظامی صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی
سرخط خبرها

نگاهی به تازه ترین رویکردهای ضدفساد دولت سیزدهم

  • کد خبر: ۸۷۵۵۳
  • ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۱
نگاهی به تازه ترین رویکردهای ضدفساد دولت سیزدهم
مواضع و سخنان حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم  رئیسی در زمان تبلیغات انتخابات، بیش از هر چیزی تأکید بر اجرای عدالت و پرهیز از ترسیم خطوط قرمز دولتی بود و همین موضوع باعث شد که مردم بعد از هشت سال، به بازگشت عدالت در دستگاه اجرایی کشور امیدوار شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از مهم‌ترین نماد‌های فساد، جانبداری از نزدیکان رؤسای جمهوری بوده است و عبارت «خط قرمز» در ادبیات سیاسی و رسانه‌ای در چنین بستر و فضایی ایجاد شده است.

اما حجت السلام رئیسی بر خلاف رؤسای جمهور پیشین، رویکرد متفاوتی در این زمینه در پیش گرفته است. اتفاقات ماه‌های اخیر در دولت سیزدهم نشان داده که او گام در مسیر واقعی «مردمی بودن» گذاشته است.

خط قرمزی ندارم

در همین زمینه رئیس جمهور در جلسه ۱۲ آبان هیئت دولت در سخنانی صریح و روشن خطاب به مردم و اعضای کابینه گفت: هیچ خط قرمزی ندارم؛ نه دفترم، نه معاونانم و نه وزرا، هیچ کدام خط قرمزی برای بنده نیستند.

رئیس دولت سیزدهم البته با صراحت این نکته را هم گفت که اگر فسادی در مجموعه دولت محرز شد، اول مسئولان با فرد خاطی برخورد و سپس او را برای طی شدن مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی کنند.
این موضع گیری رئیس دولت مردمی بارقه‌های امید را در جامعه زنده کرده است.

احیای دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور

از سویی، هفته گذشــــته رئیس جمهـــور، حجت الاسلام درویشیان را که پیش از این تصدی سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشت، به عنوان رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور و نماینده رئیس جمهور در امر مبارزه با فساد منصوب کرد؛ انتصابی که واکنش‌های مثبتی در پی داشت و از جدیت دولت سیزدهم در برخورد با مفاسد حکایت می‌کرد.
دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور در هشت سال دولت‌های یازدهم و دوازدهم به نوعی تعطیل و غیرفعال بود و حالا رئیس جمهور با انتصاب درویشیان به دنبال احیای این جایگاه در بدنه دولت سیزدهم است.

سخنان غلامحسین اسماعیلی، رئیس دفتر رئیس جمهور، مبنی بر اینکه «جایگاه و شأن دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهوری در دولت گذشته تنزل پیدا کرد»، به نوعی مؤید عزم جدی دولت برای فعال کردن دفتر بازرسی ویژه و مبارزه با فساد است. به گفته سید ابراهیم رئیسی، دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور قرار است در دولت سیزدهم با همکاری معاونت حقوقی، فعالیت خود را انجام دهد و سازوکار و ساختاری متناسب به خود بگیرد.

رئیس جمهور، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، حراست دستگاه‌های دولتی، دفاتر بازرسی و شخص وزرا و معاونان رئیس جمهور را همکاران حجت الاسلام درویشیان در مبارزه با فساد عنوان و بدنه دولت را ملزم به تعامل و همکاری با دفتر بازرسی ویژه کرده است.

روندی که دولت سیزدهم این روز‌ها در پیش گرفته و مقدمات بازگشت اعتماد مردم را فراهم کرده، مورد اقبال عمومی قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->