تصویب طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد برای اولین بار در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ ورود ۴۱۰ اتوبوس‌جدیدبه مشهد تا پایان سال حریم امن مشهد برای سرمایه‌گذاران با تأیید طرح پهنه‌بندی حریم شهر نجات بانوی مبتلا به سکته مغزی فریمانی از طریق اورژانس هوایی هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط سالم قرار گرفت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تایید بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد اعمال قانون هزار و ۶۴۸ دستگاه خودرو حادثه‌ساز در مشهد | ۸۲ نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک پر حجم در بزرگراه آزادی و طول بلوار ملک آباد تا فلسطین در مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| نشست خبری سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اصحاب رسانه (۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: به‌زودی، مسیر «ره‌باغ رضوان» در محدوده حرم مطهر رضوی بازگشایی می‌شود ۱۰۶۵ درصد رشد اعتبارات عمرانی منطقه‌۲ شهرداری مشهد از ابتدای فعالیت شورای ششم گزارشی از فراز‌و‌فرود‌های الیت که هنوز بعد از ۱۳‌سال، دل‌خوری برخی راننده‌ها را به دنبال دارد اعمال قانون هزار و ۸۰۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۸۱ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی

  • کد خبر: ۸۷۸۴۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۲
مدیریت‌شهری مشهد پای‌کار ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی یکی از ضرورت‌های کنونی است و مدیریت‌شهری از راه‌های مختلف در این راستا گام برمی‌دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، حجت‌الاسلام حسن‌ منصوریان اظهار کرد: با وجود اینکه مشهد پایتخت فرهنگی جهان اسلام است، از نظر سرانه کتاب و کتاب‌خوانی وضعیت مناسبی نداریم. براین اساس، پروژه‌ها و فعالیت‌های حمایتی برای ارتقای این سرانه باید درنظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه اولین مشکل پیش روی ما جریان رقیب کتاب و کتاب‌خوانی در شهر است، گفت: این جریان شامل برنامه‌های فرهنگی مشابه همچون بازی‌های رایانه‌ای، فیلم‌ها و جریان‌های رسانه‌ای دیجیتالی یا مسائل دیگری است که شور و نشاط کتاب‌خوانی را از جوان می‌گیرد.

وی با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی، افزود: اهمیت این موضوع را باید با بهره‌گیری از سازه‌های در اختیار شهرداری همچون بیلبورد‌ها و اکران‌های شهری به آگاهی شهروندان برسانیم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه در حوزه حمایت باید به سراغ انتشارات برویم، تصریح کرد: پاتوق‌های کتاب در وضعیت اقتصادی کنونی دچار رکود شده و فعالیتشان کم‌رنگ یا تعطیل شده است و باید از آن‌ها حمایت شود.

حجت‌الاسلام منصوریان گفت: انتشاراتی که در موضوع‌های مشخصی مانند ترویج فرهنگ ایثار و شهادت گام برمی‌دارد، یکی از نیاز‌های شهر است. زیرا فضا را به نفع تربیت اخلاقی شهر به‌ویژه نسل جوان پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه مشهد از لحاظ زیرساخت‌های حوزه کتاب و کتاب‌خوانی در وضعیت خوبی قرار ندارد، افزود: باید توجه کرد که مدیریت‌شهری متولی مستقیم ایجاد زیرساخت‌ها نیست، ولی از محل ۵/ ۰‌درصد درآمد شهرداری که متعلق به نهاد کتابخانه‌های عمومی است، در این راستا گام‌های حمایتی برمی‌داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورا با بیان اینکه مدیریت‌شهری مشهد در سال‌های اخیر براساس دغدغه‌مندی خود به حوزه توسعه زیرساخت‌های مربوط به کتاب و کتاب‌خوانی وارد شده است، اظهار کرد: در کنار ایجاد قرائت‌خانه، کتابخانه‌های محلی مربوط به فرهنگ‌سرا‌های شهر تقویت می‌شوند.

وی افزود: کتابخانه‌های عمومی شهر هم اگر مسائل و مشکلاتی داشته باشند، بررسی می‌کنیم تا با حمایت از آن‌ها به سرانه مطلوب در مشهد برسیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->