پیش‌بینی ورود ۱۴۵ هزار گردشگر سلامت به مشهد در سال ۱۴۰۳ مصرف کدام کنسروها ممنوع است؟ طرز تهیه کیک توت‌فرنگی با مارمالاد و کرم کاستارد + عکس کشف ۷۳ فقره سرقت ضبط و پخش خودرو در مشهد دستبرد ۸ میلیاردی به یک ساعت‌فروشی در مشهد ویدئو | فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری در مشهد چه مقدار آب برای سلامت کلیه‌ها لازم است؟ بهترین روش برای نو و تمیز نگه‌داشتن فرش‌ها علت چرخش مچ پا چیست؟ عوامل خطر «زوال عقل زودرس» را بشناسید خوابیدن روی زمین برای کمردرد خوب است یا بد؟ ترفند‌های مفید و کاربردی برای تمیزکردن و مراقبت از وسایل چوبی هشدار فرماندار طرقبه-شاندیز به گردشگران برای احتمال وقوع سیلاب (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ارتباط جالب ایجاد نفخ با کمبود یک ویتامین خواص ویژه موز سیاه شده که نمی‌دانستید اعزام بیش از ۸۷ هزار زائر سرزمین وحی از ۲۱ فرودگاه کشور توضیحات جدید وزیر کار درباره حقوق بازنشستگان و اصلاح حقوق کارگران (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۲۰ درصد زوج‌های ایرانی نابارورند | حرارت موبایل یکی از عوامل ناباروری در مردان
سرخط خبرها

واکسن‌های کووید ۱۹ برای بیماران سرطانی خطرناک نیستند

  • کد خبر: ۸۷۸۹۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۰
واکسن‌های کووید ۱۹ برای بیماران سرطانی خطرناک نیستند
تزریق واکسن کرونا یا عدم تزریق آن از اصلی‌ترین دغدغه‌های مبتلایان به سرطان است و این بیماران باید بدانند که صرف نظر از هر نوع درمان، می‌توانند واکسن کرونا را دریافت کنند، زیرا نتایج یک مطالعه جدید تایید می‌کند که واکسن‌های کووید ۱۹ برای اکثر بیماران سرطانی ایمن و موثر هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از مدیسن نت، در بیماران سرطانی خطر ابتلاء به بیماری شدید و مرگ ناشی از کووید ۱۹ بالا است، زیرا سیستم ایمنی آنها به دلیل بیماری یا درمان آنها ضعیف شده است.

دکتر «جاستین گینور»، محقق ارشد این مطالعه و دانشیار دانشکده پزشکی هاروارد در بوستون، گفت: «ما این مطالعه را انجام دادیم زیرا داده‌های محدودی در مورد ایمنی واکسن‌های کووید ۱۹ در افراد مبتلا به سرطان وجود دارد.»

این مطالعه شامل بیش از ۱۰۰۰ بیمار مبتلا به انواع سرطان‌ها بود که دو دوز کووید ۱۹ دریافت کرده بودند. ۳۲ بیمار نیز دوزهای تقویت کننده واکسن را دریافت کرده بودند.

نتایج نشان داد بدون توجه به اینکه افراد چه نوع واکسنی را دریافت کرده بودند، پاسخ‌های ایمنی بیشتر بیماران سرطانی برای محافظت از آنها در برابر کووید ۱۹ شدید، کافی بود.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده توصیه می‌کند افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، از جمله بیماران سرطانی، دوزهای تقویتی واکسن را دریافت کنند.

این مطالعه همچنین نشان داد بیماران سرطانی که قبلاً به عفونت کووید مبتلا شده بودند، پاسخ ایمنی قوی‌تری به واکسیناسیون داشتند. سنین بالاتر پاسخ‌های ضعیف‌تری را به همراه داشت و ایمنی ایجاد شده توسط همه واکسن‌ها به مرور زمان کاهش می‌یابد.

منبع: آخرین خبر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->