هشدار فرماندار مشهد به دستگاه‌های خدمات‌رسان برای آمادگی مقابله با طوفان و بارش باران شدید (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) هشدار بارش سنگین و‌ پرحجم طی پنجشنبه در خراسان رضوی و مشهد (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آماده‌باش کامل مدیریت شهری در پی هشدار سطح نارنجی هواشناسی در مشهد آب تمام نقاط مشهد حد قابل شرب دارد برگزاری نخستین رویداد نوآوری‌های اجتماعی آب شهری در مشهد  از تماس‌های عجیب و غریب با سامانه تلفنی آتش نشانی مشهد تا بیش از ۱۷ هزار تماس مزاحمی در ۲ هفته شکستن رکورد تولید آسفالت با تولید ۳۲ هزار تن در مشهد پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی بخش سازه‌ای ایستگاه‌های فاز اول خط‌سه مترو مشهد ویژه‌برنامه‌های خیابان «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع) شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از مشکلات بعضی از دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد نژادحسین: مشکل ترافیک ۴۴ نقطه در مشهد با اصلاح هندسی رفع می‌شود اعمال‌قانون ۲۳۲۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۲ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازگشایی محور طبس _ بردسکن هوای کلانشهر مشهد امروز در وضعیت هشدار قرار دارد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مأموریت ویژه آتش‌نشانان در طوفان شب گذشته (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهد ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیگیری وعده‌های شهرداری منطقه‌۱۲ مشهد در تریبون مردمی محله امیریه اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند
سرخط خبرها

۱۵ بیمارستان در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند

  • کد خبر: ۸۸۸۹۷
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۰۸
۱۵ بیمارستان در مشهد مجوز گردشگری سلامت دارند
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۵ بیمارستان دولتی و خصوصی در این شهر مجوز جذب گردشگر سلامت دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۱۵ بیمارستان دولتی و خصوصی در این شهر مجوز جذب گردشگر سلامت دارند.

به نقل ازوبدا، داوود خوش شکن افزود: از این تعداد بیمارستان‌های قائم (عج)، امام رضا (ع)، اکبر و طالقانی، دولتی هستند و ۱۱ بیمارستان خصوصی می‌باشند.

وی ادامه داد: بیمارستان‌های خصوصی نیز شامل بیمارستان‌های مهر، امام زمان (عج)، رضوی، سینا، پاستورنو، بنت الهدی، قلب و عروق جواد الائمه (ع)، آریا، بینا، مادر و موسی بن جعفر (ع) " هستند.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این کلانشهر به دلیل وجود بارگاه منور رضوی و توان مطلوب بهداشتی و درمانی یکی از مقاصد گردشگران سلامت در کشور‌های مجاور است.

وی افزود: گردشگری تندرستی، گردشگری پزشکی و طبیعت درمانی در زمره انواع گردشگری سلامت به شمار می‌روند بطوریکه گردشگر تندرستی لزوما دچار بیماری خاص نیست، ولی برای استفاده از برخی امکانات برای پیشگیری از بیماری مراجعه می‌کند.

خوش شکن ادامه داد: گردشگر پزشکی به منظور درمان یک بیماری یا انجام یک عمل جراحی مراجعه می‌کند و در طبیعت درمانی نیز گردشگر برای برخورداری از امکانات درمانی یا بهبود برخی بیماری‌ها با استفاده از منابع طبیعی مراجعه می‌نماید و قصد درمان عارضه جسمی خاص مانند پسوریازیس، آرتریت، روماتیسم یا استفاده از چشمه‌های آب گرم را دارد.

وی گفت: در این راستا برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب گردشگر سلامت انجام شده تا از این صنعت برای ارتقای حوزه بهداشت و درمان در عرصه بین المللی بهره گرفته شود.

گردشگری سلامت (health tourism) به گردشگری پزشکی، گردشگری درمان طبیعی و همچنین گردشگری صحت، تندرستی و نیز پیشگیری تقسیم‌بندی می‌شود که در رشد اقتصاد سلامت نقش مهمی دارد.
هم اکنون ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت در منطقه است و کشور‌های همجوار مانند عراق، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، افغانستان و سایر کشور‌های منطقه متقاضی استفاده از خدمات و امکانات ایران در این زمینه هستند.

پیش از شیوع کرونا سالانه حدود ۶۰۰ هزار گردشگر سلامت برای درمان به ایران می‌آمدند، کلانشهر مشهد بعد از تهران بیشترین گردشگر سلامت کشور را جذب می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->