افزایش نسبی دما در غالب مناطق کشور تا اواسط هفته آتی (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تالاب جازموریان جان دوباره گرفت ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود نزاع دسته جمعی در پل قویون ارومیه+ فیلم سیل بیش از ۲۶۰۰ نفر از مردم را گرفتار کرد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنکور سراسری ۱۴۰۳ در خراسان‌جنوبی دوباره برگزار می‌شود آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی
سرخط خبرها

آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟

  • کد خبر: ۹۰۷۴۶
  • ۱۴ آذر ۱۴۰۰ - ۰۸:۱۱
آیا زن می‌تواند «ادامه تحصیل» و «اشتغال» را برای عقد ازدواج شرط کند؟
 دختران در زمان عقد می‌توانند مطابق قانون و شریعت، شروطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد را برای زندگی با همسر خود شرط کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در خصوص حقوق زوجه از ابتدای زندگی نکاتی مطرح است که احتمالاً برخی کمتر به آن برخورد کرده باشند. مطابق با قانون و شریعت، دختران در همان بدو زندگی هر شرایطی را که تشخیص می‌دهند در ادامه بدون وجود آن شرایط نمی‌توانند زندگی کنند ـ البته شرایطی که خلاف مقتضای عقد ازدواج نباشد ـ می‌توانند با همسر خود به توافق برسند و آن شرایط را در سند ازدواج خود که یک سند رسمی است درج کنند.

از جمله آن شرایط می‌تواند شرط نحوه پرداخت مهریه، شرط طلاق، شرط ادامه تحصیل و یا شرط اشتغال باشد.

این شرط‌ها چرا می‌تواند برای دختران کارساز باشد؟ به دلیل اینکه مطابق قوانین ما حق طلاق به طور مطلق متعلق به مرد است، از طرفی مرد می‌تواند بر اساس شرایطی که شغل زن با اقتضائات زندگی با هم متناسب نباشد، برای ادامه اشتغال زن ممانعت ایجاد کند.

بر این اساس، برای اینکه دختران در آینده دچار مشکل نشوند و همین اختلافات شروعی برای مشکلات بعدی و به هم ریختن نظم عاطفی و احساسی خانواده نباشد، دختران می‌توانند این شروط را در سند نکاحیه درج کنند و هر دو نفر تا آخر به آن پایبند باشند و این جزو حقوقی است که قانوگذار ما در نظر گرفته و اجرای آن هرچند ممانعتی ندارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->