دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است آخرین جزئیات درباره نحوه دایمی شدن قرارداد‌های کارگران، مدت زمان بیمه بیکاری و میزانِ حق مسکن تداوم بارش باران در نقاط مختلف کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اگر تیغ ماهی در گلو گیر کرد چه کار کنیم؟ ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ دمنوش‌هایی که شکم و پهلو را آب می‌کنند | بهترین زمان خوردن دمنوش لاغری چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟ فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران صادر شد+جزئیات و لینک سامانه (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) استقبال کم فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان
سرخط خبرها

مصرف آجیل جلوی چاق شدن را می گیرد!

  • کد خبر: ۹۱۸۰۶
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۰۳
مصرف آجیل جلوی چاق شدن را می گیرد!
خوردن آجیل روزانه ارتباط مستقیمی با کاهش احتمال چاقی و ابتلا به بیماری‌های مرتبط با آن دارد. این نتیجه گیری توسط دانشمندان دانشگاه هاروارد در ایالات متحده انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشمندان دانشگاه هاروارد طی تحقیقاتی به مطالعه تاثیر مصرف آجیل بر روی کاهش خطر چاقی پرداختند، در این تحقیق ۵۱۵۲۹ مرد ۴۰ تا ۷۵ ساله که در بخش بهداشت و سلامت مشغول به کار هستند و ۲۳۸، ۳۸۶ پرستار ۲۴-۴۴ ساله شرکت کردند.

سلامت داوطلبان به مدت ۲۰ سال کنترل شد. شرکت کنندگان هر چهار سال یک بار وزن و دفعات خوردن یک وعده آجیل (۲۸ گرم) را در سال قبل گزارش کردند. همچنین در این تحقیقات سطح تمرینات هفتگی از جمله پیاده روی، دویدن، دوچرخه سواری و شنا نیز ارزیابی شد.

معلوم شد که استفاده مکرر از آجیل از هر نوع با کاهش وزن همراه است. بنابراین، یک نیمه وعده اضافی، خطر افزایش وزن را به اندازه دو کیلوگرم در طی چهار سال کاهش می‌دهد. مقدار مشابهی از گردو، ۱۵ درصد خطر ابتلا به چاقی را کاهش می‌دهد.

دانشمندان خاطرنشان کردند که این مطالعه مشاهده‌ای بوده، به این معنی که قادر به شناسایی دقیق علت و معلول نیست. با این حال، داده‌های مشاهدات دیگر را تأیید می‌کند. اعتقاد بر این است که آجیل به اتلاف زیاد انرژی در هنگام جویدن کمک می‌کند و فیبر بالای آن باعث احساس سیری طولانی‌تر می‌شود.

منبع: فرادید

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->