چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود استخوان کودکان را چگونه تقویت کنیم؟ مصرف بیسکوییت و کلوچه چه تاثیری بر سلامتی کودکان دارد؟ خشم بهاری را کنترل کنید برای حفظ سلامتی روزانه چند عدد تخم مرغ بخوریم؟ زردچوبه چه تاثیری در افزایش طول عمر و جوانی دارد؟ ۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد
سرخط خبرها

مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود

  • کد خبر: ۹۶۳۰۹
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۰
مرگ موشی که صد‌ها مین را شناسایی کرده بود
موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موش «ماگاوا» که می‌توانست با بوییدن زمین ها، وجود مین در آن‌ها را تشخیص دهد، در سن هشت سالگی مرد. این موش به دلیل قهرمانی‌هایی که در این زمینه کسب کرده، صاحب مدال طلا شده بود.
«ماگاوا» موشی آفریقایی بود که در طول پنج سال زندگی حرفه‌ای اش توانست بیش از ۱۰۰ مین و مواد منفجره را در کامبوج تشخیص دهد و به متخصصان در خنثی کردن آن‌ها و جلوگیری از هر حادثه‌ای کمک کند.
«ماگاوا» موفق‌ترین موش صحرایی بود که مؤسسه خیریه بلژیکی «آپوپو» آن را آموزش داده بود تا به انسان‌ها در باره حضور مین در محل هشدار دهد.

این مؤسسه خیریه اعلام کرد که «ماگاوا»، این موش غول پیکر آفریقایی، در سن هشت سالگی مرد. «ماگاوا» که در تانزانیا پرورش یافته است، پیش از نقل مکان به کامبوج به مدت یک سال آموزش دیده بود تا کارش را در زمینه بمب کُشی آغاز کند. تخمین زده می‌شود حدود شش میلیون مین در این کشور وجود دارد که تهدیدکننده سلامت و جان بسیاری از افراد است.

مین‌های زمینی چطور تشخیص داده می‌شوند

«ماگاوا» که برای تشخیص یک ترکیب شیمیایی در موادمنفجره آموزش دیده بود، بیش از ۱۴۱ هزار مترمربع زمین (معادل ۲۰ زمین فوتبال) را پاک سازی کرد.
او ۱.۲ کیلوگرم وزن و ۷۰ سانتی متر طول داشت. این موش بسیار بزرگ‌تر از دیگر گونه‌های موش است، اما به اندازه کافی سبک بود تا بتواند از روی مین ها، بدون فعال کردنشان، عبور کند.
«ماگاوا» می‌توانست فضایی به اندازه یک زمین تنیس را فقط در ۲۰ دقیقه جست وجو کند. اگر انسان بخواهد چنین مساحتی را با فلزیاب بررسی کند، درحدود چهار روز طول می‌کشد.

در سال ۲۰۲۰ «ماگاوا» مدال طلای «PDSA» را که صلیب «جورج» برای حیوانات نام دارد، به دلیل فداکاری در نجات جان افراد دریافت کرد. او اولین موش صحرایی بود که در تاریخ ۷۷ ساله این مؤسسه خیریه، این مدال را دریافت می‌کرد.
این مؤسسه خیریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «فداکاری او کمک شایانی به مردم کامبوج کرد تا بدون ترس ازدست دادن دست، پا یا جان خود به خیابان‌ها قدم بگذارند.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->