۳۴ میلیون نفر در کشور گیمر هستند کدمورس جدید امروز همستر کامبت (دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) + آموزش اولین جزئیات از عرضه ۳ کنسول جدید ایکس باکس در سال ۲۰۲۴ آیا دوباره زمان اعتماد به پنکه‌ها فرا رسیده است؟ + روش‌های استفاده درست از پنکه فهرست دستگاه‌هایی که iOS ۱۸ و iPadOS ۱۸ را دریافت می‌کنند کاربران آپارات سال گذشته ۶۳ میلیارد تومان درآمد داشتند دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳) اندروید ۱۵ برای کدام گوشی‌ها و تبلت‌ها منتشر می‌شود؟ کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) نامه یک خیال‌باف به یک همستر غریبه! ایرانی‌ها از این به بعد با ملاحظاتی می‌توانند از پلتفرم‌های چینی کالا بخرند نتایج یک تحقیق جدید: استفاده از گوشی هوشمند قبل از خواب آنچنان مضر نیست چرا هنرمندان در حال کوچ از اینستاگرام هستند؟ | پای هوش مصنوعی وسط است کدمورس جدید امروز همستر کامبت (یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳) + آموزش چگونه پرافیت را در همستر کامبت بدون ضرر و صحیح بالا ببریم؟ + جزئیات کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳) مرکز ملی فضای مجازی درباره هک حساب‌های کاربران در بازی «همستر کامبت» هشدار داد کدمورس جدید امروز همستر کامبت (شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳) + آموزش زمان معرفی پوکو M6 4G مشخص شد + مشخصات و قیمت کارت‌های کمبو امروز همستر کامبت (شنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۳) آموزش نصب کیف پول Tonkeeper + طرز ساخت چند کیف پول
سرخط خبرها

برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه

  • کد خبر: ۱۰۱۱۵۰
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۴:۵۳
برخورد زباله فضایی جنجالی با ماه
در هفته‌های گذشته، زباله‌ای فضایی به جرم سه تن که احتمالا مرحله دوم راکتی چینی بود، سر و صدای زیادی به پا کرد. این زباله بالاخره به ماه برخورد کرد، البته به دلیل اینکه این زباله به سمت دور ماه برخورد کرده است، این خبر چند هفته تا چند ماه طول می‌کشد تا تایید شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این برخورد پایانی برای این زباله سرگردان بود و چاله جدیدی به بزرگی دو کیلومتر روی ماه ایجاد کرد. به نظر می‌رسید که این زباله هیچ وقت به چیزی برخورد نکند و در فضا رها شده باشد، اما منجمانی که علاقه به پیگیری این اجرام دارند آن را پس از سال‌ها دوباره پیدا کردند و درباره هویت آن شک داشتند.

سمت دور ماه

ابتدا به نظر می‌رسید که این قطعه متعلق به راکت فالکون ۹ اسپیس ایکس برای یکی از ماموریت‌های ناسا باشد، اما پس از بررسی‌های بیشتر اسپیس ایکس و سایر منجمان مشخص شد که این راکت بخشی از ماموریت چانگه 5-T1 چین است. با این حال، چین زیر بار این مسئولیت نمی‌رود.

مشکلات آینده زباله‌های فضایی

اتمسفر ماه بسیار رقیق است و در واقع می‌توان گفت که اتمسفری ندارد، به همین دلیل به راحتی هر جرمی که به سمت آن برود به سطح آن برخورد می‌کند و چاله جدیدی ایجاد می‌کند. حالا با برخورد این زباله و ماموریت‌هایی که قبلا روی این کره ارزشمند کیهانی سقوط کردند، آلودگی انسان به فراتر از زمین نیز راه پیدا کرده و کره‌های دیگر را نیز آلوده کرده است. به نظر می‌رسد که دیگر وقت آن رسیده که سازمان‌های فضایی آماری از زباله‌های خود در فضا داشته باشند تا دوباره چنین مشکلاتی رخ ندهد.

البته نگرانی مهم‌تر درباره چنین زباله‌هایی در ادامه زندگی انسان روی ماه خواهد بود. اگر این زباله‌ها به دام جاذبه اندک ماه بیفتند و در مداری به دور آن قرار گیرد، انسان پس از مهاجرت به ماه با زباله‌هایی روبه‌رو خواهد شد که انتظار آن‌ها را نداشته است و حالا باید به دنبال راه حلی برای مشکلاتی از این دست باشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->