کاظمی‌قمی، کرزی و عبدالله حمله به شیعیان در هرات را محکوم کردند ویدئو | شناسایی خانواده شهید «نسیم افغانی» پس از سال‌ها گمنامی سفارت ایران در کابل حمله تروریستی هرات را محکوم کرد تمجید وحید شمسایی از عملکرد افغانستان در جام ملت‌های آسیا + فیلم شهادت ۷ نمازگزار در حمله افراد مسلح ناشناس به مسجد امام زمان (عج) در هرات صعود چهارپله‌ای فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی سرمربی ایرانی تیم ملی فوتسال افغانستان: از شادی ملت خوب افغانستان خوشحال هستم ویدئو | شادی مردم هرات پس از راهیابی تیم ملی فوتسال افغانستان به جام جهانی ویدئو | هیجان گزارشگر افغانستانی پس از صعود تیم ملی فوتسال کشورش به جام جهانی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و قرقیزستان (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) شگفتی سازی افغانستان با هدایت مربیان ایرانی | تیم ملی فوتسال افغانستان به جام جهانی صعود کرد مشهد خانه فوتسال افغانستان مرتضایی: آسیا باید باور کند که در فوتسال قدرتی به‌نام افغانستان وجود دارد پخش زنده بازی افغانستان و قرقیزستان انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ (۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین شناسایی خانواده شهید نسیم افغانی از طریق DNA توسط بنیاد شهید آخرین وضعیت آب و هوا در ولایت‌های افغانستان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عیادت رئیسی از بیماران افغانستانی در بازدید از بیمارستان شهدای یافت‌آباد + عکس معاون وزارت خارجه آمریکا برای گفتگو درباره افغانستان به قطر و پاکستان سفر می‌کند تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و قرقیزستان انتخابی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ روز‌های فارسی فوتسال آسیا
سرخط خبرها

نگاهی به کارنامه هنری فرشته حسینی به بهانه تولد او

  • کد خبر: ۱۰۶۲۲۸
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۶
نگاهی به کارنامه هنری فرشته حسینی به بهانه تولد او
به بهانه سالروز تولد فرشته حسینی به کارنامه کاری و روند بازیگری او از فیلم سینمایی «رفتن» تا «دسته دختران» نگاهی انداخته‌ایم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فرشته حسینی متولد ۶ اردیبهشت ۱۳۷۶ است. او برای نخستین تجربه سینمایی خود موفق به دریافت جایزه‌ای بین‌المللی شد که نشان از توانایی او در این عرصه داشت. به بهانه تولد او مروری داریم بر فیلم‌هایی که تاکنون بازی کرده است.

بازی فرشته حسینی در کدام فیلم را بیشتر می‌پسندید؟

رفتن (نوید محمودی)

او در فیلم رفتن نقش فرشته را ایفا می‌کند که برای بازی در این فیلم موفق به دریافت جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره بین‌المللی مراکش شد. فیلمی درباره مهاجران افغانستانی که به مصائب عشق در غربت و مهاجرت پرداخته است. یک بازی کاملا به‌اندازه و درخشان که به واسطه شخصیت‌پردازی درست، به خوبی شکل می‌گیرد.

یلدا (مسعود بخشی)

او حضور کوتاه اما تاثیرگذاری در فیلم یلدا دارد و با ورودش ماجرا را وارد مسیر تازه‌ای می‌کند. نقش از ویژگی خاصی برخوردار نیست و چندان جایی برای دیدن شدن ندارد اما او در همان حضور کم نیز توانسته بازی روانی ارائه دهد و مخاطب را با خود همراه کند.

شکستن_همزمان_بیست_استخوان (جمشید محمودی)

نقش او در این فیلم محوری نیست اما بازی خوبش در همان حضور کوتاه نیز در ذهن مخاطب می‌ماند. نگاه‌های او و لحن بیانش به باورپذیری هرچه بیشتر نقش نزد مخاطب کمک کرده و توانسته احساسات خود را به خوبی به تماشاگر انتقال ‌دهد.

سونامی (میلاد صدرعاملی)

او در این فیلم نقش ترگل را بازی می‌کند؛ ورزشکار ایرانی – افغان که نمی‌تواند در تیم ملی حضور داشته باشد و با مشکلات فراوانی در این مسیر روبرو می‌شود. رابطه عاشقانه او با بهداد از نقاط قوت فیلم به شمار می‌آید که با اجرایی خوب از هردو بازیگر همراه است.

هفت و نیم (نوید محمودی)

هفت و نیم سومین همکاری او با برادران محمودی به شمار می‌آید. اپیزود فرشته یکی از بهترین اپیزودهای فیلم است و او نقش دختری را بازی می‌کند که از ترس آبرویش می‌خواهد کاری برخلاف میل خود انجام دهد. او به خوبی این ترس و اضطراب را در بازی خود نشان می‌دهد و موجب می‌شود مخاطب با او همذات‌پنداری کند.

دسته دختران (منیر قیدی)

او کاراکتر سیمین را در این فیلم بازی می‌کند که نقشی چالش‌برانگیز و سخت محسوب می‌شود. حسینی یکی از بهترین بازی‌های خود را در این فیلم ارائه می‌دهد که دیپلم افتخار بهترین نقش مکمل از جشنواره فجر را نیز برایش به دنبال داشت. او دختری سرکش را به تصویر می‌کشد که علی‌رغم مخالفت خانواده‌اش می‌خواهد در جریان اتفاق هولناکی همچون جنگ حضور داشته باشد.

منبع: سینما تیکت

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->