«لوران کانته» کارگردان فیلم کلاس درگذشت فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) برگزاری کنگره شعر توس تا نیشابور + جزئیات نگاهی به مضمون بهار در شعر معاصر «پدر قهوه» سریال جدید مهران مدیری در راه شبکه نمایش خانگی چندخطی درباره‌ی کتاب «فلسفه‌ی پیاده‌روی» نوشته‌ی فردریک گرو | بجنبید، منتظرمان هستند! بازگشت بهروز افخمی با «هفت» به تلویزیون + زمان پخش تئاتر کمدی «هشتگ، بچه‌شهرستانی‌ام» روی صحنه می‌رود + پوستر و زمان اجرا انعکاسی از مظلومیت غزه در «خاورمیانه» | گفتگو با احمدرضا عبیدی (ججو) به مناسبت انتشار موزیک ویدئو جدیدش فردوسی و «شاهنامه» در نگاه محمدعلی اسلامی ندوشن «صحبت یار» در نگارخانه فردوسی + عکس اضافه شدن شخصیت «غرغر خان» به باغ شادونه نقد کامل فیلم تلماسه ۲ (Dune 2) | زیبایی و وحشت «پهلوان هرگز نمی‌میرد» و «پهلوان واقعی» در تلویزیون + زمان پخش پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین ۱۴۰۳ |«هویزه» مشهد در جمع پرفروش‌ها ماجرای شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟ «نردبان آسمان» به کتاب‌فروشی‌ها آمد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
سرخط خبرها

وزیر ارشاد جویای آخرین وضعیت جسمانی «هوشنگ ابتهاج» شد

  • کد خبر: ۱۱۶۳۷۵
  • ۱۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۴
وزیر ارشاد جویای آخرین وضعیت جسمانی «هوشنگ ابتهاج» شد
مدیرکل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تماس تلفنی با دختر «هوشنگ ابتهاج» با ابلاغ سلام وزیر فرهنگ و ارشاد در جریان آخرین وضعیت درمانی این شاعر برجسته کشورمان قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود شالویی گفت: در گفت و گوی تلفنی که با خانم ابتهاج که در حال حاضر در آلمان حضور دارند به عنوان نماینده وزیر فرهنگ جویای آخرین وضعیت جسمانی این شاعر بزرگ کشورمان قرار گرفتم. بر اساس گفته  دختر این شاعر، هوشنگ ابتهاج هم اکنون تحت مداوا  از سوی پزشکان قرار گرفته و روند درمان خود را طی می کند.

وی افزود: در این گفت و گوی تلفنی، آمادگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شخص وزیر  فرهنگ را به منظور  هرگونه کمک در زمینه تسریع در فرایند بهبود این شاعر نامدار کشورمان اعلام کردم.

گفتنی است، هوشنگ ابتهاج متخلص به سایه، شاعر نامدار و پیشکسوت کشورمان روز سه شنبه به علت نارساییِ کلیه در بیمارستانی در آلمان بستری شد.

امیرهوشنگ ابتهاج متولد ۶ اسفند ۱۳۰۶ در رشت است. این شاعر نخستین اثرش به نام «نخستین نغمه‌ها» را در سال ۱۳۲۵ منتشر کرد. از دیگر آثار او می‌توان به «سراب»، «سیاه مشق»، «شبگیر»، «زمین»، «چند برگ از یلدا»، «تا صبح شب یلدا»، «یادگار خون سرو» و... اشاره کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->