تغییر ساعت کار ادارات از ۱۵ خرداد هشدار سازمان بازرسی به بانک‌ها درباره سودسپرده‌ها چرا نشست شورای عالی کار برگزار نمی‌شود؟ خبر جدید از واریز مرحله سوم سود سهام عدالت (۱۱ خرداد ۱۴۰۳) ۳۱ خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس ایران خودرو | کدام خودرو جایگزین پارس می‌شود؟ ویدئو| رویداد «بودجه؛ ابرچالش حکمرانی» در مشهد برگزار شد پلمب ۴ سالن زیبایی در مشهد به دلیل گران‌فروشی (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) فهرست کالا‌های معاف از مالیات بر ارزش‌افزوده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + فهرست تغییرات اقلیمی مهم‌ترین تهدید برای محصول زعفران است قفل واگذاری زمین برای ایجاد شهرک‌های صنعتی، در دولت سیزدهم شکسته شد طلا و سکه در بازار مشهد چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) استاندار خراسان‌رضوی: شاهد رشد ۲۰ درصدی صادرات استان در دولت سیزدهم هستیم نرخ طلا، سکه، دلار و ارز دیجیتال امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تمدید شد + جزئیات نرخ اجاره‌بها در منطقه فرامرز عباسی مشهد چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) خبر مهم برای متقاضیان وام قرض‌الحسنه + جزئیات سرنوشت تعطیلی شنبه‌ها چه شد؟ + فیلم ایران در تولید گندم به پایداری رسید «اعتبار مالیاتی» ابتکار دولت برای حمایت از شرکت‌های  دانش بنیان‌ بازگشت طلافروش‌های مشهدی به بازار | پلمب‌ها باز شد چرا سود سهام عدالت برای برخی افراد واریز نشد؟ شرایط فروش ۲ محصول سایپا برای جایگزینی خودرو‌های فرسوده اعلام شد | اسامی خودرو‌ها و زمان تحویل جزئیات پرداخت مالیات ۱۴۰۲ در ۱۵ قسط مساوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز چند؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۳) احتمال تغییر حقوق کارگران جزئیاتی جدید از ادامه طرح کالابرگ الکترونیک
سرخط خبرها

رکود در بازار برنج ایرانی|شمالی‌ها هم به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند

  • کد خبر: ۱۳۱۸۷۹
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
رکود در بازار برنج ایرانی|شمالی‌ها هم به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند
رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل خاطر نشان کرد: مصرف برنج خارجی در روستا‌های شمال کشور چندان مرسوم و متداول نبود، اما امروز مردم روستا‌های شمال به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن تقی‌زاده، با اشاره به رکود حاکم بر بازار برنج، گفت: بازار متاثر از شرایط سیاسی کشور در رکود به سر می‌برد و بازار برنج نیز از رکود تاثیر پذیرفته است.

وی با بیان اینکه امسال برنج طارم کیلویی ۹۰ هزار تومان خریدار ندارد، گفت: سال گذشته کشاورزان تمایلی برای فروش محصول خود نداشتند و برنج را به امید افزایش نرخ نگه می‌داشتند، اما امسال شرایط معکوس شده است و کشاورزان می‌خواهند محصول خود را عرضه کنند، اما خریداری وجود ندارد.

این فعال اقتصادی با اشاره به نرخ انواع برنج در بنکداری شهر‌های شمالی، گفت: فجر کیلویی ۶۳ تا ۶۵ هزار تومان، شیرودی کیلویی ۴۵ هزار تومان و ندا کیلویی ۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

به گفته رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل، عرضه برنج کشت دوم در بازار آغاز شده است و این نوع برنج کیلویی ۱۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

تقی‌زاده در پاسخ به این پرسش که آیا فروشگاه‌های زنجیره‌ای امسال برای خرید برنج به بازار ورود نکردند؟ گفت: برخی از فروشگاه‌ها به‌صورت چراغ خاموش اقدام به خرید می‌کنند، اما خرید فروشگاه‌های زنجیره‌ای یک دهم سال گذشته شده است.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه زیر ۳۰ درصد برنج تولید شده از شهر‌های شمالی خارج شده است، تصریح کرد: سال‌های گذشته در این مقطع از سال بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد برنج تولیدی از شهر‌های شمالی خارج می‌شد، اما در سال جاری این مهم تا به امروز محقق نشده است.

وی تصریح کرد: دولت اقدامی برای ورود به بازار برنج و خرید برنج‌های از کشاورزان نکرده است. دولت همواره تلاش دارد با شعار بازار را کنترل کند برای خرید تضمینی دولت نیاز به پول دارد که هم اکنون پولی برای خرید ندارد.

رئیس اتحادیه برنج فروشان بابل ادامه داد: کشاورزان تمایل دارند ۵۰ درصد تولیدات خود را برای امرار معاش بفروشند، اما خریدار کم است و تعداد خریداران از شهرستان‌ها اندک شده است چراکه تمایل مردم برای خرید برنج‌ها خارجی افزایش پیدا کرده است.

تقی‌زاده با اشاره به کوچک شدن سفره مردم، گفت: مصرف برنج خارجی در روستا‌های شمال کشور چندان مرسوم و متداول نبود، اما امروز مردم روستا‌های شمال به ناچار برنج خارجی مصرف می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->