گفت‌وگو با سارینا بهمنی، صاحب نشان طلای آزمون اندیشمند پرایز ۱۴۰۰
  • کد مطالب: ۱۳۵۲۸۴
  • /
  • ۲۸ آبان‌ماه ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۳

گفت‌وگو با سارینا بهمنی، صاحب نشان طلای آزمون اندیشمند پرایز ۱۴۰۰

نخستین گام رسیدن به پیروزی، شناخت توانایی‌هایمان است.

شبنم کرمی - نخستین گام رسیدن به پیروزی شناخت توانایی‌هایمان است. گام بعدی و مهم‌ترین آن در این راه، تلاش و سخت‌کوشی است.

سارینا بهمنی ۱۴سال دارد و در مدرسه فرزانگان‌ درس می‌خواند. با او که صاحب نشان طلای آزمون اندیشمند پرایز در سال۱۴۰۰ است گفت‌وگویی کردیم که می‌خوانید.

 

از چه سنی متوجه استعدادهایت شدی؟

از سه‌ونیم‌سالگی خواندن کتاب داستان و فراگیری موسیقی را آغاز کردم. نخستین‌بار در کلاس اول دبستان کنفرانسی در مورد ویتامین‌ها ارائه دادم که باعث شگفتی معلممان شد و از این اجرا فیلمی برای اداره آموزش و پرورش ارسال کردند.

از اینکه در سن هفت‌سالگی نخستین ارائه علمی را در جمع انجام دادم خیلی خوشحال بودم و این موضوع اعتمادبه‌نفسم را بالا برد.

پس از آن در آزمون‌های مختلفی شرکت کردم و تاکنون چند رتبه کشوری و استانی کسب کرده‌ام.

 

از موفقیت‌هایت برایمان بگو.

کلاس چهارم ‌و پنجم در مسابقات ریاضی خیام رتبه برتر ناحیه را به‌دست آوردم. در مسابقات علوم آزمایشگاهی مرحله نهایی در سال تحصیلی۹۷-۹۸، مقام دوم کشور را کسب کردم.

در یازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی ریاضیات کانگورو در سال۱۳۹۸ دیپلم افتخار گرفتم.

در آزمون‌های اندیشمند که ارزشیابی علمی در همه دروس هر پایه و معمولا با حضور بیش از ۸ هزار دانش‌آموز در هر مقطع و به‌صورت هماهنگ در کل کشور برگزار می‌شود در کلاس‌های اول تا ششم توانستم رتبه‌های دوم و هشتم کشور و رتبه اول و دوم استان را کسب کنم.

امسال هم در ششمین دوره مسابقات جایزه بزرگ اندیشمند پرایز که اردیبهشت۱۴۰۰ با حضور بیش از ۱۴هزار دانش‌آموز به‌صورت مجازی در سطح کشور برگزار شد، نشان طلا را به‌دست آوردم.

متأسفانه از زمان ورود ما به متوسطه اول، المپیادها به علت پاندمی کنسل شد و ما نتوانستیم در المپیادهای علمی سراسری شرکت کنیم.

 

کدام حوزه فعالیت علمی را جذاب می‌دانی و چه تلاشی دراین‌باره کرده‌ای؟

از کودکی، شگفتی‌های مغز برایم بسیار جالب بود و ‌سعی دارم دامنه وسیع‌تری از دانش مغز را کشف کنم.

تاکنون اختراعی نداشته‌ام اما به بسیاری از مسائل پیرامونم دقت می‌کنم. البته تابه‌حال زمینه کارگاهی مناسبی برای تبدیل افکارم به واقعیت نداشته‌ام و امیدوارم در آینده فرصت این آزمون و خطای افکارم را داشته باشم.

گاهی در خانه آزمایش‌هایی انجام می‌دهم اما اگر شرایطش پیش بیاید، دوست دارم به‌صورت گروهی هم این کار را ادامه دهم. در دوران قرنطینه، تلاش کردم در خانه به‌طور مجازی آزمایش‌ها را دنبال و بیشتر مطالعه کنم.

بر یادگیری زبان‌های خارجی نیز تمرکز کردم. اکنون پیانو می‌‌نوازم. بدمینتون و شنا را دنبال می‌کنم. همین‌طور در حال یادگیری زبان انگلیسی، آلمانی و چینی هستم.

درس خواندنم زمان مشخصی ندارد و به تناسب امور روزانه برنامه‌ریزی می‌کنم اما در کنار درس از کتاب خواندن لذت می‌برم و عقیده دارم هر کتابی ارزش یک بار خواندن را دارد.

 

چه کسانی و چه چیزی را در موفقیت‌هایت مؤثر می‌دانی؟

تاکنون راهنمای من در رسیدن به پیروزی‌هایم پدر و مادرم بوده‌اند که پیش‌تر خودشان این راه را طی کرده‌اند. هم‌چنین زحمات استادانم و دقت و تلاش خودم برای افزایش مهارت‌ها در این مسیر کمک زیادی به من کرده است.

در چشم‌انداز آینده‌ام به‌دنبال تحقق آرزوهایم و رسیدن به سطح قابل قبولی از خودم از نظر انسانی هستم. به هم‌سالانم هم می‌گویم که در هر راهی موانعی وجود دارد.

سخت یا آسان باید از آن‌ها عبور کرد. پس زود تسلیم نشوید. رسیدن به مقصد زیباست.

از مسئولان هم می‌خواهم برای برابری حقوق و امکانات تحصیلی همه دانش‌آموزان دختر و پسر، فقیر و ‌غنی و ساکن در همه استان‌ها با هدف داشتن آینده‌ای روشن، بیشتر تلاش کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.