فراخوان یمنی‌ها برای برگزاری تظاهرات حمایت از غزه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) حمله گردان‌های قدس به مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایران به شورای امنیت: هرگز آغازگر جنگ علیه اسرائیل نبوده‌ایم تداوم حملات موشکی حزب‌الله به مواضع رژیم صهیونیستی (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) معترضان لهستانی: جنگ اوکراین، این جنگ ما نیست؛ آن را متوقف کنید کنعانی: «فلسطین را آزاد کنید» یک شعار و مطالبه جهانی است پژهشگر مسایل نظامی صهیونیست: اهداف جنگ غزه تضاد دارند برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک از آغاز جنگ اسرائیل ۳۰۰ دانشجوی معترض در نیویورک بازداشت شدند حمله به کنیسه‌ای در پایتخت لهستان با سه بمب آتش‌زا حمله جدید به ایلات در جنوب فلسطین اشغالی بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها رئیس اداره قرآن، عترت و نماز ارتش: تقویت مراکز قرآنی، کمک به نشر قرآن در جامعه است سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد سردار سلامی: همه کشور‌های دنیا با جنگ ضعیف می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با جنگ‌قوی‌تر شد وزیر خارجه آمریکا در تل‌آویو: حالا وقت توافق است رئیسی در هیئت‌دولت بر فراهم‌کردن زمینه حضور هر‌چه‌گسترده‌‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس تأکید کرد وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی ویدئو | بخش‌هایی از هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب چین تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی را آغاز کرد
سرخط خبرها

کاظمی قمی: کمیته امنیتی و تبادل اطلاعات با افغانستان باید ایجاد شود

  • کد خبر: ۱۳۵۷۳۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۱
کاظمی قمی: کمیته امنیتی و تبادل اطلاعات با افغانستان باید ایجاد شود
نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان می‌گوید که برای جلوگیری از تهدیدات تروریستی باید یک کمیته امنیتی و تبادل اطلاعات با مقامات افغانستان ایجاد شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «حسن کاظمی قمی» نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در امور افغانستان گفت تهران بر این باور است که برای جلوگیری از تهدید تروریستی باید یک کمیته امنیتی و تبادل اطلاعات با مقامات افغانستان ایجاد شود.

وی پس از نشست «فرمت مسکو» اظهارداشت کشورها و همسایگان افغانستان در چارچوب یک کمیته هماهنگ‌کننده یا کمیته امنیتی به افغانستان کمک کنند.

کاظمی قمی افزود می‌توان از طریق آموزش نیروها، تبادل اطلاعات و تامین تجهیزات به افغانستان کمک کرد. به عبارت دیگر کشورهای همسایه در این زمینه با کابل همکاری کنند.

نماینده ویژه ایران در امور افغانستان گفت مسئولیت حفظ امنیت مردم و مرزهای افغانستان با کشورهای همسایه بر عهده رهبری افغانستان است.

به گفته وی، مسائل امنیتی در پرتو تهدیدات تروریستی یک موضوع جدی است، زیرا تروریسم مرز نمی‌شناسد، در حالی که فقدان امنیت و بی‌ثباتی در افغانستان کشورهای همسایه و کل منطقه را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

نماینده ویژه رئیس جمهور ایران در عین حال تاکید کرد، وضعیت و ثبات افغانستان نیز ارتباط مستقیمی با ایجاد یک دولت فراگیر و مردمی در این کشور دارد.

کاظمی قمی همچنین با اشاره به فرمت مسکو گفت جستجوی راه‌هایی برای کمک به افغانستان در چارچوب این ابتکار منطقه‌ای به معنای دخالت در امور داخلی یک کشور نیست. من فکر می‌کنم که «فرمت مسکو» می‌تواند به بهبود وضعیت افغانستان کمک کند.

پیش از این، چهارمین نشست «فرمت مسکو» درباره افغانستان در سطح نمایندگان ویژه در ۱۶ نوامبر در مسکو با حضور ۱۱ کشور برگزار شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->