پخش زنده بازی افغانستان و عراق انتخابی جام جهانی ۲۰۲۴ (۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین معلمی در حاشیه | گفت‌وگو با فاطمه سجادی مدیر مدرسه خودگردان هدایت تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و عراق در انتخابی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ تاثیر حمله داعش به مسکو بر روابط روسیه – طالبان ملا برادر با هیئت دیپلماتیک ایران در کابل دیدار کرد رهبر اقلیت سنای آمریکا: خروج ما از افغانستان چراغ سبز به پوتین بود نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل هفته آینده درباره افغانستان برگزار می‌شود شانس دوباره افغانستان برای حضور در جام جهانی فوتسال افغانستان چگونه به جام جهانی فوتسال صعود خواهد کرد؟ آمریکا عادی سازی روابط با طالبان را مشروط به تغییر رفتار آنان کرد یک هیئت بلندپایه تجاری از ترکمنستان به کابل سفر کرد سازمان ملل از آسیب بیش از حد زنان افغانستان در رویداد‌های طبیعی خبرداد معاون نخست‌وزیر قزاقستان به کابل سفر کرد نتیجه و ویدیو خلاصه بازی فوتسال افغانستان و تاجیکستان (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) کاظمی‌قمی در دیدار با حکمتیار، اوضاع منطقه و افغانستان را بررسی کردند سرمربی افغانستان: فردا با تمام توان مقابل تاجیکستان بازی می‌کنیم پخش زنده بازی افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین ویدئو | حقابه هیرمند به کجا رسید؟ تاریخ و ساعت بازی تیم ملی فوتسال افغانستان و تاجیکستان در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۴
سرخط خبرها

هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد

  • کد خبر: ۱۳۷۴۱۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۲
هلال احمر از افزایش تقاضا برای جست‌وجوی مفقودشدگان افغانستانی خبرداد
معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر از تشکیل پرونده جست‌وجوی مفقودین برای ۱۰۰ پناهجوی افغانستانی تنها در ۶ ماهه نخست امسال خبر داد و گفت که اغلب این مفقودین کودکانی هستند که در جریان عبور غیرقانونی در دوسوی مرز‌های ایران با کشور‌های همسایه از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بهنام سعیدی در این‌باره گفت: پس از تغییر حکومت افغانستان در سال گذشته، اداره جست‌وجو و بازپیوند خانواده جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران با افزایش چشم‌گیر تقاضا‌های جست‌وجوی مفقودین مواجه شد به طوری که در ۶ شش ماهه نخست ۱۴۰۱ برای ۱۰۰ مهاجر افغانستانی، پرونده جست‌وجو تشکیل شده‌است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر تاکید کرد: اینکه گمان کنیم با پیشرفت تکنولوژی‌های ارتباطی در دنیای امروز، امکان گم شدن افراد و جدا ماندن از خانواده وجود ندارد، تصور نادرستی است. زیرا جنگ و بحران‌های مهاجرت، قواعد جاری زندگی را برهم می‌زند. اغلب مهاجران، با ورود غیرقانونی به کشورمان، قصد عبور و حرکت به سمت سایر کشور‌ها را دارند. البته عده‌ای نیز ایران را برای اقامت انتخاب می‌کنند.

بر اساس اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر، وی توضیح داد: اداره جست‌وجو و باز پیوند خانواده در سایر جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال احمر نیز فعال است. بنابراین، پرونده‌های جست‌وجوی مفقودین تنها در هلال احمر ایران تشکیل نمی‌شود؛ بنابراین قطعا پرونده‌های دیگری هم برای سایر مهاجران مفقود افغانستانی در دیگر کشور‌های مسیر مهاجرت از ایران تا سایر کشور‌ها مفتوح است.

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه افزود: در جریان عبور از مرز‌ها و تردد در استان‌های مرزی، بسیار اتفاق می‌افتد که اعضای یک خانواده از هم جدا شوند؛ متاسفانه تعدادی از آن‌ها نمی‌توانند یکدیگر را پیدا کنند و این جدایی ممکن است سال‌ها ادامه یابد. در چنین مواقعی افراد می‌توانند برای پیدا کردن عضو مفقود خانوده به یکی از ادارات جست و جو مستقر در هریک از جمعیت‌های ملی در سراسر دنیا مراجعه کنند تا با تشکیل پرونده، فرآیند جست و جو آغاز شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->