پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار؛ تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است آخرین جزئیات درباره نحوه دایمی شدن قرارداد‌های کارگران، مدت زمان بیمه بیکاری و میزانِ حق مسکن تداوم بارش باران در نقاط مختلف کشور (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اگر تیغ ماهی در گلو گیر کرد چه کار کنیم؟ ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟ دمنوش‌هایی که شکم و پهلو را آب می‌کنند | بهترین زمان خوردن دمنوش لاغری چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت خبرداد: کمبود پرستار در کشور به ۱۰۰ هزار نفر رسیده است

  • کد خبر: ۱۳۹۳۸۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۴
معاون وزیر بهداشت خبرداد: کمبود پرستار در کشور به ۱۰۰ هزار نفر رسیده است
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به حدود ۱۰۰ هزار پرستار دیگر در کشور نیاز داریم.

به گزارش شهرآرانیوز،   دکتر عباس عابدی در سفر به کرمانشاه با اشاره به کمبود پرستار در کشور، گفت: در حال حاضر کشور با کمبود جدی پرستار مواجه است و خود وزارت بهداشت به دنبال این است از هر طریقی جذب پرستار داشته باشد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: شاخص استاندارد پرستار به ازای هر تخت بیمارستانی ۱.۸ پرستار است که میانگین کشوری در این زمینه کمتر از یک است و همین امر نشان دهنده کمبود شدید پرستار در کشور است.

عابدی گفت: اگر تنها عرصه بیمارستانی و تعداد تخت را در نظر بگیریم در حال حاضر حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار پرستار کم داریم و اگر عرصه جامعه و بهداشت را هم لحاظ کنیم حدود ۱۰۰ هزار پرستار نیاز داریم.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به تلاش‌ها برای جذب بیشتر نیرو‌های پرستاری، گفت: اخیرا از طریق قانون تبدیل وضعیت ایثارگران توانسته ایم ۱۲ هزار پرستار را تبدیل وضعیت کرده و امنیت شغلی آن‌ها را بیشتر کنیم.

عابدی تصریح کرد: همچنین مجوز استخدامی که در سال ۱۳۹۹ صادر شده بود، جذب آن در سال گذشته صورت گرفت و از ۵۵ هزار نیرویی که در وزارت بهداشت جذب شدند حدود ۱۹ هزار نفر آن‌ها پرستار بودند، بنابراین طی دو سال گذشته استخدام و تبدیل وضعیت ۳۱ هزار پرستار در کشور صورت گرفته است.

عابدی با اشاره به قبولی سالانه ۹ هزار نفر در رشته پرستاری گفت: اگر زمینه برای جذب این افراد فراهم شود قادر خواهیم بود طی بازه ۱۰ ساله کمبود پرستار در کشور را جبران کنیم.

وی خاطرنشان کرد: البته این کمبود زمانی با این وضعیت جبران می‌شود که افزایش تخت‌های بیمارستانی و خروجی و بازنشستگی پرستاران و مشکلات دیگر را نداشته باشیم که اگر همه این‌ها را هم لحاظ کنیم سالانه به جذب حداقل ۱۰ هزار پرستار نیاز داریم که طی ۱۰ سال بتوانیم کمبود پرستاران کشور را جبران کنیم.

عابدی ابراز امیدواری کرد: در سال جاری با رایزنی‌های صورت گرفته با امور استخدامی مجوز‌های خوبی برای جذب نیرو در وزارت بهداشت صادر شود تا بتوان از این طریق پرستاران بیشتری را جذب کرد.

وی در ادامه در خصوص برخی شایعات مطرح شده مبنی بر اخراج برخی پرستاران پس از فروکش کردن شیوع کرونا، با بیان اینکه برخی رشته‌های علوم پزشکی مانند پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و پرستاری "تعهد خدمت" دارند، گفت: بر این اساس دانشجویان فارغ التحصیل رشته پرستاری به مدت ۲۴ ماه تعهد دارند در جایی که وزارت بهداشت مشخص می‌کند به مردم ارائه خدمت دهند و این امر به منزله استخدام نیست.

وی افزود: در شرایط کرونا با توجه به نیاز و ضرورت، مدت "تعهد خدمت" تا ۴۸ ماه قابل تمدید شد و این تمدید طرح به معنای استخدام نیست.

عابدی گفت: در حال حاضر هم مدت زمان اجرای طرح برخی از پرستاران به پایان رسیده و این طور نیست که این افراد استخدام بوده باشند و بخواهیم پس از پایان کرونا آن‌ها را اخراج کنیم. معاون پرستاری وزارت بهداشت.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->