چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟ رژیم غذایی برای کودکان ممنوع؛ بهترین راه برای درمان چاقی کودکان تیمارگاه حیات‌وحش استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی می‌شود استخوان کودکان را چگونه تقویت کنیم؟ مصرف بیسکوییت و کلوچه چه تاثیری بر سلامتی کودکان دارد؟ خشم بهاری را کنترل کنید برای حفظ سلامتی روزانه چند عدد تخم مرغ بخوریم؟ زردچوبه چه تاثیری در افزایش طول عمر و جوانی دارد؟ ۴ عارضه مصرف خودسرانه ویتامین دی را بشناسید بیشتر شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است | عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (٨ اردیبهشت ماه١۴٠٣) | وزش باد و بارش باران در برخی از مناطق استان واژگونی پراید در جاده نیشابور -سبزوار، ۵ مصدوم برجای گذاشت آیا انجام اقدامات زیبایی در دوران بارداری ممنوع است؟ روند کاهشی داوطلبان پسر برای ورود به دانشگاه | کاهش حدود ۳ درصدی داوطلبان پسر در خراسان‌رضوی طی یک سال زمان و مبلغ پرداخت مستمری مددجویان بهزیستی اعلام شد دستگیری چند سارق با ده‌ها فقره دزدی در مشهد بهترین دمنوشی که از اضافه‌وزن جلوگیری می‌کند مبنای افزایش حقوق بازنشستگان باید اجرای صحیح ماده ۹۶ قانون تامین‌اجتماعی باشد
سرخط خبرها

بخش دندانپزشکی دیجیتال مشهد به بهره برداری رسید

  • کد خبر: ۱۵۱۷۸۸
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
بخش دندانپزشکی دیجیتال مشهد به بهره برداری رسید
بخش دندانپزشکی دیجیتال دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور معاون آموزشی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، این بخش در راستای توسعه آموزش‌های نوین دندانپزشکی و با نصب و راه اندازی دستگاه‌های اسکنر داخل دهانی، پرینتر‌های سه بعدی و توسعه کت کم تراش با هزینه‌ای بیش از ۳۰ میلیارد ریال با حضور دکتر باقری فرد، معاون آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید.

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهارداشت: با توجه به پیشرفت‌های روز افزون دندانپزشکی ایجاد زیر ساخت‌های نرم افزاری و دیجیتالی در راستای توسعه آموزش‌های نوین به دانشجویان امری ضروری محسوب می‌شود.

ناصر سرگلزایی با بیان اینکه دانشکده دندانپزشکی مشهد سومین مرکز دانشگاهی کشور است که مجهز به این بخش شده است خاطرنشان کرد: در گذشته به دلیل نبود سیستم‌های دیجیتالی و نرم افزاری، ساخت روکش‌های دندانی، درمان‌های ارتودنسی، پروتزها، ایمپلنت به صورت عینی و دستی انجام می‌شود و ضمن صرف زمان از کیفیت کافی نیز برخوردار نبود این در حالی است که در حال حاضر با استفاده از نرم افزار‌های نوین می‌توان در محیط دیجیتال با شبیه سازی، سرعت و دقت کار را به شکل مطلوبی بالا برد.

منبع: تسنیم 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->