ویدئو | طحان نظیف: در انتخابات ریاست جمهوری امکان اعتراض به ردصلاحیت‌ها وجود ندارد استاندار خراسان رضوی: راه شهدای خدمت ادامه دارد مخبر: حمایت از بازار بورس تداوم می‌یابد | اجرای قراردادها و توافقات خارجی پیگیری شود خاندوزی: شرط پایان خدمت برای مجوز کسب و کار حذف شد مصوبات مهم هیئت دولت برای حذف سخت‌گیری‌های صدور مجوز‌های کسب‌وکار ناتو از زلنسکی خواست در اجلاس امسال به فکر عضویت نباشد درخواست صلیب سرخ برای آتش بس فوری در غزه در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ با چه مدارکی می‌توان رای داد؟ کاخ سفید می‌گوید که حمله رفح عبور از خط قرمز بایدن نبوده است! وزیر کار: موضوع کالابرگ الکترونیک نیازمند برخی مجوزهاست معاون حقوقی رئیس جمهور شهید: اعضای شورای سران می‌توانند در انتخابات نامزد شوند سلاجقه: تعداد زیادی از سد‌های کشور سرریز شده‌اند باقری‌کنی: تبادل پیام برای رفع تحریم‌ها هیچ‌گاه قطع نشده است مراسم ترحیم مادر سید حسن نصرالله از سوی دفتر مقام معظم رهبری در قم واکنش رهبر کره‌شمالی به پرتاب ناموفق ماهواره شناسایی رئیس دفتر رئیس جمهور شهید: دولت بنای معرفی نامزد در انتخابات ندارد واکنش محمد مخبر به احتمال ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری + فیلم طالبان ۶۰ هزار تُن نفت دریای آمو را به مبلغ ۳۳ میلیون دلار فروختند خزعلی: بدون رئیس‌جمهور خیلی سخت است، اما مصمم ادامه می‌دهیم سی‌ان‌ان آمریکا را رسوا کرد | کشتار رفح با بمب‌های آمریکایی صورت گرفت
سرخط خبرها

انفجار خونین در پاکستان، بیش از ۶۰ کشته و مجروح برجای گذاشت

  • کد خبر: ۱۶۰۴۴۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰
انفجار خونین در پاکستان، بیش از ۶۰ کشته و مجروح برجای گذاشت
وقوع ۲ انفجار در یک مرکز پلیس ضدتروریسم در شمال غرب پاکستان دستکم ۱۲ کشته و حداقل ۵۰ زخمی بر جای گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز، عطالله خان از مقام های ارشد پاکستان دوشنبه شب گفت که این انفجارها در مرکز پلیس ضدتروریسم منطقه «دره سوات» در ایالت خیبرپختونخواه رخ داد.

وی اظهار کرد که بخشی از ساختمان این مرکز پلیس فروریخت و ممکن است که شمار کشته‌شدگان افزایش پیدا کند.

تاکنون هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است اما طالبان پاکستان در ماه‌های گذشته مسئولیت حملات مشابه را بر عهده گرفته است.

منطقه زیبای دره سوات پیشتر از کانون‌های شبه‌نظامیان افراطی بود اما ارتش پاکستان در سال ۲۰۰۷ با اجرای عملیاتی گسترده آنها را پاکسازی کرد.

طالبان پاکستان که رسما با عنوان «تحریک طالبان پاکستان» شناخته می‌شود مستقل از طالبان افغانستان عمل می‌کند، اما با یکدیگر ارتباط هستند.

به نوشته آسوشیتدپرس، پس از آنکه آمریکا و ناتو در سال ۲۰۲۱ افغانستان را ترک کردند و طالبان در افغانستان دوباره قدرت گرفت طالبان پاکستان نیز جسورتر شد و بسیاری از سرکرده‌ها و ستیزه‌جویان آن در افغانستان مامن گزیده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->