قتل سه عضو خانواده توسط پدر افسرده (۹ خرداد ۱۴۰۳) باغ بام ها مدرن ترین راه بهبود محیط زیست شهری عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (چهارشنبه، ۹ خرداد ۱۴۰۳) | افزایش دمای مناطق گرمسیر استان تا ۴۰ درجه! اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد نجات‌بخش ۵ زندگی دیگر شد (۹ خرداد ۱۴۰۳) بانوان پیش از اقدام به بارداری از سلامت دهان و دندان خود اطمینان حاصل کنند ژنتیک و وراثت اصلی‌ترین علت کم‌کاری تیروئید در کودکان بیماری MS درمان قطعی ندارد، اما با مصرف دارو می‌تواند به خوبی کنترل شود والدین؛ فرزند اول را برای حضور نوزاد جدید آماده کنند بی‌احترامی، زخمی است که با کودک می‌ماند! چه زمانی وقت مداوا و جراحی چاقی در کودکان است؟ راز جوان‌تر شدن در پیری آخرین فرصت برای ازدواج‌نکن‌ها | زنگ هشدار برای تجرد قطعی یک میلیون دهه شصتی به صدا درآمد درباره بیماری «ام اس» و راه‌های پیشگیری از آن پیش‌بینی افزایش دما در غالب نقاط کشور (۹ خرداد ۱۴۰۳) خیران مدرسه‌ساز ۳۰ کلاس جدید در حاشیه مشهد می‌سازند اما و اگر‌های ثبت‌نام سرویس مدارس | چرا سامانه «سپند» در دسترس نیست؟ فروش خودرو سیل‌زده مشهدی به ۵ میلیون تومان! سرقت مسلحانه گله گوسفندان در حوالی مشهد جدال با مرگ | روایت ۲ ساعت اضطراب و دلهره در عملیات نجات جان پاکبان مشهدی گرفتار در سیل + ویدئو
سرخط خبرها

حجاج چه اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی در حج باید انجام دهند؟

  • کد خبر: ۱۶۴۲۳۰
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹
حجاج چه اقداماتی برای پیشگیری از گرمازدگی در حج باید انجام دهند؟
زائران حج ۱۴۰۲ در حین انجام مناسک خود برای جلوگیری از گرمازدگی و ابتلا به بیماری باید به نکاتی توجه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، زمان زیادی تا شروع حج ۱۴۰۲ نمانده و زائران برای حفظ سلامت خود و جلوگیری از گرمازدگی باید به نکاتی توجه کنند که در ادامه با آن‌ها آشنا می‌شوید.

حتما می‌دانید در طول این سفر، شوق زیارت و اعمال مناسک حج باعث می‌شود هر روز زمان زیادی زیر آفتاب باشید، بدن شما تعرق زیادی خواهد داشت و زائران در طول شبانه روز بار‌ها و بار‌ها احساس تشنگی می‌کنند؛ بنابراین برای جبران کم آبی و مایعاتی که از طریق تعرق از دست می‌دهید باید مایعات کافی جایگزین کنید؛ در غیر این صورت، ممکن است علائم ناخوشایند مرتبط با کمبود آب بدن مانند گرمازدگی، خستگی و گرفتگی عضلات را تجربه کنید.

البته گاهی اوقات تشنگی شدید ممکن است نشان دهنده بیماری هم باشد، با در نظر گرفتن اینکه بدن شما رطوبت کافی دارد، ولی باز هم شما احساس تشنگی می‌کنید باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

توصیه می‌شود زمانی که برای زیارت یا سیاحت از کاروان خارج می‌شوید حتما یک بطری آب سالم همراه داشته باشید و به‌هیچ وجه از آب‌خوری‌های عمومی استفاده نکنید. علاوه بر احتمال بهداشتی نبودن آب محیط بیرون از کاروان، احتمال آلوده بوده لیوان‌ها وجود دارد. چون در هر روز صد‌ها نفر از این لیوان‌ها به نوبت استفاده می‌کنند.

در محل سعی و طواف، آب بهداشتی در دسترس زائران وجود دارد، اما قبل از نوشیدن آب از تمیزی لیوان یک‌بار مصرف اطمینان حاصل کنید. به دلیل اینکه بعضی از زائران لیوان استفاده شده را دوباره در محل لیوان‌ها قرار می‌دهند و ممکن است آلوده باشد.

مزیت همراه داشتن آب بطری این است که هم‌زمان تشنگی می‌توانید با اطمینان آن را میل کنید و هم زمانی که احساس گرما کردید دست و صورت تان را با آن بشویید.

برای رفع تشنگی از نوشابه‌های گازدار استفاده نکنید و سعی کنید از آب یا دوغ کم‌نمک استفاده کنید.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->