تولیت آستان قدس رضوی: حضور هیئت‌های خارجی در یادبود شهدای دولت، جایگاه رفیع نظام را نشان داد از سرتیپ‌دوم سیدطاهر مصطفوی، خلبان پرواز رئیس جمهور شهید چه می‌دانیم؟ دعای تبدیل مصیبت به جایگزین بهتر جایگاه مردم‌داری در باورهای اسلامی تابوت شهید و صندوق عهد برادری ایرانیان از سردار سیدمهدی موسوی فرمانده یگان حفاظت رئیس جمهور شهید چه می‌دانیم؟ درباره پاداش صبر بر سختی‌ها و مصائب | حکم خدا را امضا کنید پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به سید حسن نصرالله وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: سفرم به حج دستور شهید رئیسی بود + فیلم مراسم بزرگداشت شهدای خدمت با حضور جمعی از طلاب جهان اسلام در مشهد برگزار شد لباس شهادت قواره همه نیست رحمتی که مالک دل‌ها بود | درباره زندگی و زمانه شهید مالک رحمتی روایت دفن نایب‌التولیه‌ها در حرم مطهر رضوی مروری بر فعالیت‌های قرآنی شهید رئیسی | در رثای رئیس‌جمهور قرآنی حبیبِ امام رضا علیه السلام دلیل محبوبیت شهید سیدمحمدعلی آل‌هاشم، امام جمعه تبریز چه بود؟ او مردمی نبود، خود مردم بود سلام ایران بر ابراهیم | پنج روایت از سوگواری مردم در فراق شهید جمهور مراسم بزرگداشت «شهدای خدمت» در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود مزار رئیس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، در کدام صحن حرم امام رضا(ع) قرار دارد؟
سرخط خبرها

حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است

  • کد خبر: ۱۷۵۷۹۸
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
حجت الاسلام والمسلمین کازرونی: حضرت سیدالشهدا (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده الهی است
خطیب حرم مطهر رضوی گفت: حضرت سیدالشهداء در کربلا مظهر تسلیم بودن در برابر اراده و خواست خداوند است.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله محسن کازرونی در سلسله جلسات عزاداری حرم مطهر رضوی ویژه دهه اول ماه محرم که در رواق امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: خداوند اسامی مختلف دارد که هر کدام از این اسامی بیانگر جلوه‌ای از صفات باریتعالی است.
وی تصریح کرد: یکی از صفات خداوند «جبار» است که چند معنی دارد. یک معنا اینکه او کار‌های نیک انسان‌ها را جبران می‌کند و معنی دیگر اینکه او شکست‌های ما را جبران می‌کند.

 
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: سومین معنای جبار این است که اراده و خواست او امری گریز ناپذیر است و امری که خداوند اراده می‌کند قطعا انجام می‌شود و هیچ مانعی برای جلوگیری از تحقق تقدیر الهی وجود ندارد.
وی اظهار داشت: کسی که به خدا ایمان کامل دارد، همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم است و هرگز از سختی‌ها و ناملایمات شکایت و یا ناشکیبایی نمی‌کند.
خطیب حرم رضوی با بیان اینکه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) مظهر تسلیم در برابر اراده خداوند بودند، اظهار کرد: آن حضرت در یک روز همه عزیزان خود را از دست دادند، ولی هرگز لب به شکایت نگشودند و در اوج سختی‌ها به درگاه خدا عرضه داشتند «اِلهی رَضاً بِقَضائِک» یعنی خدایا به آنچه برای من مقدور کردی راضی هستم.

 
وی بیان کرد: در روایات اسلامی از سوره مبارکه «یس» به عنوان قلب قرآن یاد شده است و برخی از مفسرین گفته اند که این نامگذاری به خاطر دو آیه آخر این سوره؛ إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ» است. یعنی هر آنچه را که خداوند اراده کند، بی شک محقق می‌شود.
آیت الله کازرونی خاطرنشان کرد: یکی از درس‌هایی که از مکتب سیدالشهدا (ع) می‌گیریم این است که همواره در برابر قضا و قدر الهی تسلیم باشیم و بدانیم که همه سختی‌هایی که در زندگی با آن مواجه هستیم، بنابر تقدیر الهی صورت گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->