جمعیت مهمترین مسئله امنیتی و مولفه اول قدرت نظامی کشور خواهد بود تعداد وام‌های پرداخت‌شده برای ازدواج و فرزندآوری رکورد زد| راه اندازی مراکز همسان گزینی عرض ارادت دختران مشهدی به کریمه اهل‌بیت(ع)+فیلم پاسخ به پرسش‌های حقوقی بانوان | تکلیف نفقه در دوران عقد چیست؟ بی‌نام‌و‌نشانیم‌ ای‌حضرت پدر! روایتی از زنان مسلمان بااقتدار در تاریخ ایران | درسارای‌ملک‌خانم همسر باذکاوت تیمور یک دخترانه صمیمانه ویدئو | گل‌آرایی حرم حضرت‌معصومه‌(س) با ۵۰ هزار شاخه گل هشدار قرمز یک پزشک| ساده‌انگاری نسبت به سقط جنین حتی در بین خانواده‌های متدین دختری که با بیماری‌ نادرش رفاقت می‌کند هزینه درمان ناباروری در ایران کمتر از سایر کشورها فرزندان سوم و چهارم ۶۵ درصد از سقط جنین‌های خراسان رضوی هستند آیا لایحه «ارتقای امنیت زنان» فمنیستی است؟ زنان به چند ساعت خواب نیاز دارند؟ صدور رأی بی‌سابقه به‌نفع بانوان ایرانی توزیع بسته های بهداشتی دوران بلوغ بین دختران دانش آموز در خراسان رضوی از تولیدات هنرمندان درباره جوانی جمعیت حمایت می‌شود برنامه‌های دهه کرامت با گلباران حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد آغاز می‌شود روایت یک بانوی نخبه از تجربه زندگی با چادر در آمریکا و ژاپن تست آمینوسنتز در دوره بارداری و هزینه بالای آن
سرخط خبرها
امام خمینی زنان را به اجتماع آورد

امام خمینی زنان را به اجتماع آورد

  • کد خبر: ۲۱۱۰۹۳
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۳
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: امام (ره) زنان را به میدان و اجتماع آورد.

به گزارش شهرآرا، انسیه خزعلی، صبح شنبه در برنامه تلویزیونی اظهار داشت: پرداختن به وضعیت زنان قبل از انقلاب و بعد از انقلاب زمان طولانی نیاز دارد، امام (ره) زنان را به میدان و اجتماع آورد و زمینه فعالیت سالم زنان را فراهم آورد تا ضمن اینکه در جامعه وارد می‌شوند، بتوانند خانواده و بسیاری از ارزش‌هایی که در زمان شاه پایمال و خدشه دار شده بود را حفظ کنند.

وی افزود: نگاهی که امام به توانمندی زنان داشتند و اینکه این توانمندی‌ها باید در عرصه‌های مختلف دیده شود در مسئله آموزش شاهدیم که در آن دوره بسیاری از خانواده‌ها تمایل به فعالیت دخترانشان در محیط‌های کار و آموزشی نداشتند، با آمدن امام (ره) و باز شدن صحنه برای حضور سالم زنان در اجتماع به ویژه در شهرها و روستاها شاهد تحصیل بانوان هستیم.

خزعلی ادامه داد: بعد از انقلاب اسلامی آمار آموزش مردان در سطوح بالا ۷ برابر شد، ولی آمار خانم‌ها ۱۷ برابر شد. خانواده‌ها احساس کردند که محیط مناسبی برای تحصیل و مشارکت اجتماعی دخترانشان وجود دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.