صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

در حالی که قیمت گوشت به بیش از ۳۵۰ هزار تومان افزایش یافته، وزارت جهاد کشاورزی وعده داده است که قیمت گوشت قرمز طی ۲ هفته آینده ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، افزایش قیمت گوشت قرمز فاصله عرضه و تقاضا را بیشتر از پیش کرده است. با این وجود، با توجه به نزدیک شدن نوروز و آغاز ماه رمضان و تشدید نگرانی مردم برای تامین گوشت قرمز، دولت اعلام کرده چند اقدام اثرگذار برای کاهش قیمت گوشت قرمز را در دستور کار دارد. از جمله این اقدامات، توزیع گسترده گوشت منجمد داخلی و خارجی و ورود و عرضه گوشت گرم گوسفندی با روش‌های مختلف مانند توزیع در میادین میوه وتره بار، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و با کامیون‌های سیار بوده است.

مسولان وزارت جهادکشاورزی با اشاره به عرضه گوشت گوسفندی تنظیم بازاری در میادین میوه و تره‌بار و گوشت گوساله در یکی از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، قیمت گوشت گوساله چرخ کرده را ۱۷۰ هزار تومان، گوشت گوساله بسته بندی مخلوط ۱۹۲ هزار تومان، گوشت راسته ران و شقه گوساله ۲۱۵ هزار تومان و گوشت گوسفندی بسته بندی را ۲۲۰ هزار تومان اعلام کردند.

اما در حالی که قیمت گوشت به بیش از ۳۵۰ هزار تومان افزایش یافته، معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی وعده داده؛ با تلاش انجام شده قیمت گوشت قرمز طی ۲ هفته آینده ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان کاهش می‌یابد.
به گفته سید محمد آقامیری، این کاهش قیمت به واسطه واردات دام زنده و گوشت گوسفندی گرم از کشور‌های مجاز به تولید است. واردات لاشه گوشت گرم و دام زنده طبق پروتکل‌های بهداشتی هیچ مانعی ندارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرده، با واردات انجام شده پیش‌بینی می‌شود روند کاهشی قیمت ادامه داشته باشد و کمبودی در عرضه گوشت قرمز نداشته باشیم.
رئیس سازمان دامپزشکی متذکر شده؛ در زمان حاضر متوسط تولید گوشت قرمز بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تن است که ۲۵ درصد معادل ۲۰۰ هزار تن از این میزان تولید مربوط به عشایر است.

سلطان محمدی، کارشناس حوزه صنعت دام و طیور در این باره به شهرآرانیوز می‌گوید: دولت در چه شرایطی می‌تواند کاهش قیمت را رغم بزند وقتی که گوشت قرمز و مرغ زیر قیمت مصوب در حال عرضه است و تولید کننده در ضرر است.

وی افزود: در حال حاضر کالای ما را با ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی می‌دهند. درحالیکه پارسال در این موقع با ارز ۴۱۰۰ تومانی عرضه می‌شد که افزایش ۵ برابری را داشته است.
این کارشناس تاکید کرد: وعده کاهش قیمت در شرایط کنونی تنها با واردات امکان پذیر است که آن هم به ضر تولید کننده است. تولیدی که دام پرور سال‌های متمادی برای تثبیت تولیدش زحمت کشیده است. 

محمدی یادآورشد: بهترین راهکار اینکه در این شرایط کالا برگ توزیع کند و دولت ازجیب خود سوبسید پرداخت کند. در وعده کاهش قیمت گوشت باید مشخص شود سوبسید به تولیدکننده یا مصرف کننده پرداخت کند. باید این وعده کاهش قیمت به گونه‌ای باشد که هزنیه تولید دامدار در نظر گرفته باشد و تولید کننده کمترین ضرر را ببیند.

وی ادامه داد: در حال حاضر گوشت زیر قیمت مصوب عرضه می‌شود و با واردات گوشت مسلما تولید کننده ضرر می‌کند چرا که هزینه‌های تولیدش پا برجاست. تولیدکننده در حال حاضر در زیان است، اما نهایتا مصرف کننده ضرر میکند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.