صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

درس وجدان و احتکار

  • کد خبر: ۱۸۸۴۹۰
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۷
‌نمی‌دانم اسم مؤسسه محتکران شریف را شنیده اید یا نه، ولی باید خدمتتان عرض کنم مؤسسه محتکران شریف یک محیط آموزشی است که محتکران برای اینکه فرزندان دل بندشان را مثل خودشان محتکر بار بیاورند، آن‌ها را در این مدرسه ثبت نام می‌کنند.

‌نمی‌دانم اسم مؤسسه محتکران شریف را شنیده اید یا نه، ولی باید خدمتتان عرض کنم مؤسسه محتکران شریف یک محیط آموزشی است که محتکران برای اینکه فرزندان دل بندشان را مثل خودشان محتکر بار بیاورند، آن‌ها را در این مدرسه ثبت نام می‌کنند. امروز که از کنار یکی از شعب این مؤسسه رد می‌شدم، دیدم یک برگه امتحانی متعلق به یکی از کارآموزان مؤسسه روی زمین افتاده که گویا مربوط به درسی به نام «وجدان و احتکار» بوده است. با هم چند سؤال این برگه و جواب هایش را که نمی‌دانم پاسخ هایش به سؤالات درست است یا غلط، می‌خوانیم:

سؤال یک:از آنجا که یکی از موانع هر محتکری وجدان اوست، شنیدن صدای وجدان برای یک احــتـکارکنـنـده چه مشـکلاتی ایـجـاد می‌کند؟
پاسخ:صدای وجدان باعث می‌شود انسان نتواند از احتکار خـود لـذت ببــرد. همـچنین در برخی موارد ممکن است صدای وجدان به حدی بلند باشد که شخص احتکارکننده تحت تأثیر قرار بگیرد و بی خیال احتکار شود.

سؤال دو:روش دارویی برای رهایی از صدای وجدان چیست؟
پاسخ: باید به وجدانمان قرص دیازپام که یک قرص خواب آور است بدهیم تا وجدانمان تخت بخــوابـد و کـاری به کـار مـا نداشته باشد.

سؤال سه:بهترین راه برای غیرفعال کردن وجدان چیست؟
پاسخ: باید وارد تنظیمات وجدان خودمان شویم و تیک مرتبط با فعال بودن وجدان را برداریم. با این کار، وجدانمان غیرفعال خواهد شد.

سؤال چهار:اگر خواستیم وجدان ما همچنان فعال باشد، ولی صدای آن را نشنویم، بایدچه کار کنیم؟
پاسخ: باید وارد تنظیمات صدای وجدان شویم و آن را در حالت بی صدا قرار دهیم تا صدای وجدان ما را عذاب ندهد. همچنین باید وجدان را حتی از حالت ویبره هم خارج کرد تا مبادا ویبره وجدان، حتی یک کوچولو هم ما را تکان دهد.

سؤال پنج:یک داستان آموزنده از روش برخورد یک محتکر با وجدانش بگویید؟
پاسخ: یکی از محتکران باسابقه می‌گوید هر شل دوازده تایی رب را که داشتم احتکار می‌کردم، دوازده بار صدای وجدانم می‌آمد که می‌گفت احتکار نکن! این یعنی اینکه برای احتکار پانصد شل رب باید ۶ هزار بار صدای وجدانم را می‌شنیدم. به همین دلیل همان اول کار وجدانم را روی حالت بی صدا قرار دادم و با خیال راحت احتکارم را انجام دادم.

سؤال شش:آیا می‌دانید اگر برای مدتی به ندای وجدانتان اهمیت ندهید، چه اتفاقی می‌افتد؟
پاسخ: بله، می‌دانیم چه اتفاقی می‌افتد.

سؤال هفت:پس اگر می‌دانید، توضیح دهید که چه اتفاقی می‌افتد؟
پاسخ: اگر برای مدت زیادی به ندای وجدانمان اهمیت ندهیم، به تدریج سنسور‌های حساس به احتکار وجدانمان از کار می‌افتند و در این صورت اگرچه وجدان داریم، وجدانمان به احتکار حساسیت بی مورد ندارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.