صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود.

متین‌نژاد | شهرآرانیوز؛ یتیمک غذایی بوشهری است که با تغییری جزئی، در دیگر شهر‌ها با نام یتیمچه پخت می‌شود. غذایی است بسیار خوشمزه، کم‌کالری و با ارزش غذایی بالا برای افرادی که قصد کم‌کردن سریع وزن دارند، اما تحمل گرسنگی را ندارند. بادنجان ماده اصلی این غذا دارای ویتامین‌های بسیاری مانند «سی»، «ب ۶» و «کا» است. امیدوارم این غذا را بپزید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

مواد لازم برای پخت یتیمک

  • بادمجان: ۳عدد
  • پیاز درشت: یک عدد
  • لوبیا چشم‌بلبلی: ۱۵۰ گرم
  • آب تمبر هندی: نصف لیوان
  • نمک، فلفل قرمز و زردچوبه: به میزان لازم
  • روغن: به میزان لازم
  • آب: یک لیوان

 

طرز تهیه یتیمک بوشهری

پیاز را ریز خرد کنید و درون تابه‌ای همراه با کمی روغن تفت بدهید تا سبک شود.
بادمجان‌ها را نگینی درشت خرد و به پیازداغ اضافه کنید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه را به میزان دلخواه به آن بیفزایید.


بادمجان‌ها که کمی در روغن تفت خورد، به آن یک لیوان آب گرم اضافه کنید و اجازه بدهید نیم‌ساعتی بپزند و خوب نرم شوند.


لوبیا‌های چشم‌بلبلی را روی بادنجان‌ها بریزید و آب تمبر هندی را به آن اضافه کنید. غذا که کمی دیگر پخت و آبش کشیده شد، به آن مقداری نمک بزنید و شعله را خاموش کنید.



*لوبیا چشم‌بلبلی را ۲۴ ساعت قبل پخت بخیسانید. هنگام پخت هم ۲ بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن گرفته شود.
بادنجان‌ها را که پوست گرفتید، به آن‌ها نمک بزنید تا تلخی‌شان گرفته شود. سپس آن‌ها را بشویید. بعد هم خرد کنید.
*برای درست کردن آب تمبر هندی، نصف یک بسته کوچک تمبرهندی را در نصف لیوان آب بخیسانید و بعد از نیم ساعت، از صافی رد کنید.

  • بوشهری‌ها این غذا را بسیار پرادویه و تند مصرف می‌کنند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.