صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چه کسانی باید در فصول سرد شیره انگور بخورند؟

  • کد خبر: ۸۴۴۷۸
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۹
شیره انگور سرشار از خواصی است که افراد بلغمی مزاج در فصل سرد و سرما نباید از خوردن آن غافل شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، فصل زمستان، فصل سرد و تر است و معمولا افرادی که بلغمی مزاج هستند و دارای طبع سرد و‌تر هستند در این فصل احساس سرمای بیشتر می‌کنند که باید از مواد غذایی گرم مثل عسل، ارده و شیره برای رفع این  حالت استفاده کنند.

یکی از بهترین زمان‌های استفاده از شیره انگور فصل زمستان است، زیرا خواص زیادی در درمان و تسکین بیماری‌های فصل سرما دارد. یکی دیگر از  خواص شیره انگور اثر ضدالتهابی و نرم کنندگی گلو  است که به افرادی که در زمستان سرفه می‌کنند و دچار التهاب حلق می‌شوند توصیه می‌شود این شیره را با  آب ترکیب و غرغره کنند.

میزان مواد مغذی موجود در شیره انگور، تا حدودی با انگور تازه برابر است از این رو این ماده غذایی یکی از پرکالری‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شود و مصرف مقدار اندک آن انرژی از دست رفته را جبران می‌کند. شیره انگور غنی از ویتامین‌های A, B, C. است و آهن، منیزیم، فسفر و مقداری کلسیم مواد معدنی موجود در این ماده غذایی می‌باشند. با وجود همه این مواد مغذی، شیره انگور یکی از مقوی‌ترین و سالم‌ترین مواد غذایی به شمار می‌آید. با این حال مصرف شیره انگور برای تمام افراد توصیه نمی‌شود و ممکن است مصرف آن برای برخی از افراد مضر باشد.

منبع: بهداشت‌نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.