برای اولین‌بار طرح پهنه‌بندی حریم شهر مشهد در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور تصویب شد انجام بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط‌۴ قطارشهری مشهد بهره‌برداری از کندروی بزرگراه پیامبراعظم(ص) و بوستان خطی بزرگراه امام‌علی‌(ع) مشهد در تابستان ۱۴۰۳ شهروند خبرنگار | درخواست جمع‌آوری نخاله‌های ساختمانی در یکی از کوچه های بلوار امیریه‌ مشهد + پاسخ گذری بر تاریخ کوچه وحدت ۲۵ که روزگاری چسبیده به برج و باروی مشهد بود گلایه ساکنان بهمن‌۱۹/۴ مشهد از معضل رهاشدگی اراضی بزرگ‌مقیاس این محدوده برش ۸۲۴ اسکلت ساخت‌وساز غیرمجاز در سال ۱۴۰۲ ورود ۴۱۰ اتوبوس‌جدیدبه مشهد تا پایان سال حریم امن مشهد برای سرمایه‌گذاران با تأیید طرح پهنه‌بندی حریم شهر نجات بانوی مبتلا به سکته مغزی فریمانی از طریق اورژانس هوایی هوای چهار منطقه کلانشهر مشهد در شرایط سالم قرار گرفت (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) تایید بیمه تامین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد اعمال قانون هزار و ۶۴۸ دستگاه خودرو حادثه‌ساز در مشهد | ۸۲ نفر درتصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترافیک پر حجم در بزرگراه آزادی و طول بلوار ملک آباد تا فلسطین در مشهد (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| نشست خبری سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهدمقدس با اصحاب رسانه (۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) شهردار مشهد: به‌زودی، مسیر «ره‌باغ رضوان» در محدوده حرم مطهر رضوی بازگشایی می‌شود ۱۰۶۵ درصد رشد اعتبارات عمرانی منطقه‌۲ شهرداری مشهد از ابتدای فعالیت شورای ششم گزارشی از فراز‌و‌فرود‌های الیت که هنوز بعد از ۱۳‌سال، دل‌خوری برخی راننده‌ها را به دنبال دارد اعمال قانون هزار و ۸۰۶ دستگاه خودرو حادثه ساز در مشهد | ۸۱ دستگاه خودرو متخلف توقیف شدند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس: دیوان محاسبات شهری؛ بازوی نظارتی شورا‌های شهر

  • کد خبر: ۱۱۸۷۶۲
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۷
رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس: دیوان محاسبات شهری؛ بازوی نظارتی شورا‌های شهر
رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس گفت: شورا به عنوان پارلمان شهری که با انتخاب مستقیم مردم فعالیت دارد باید بر عملکرد اجرایی شهرداری‌ها در سطح شهر نظارت داشته باشد. با وجود این ما با نبود مدیریت یکپارچه شهر روبه‌رو هستیم و این موضوع چالش‌هایی برای شهرداری و شورا به وجود آورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، فریده عامری سیاهوئی در نخستین نشست هم‌اندیشی روسای کمیسیون‌های حقوقی شورا‌های اسلامی مراکز استان ها، تصریح کرد: شورا نمی‌تواند به طور مستقیم برای توسعه شهر پیشنهاداتی داشته باشد. تنها می‌تواند برای رفع ابهام از چالش‌های حقوقی که در قانون شهرداری یا قانون اساسی وجود دارد به عنوان نماینده مردم و با توجه به درنظر گرفتن حقوق عامه راهگشا باشد.

او درباره نقش دیوان محاسبات شهری در کاهش مشکلات شهری تصریح کرد: از آنجایی که شهرداری‌ها مراودات مالی بسیاری با مردم دارند وظیفه شورا نیز نظارت بر عملکرد مالی شهرداری است، تشکیل دیوان محاسبات شهری می‌تواند از بروز تخلفات مالی جلوگیری کند.

عامری سیاهوئی توضیح داد: اینگونه شورا‌ها می‌توانند از طریق دیوان محاسبات شهری در بررسی روند مالی شهرداری‌ها از بروز فساد مالی و رانت ممانعت کنند و در جریان مراودات مالی و پولی شهرداری قرار گیرند. به این معنا که بازوی نظارتی شورا‌ها می‌تواند دیوان محاسبات شهری باشد.

او خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از تخلفات و سوءاستفاده‌های احتمالی کمیسیون ماده ۵ در شهرداری پیشنهاد می‌شود که بازنگری مطالعات تفصیلی شهر‌ها در فاصله‌های زمانی کوتاهی انجام شود.
عامری ادامه داد: در کمیسیون ماده ۵ که در محل استانداری‌های مراکز استان‌ها برگزار می‌شود، اعضای ریاست شورا به عنوان عضو کمیسیون دعوت هستند، اما حق رای ندارند؛ بنابراین ضرورت دارد نظر و رای ریاست شورا هم در آن کمیسیون اعمال شود.

رئیس کمیسیون نظارت، ارزیابی و حقوقی شورای اسلامی شهر بندرعباس، یادآور شد: ایجاد دبیرخانه دائمی و تبادل نظرات و تجاربی که در آنجا اتفاق می‌افتد می‌تواند در حل بسیاری از چالش‌ها و مشکلات حقوقی شورا و شهرداری موثر باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->