بلینکن: آمریکا حملات اوکراین به خاک روسیه را تشویق نمی‌کند قسام از لبنان پادگان «لیمان» را موشک‌باران کرد گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه ترکیه با هنیه درباره تحولات غزه سردار قاآنی: غزه، اسرائیل و آمریکا را به ذلت کشانده است موضع چین در خصوص سالگرد «روز نکبت» عملیات هماهنگ گروه‌های مقاومت علیه صهیونیست‌ها در نوار غزه سوءقصد به جان نخست‌وزیر اسلواکی+ فیلم جزئیات عملیات نیرو‌های مسلح یمن در دریای سرخ وزیر خارجه هند به تهدید‌های آمریکا در مورد توافق چابهار پاسخ داد کدام ادارات و سازمان‌ها شنبه‌ها تعطیل نیستند؟ وزیر راه از افتتاح راه‌آهن رشت- کاسپین با حضور رئیس‌جمهور خبر داد سه مصوبه مهم امروز (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) هیئت وزیران از زبان سخنگوی دولت تأکید رئیسی بر رفع دغدغه‌های مردم به‌عنوان سرمایه‌گذار و رکن اصلی بورس جداول بودجه سال ۱۴۰۳ اصلاح شد (۲۶ اردیبهشت) نایب‌ رئیس مجلس: تعطیلات رسمی افزایش نیافته‌ است | فقط روز‌های کاری تغییر کرده است با دستور ویژه رئیس‌جمهور، مشکل طلافروشان حل شد دیدار هیئت ارشد حماس با دبیرکل حزب الله لبنان زارع‌پور: ظرفیت شبکه ارتباطی کشور از ابتدای دولت ۹۰ درصد بیشتر شده است وحیدی: انتخابات در بالاترین سطح امنیت و سلامت برگزار شد | هر مأموری تخلف کند، با او برخورد می‌شود + فیلم وزیر نفت: عملیات سوخت‌گیری باید در جایگاه‌ها از ۹۰ تا ۹۵ درصد با کارت سوخت شخصی انجام شود
سرخط خبرها

داعش، یک حلقه از زنجیره ناامنی!

  • کد خبر: ۱۳۲۱۷۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۲:۰۱
داعش، یک حلقه از زنجیره ناامنی!
اگر امنیت هر قسمت از جامعه به خطر بیفتد، ضریب امنیتی کل جامعه کم می‌شود.

امنیت پدیده‌ای به‌هم‌پیوسته و یکپارچه است. نمی‌توانیم در یک نقطه از کشور احساس ناامنی کنیم، اما فکر کنیم بقیه نقاط از امنیت برخوردارند. اگر امنیت هر قسمت از جامعه به خطر بیفتد، ضریب امنیتی کل جامعه کم می‌شود؛ چون امنیت پدیده‌ای است که به محافظت نیاز دارد و هر چه از این محافظت کاسته شود، ضریب امنیتی هم کم می‌شود.

در کشور ما برای حفظ امنیت، نیرو‌های مختلفی وجود دارند، مثل نیرو‌های نظامی، انتظامی، امنیتی و افرادی که در حوزه امنیت نرم‌افزاری، حوزه رسانه‌ها و حوزه فرهنگی فعالیت می‌کنند. کشوری که حدود چهل روز به‌شکل‌های مختلف به امنیتش حمله می‌شود، مثل تهاجم رسانه‌ای، تروریسم، آشوب‌های خیابانی و فن‌های مجازی، نیرو‌های حافظ امنیتش هدف قرار می‌گیرند.

چه هدف ترور، چه هدف اهانت و تحقیر و تهدید و این باعث می‌شود ضریب امنیت جامعه به‌صورت جدی کاهش یابد. می‌توان نتیجه گرفت که به همین دلیل حادثه تروریستی حرم شاهچراغ (ع) در روزی اتفاق می‌افتد که اغتشاشگران به‌بهانه چهلم مرحوم مهسا امینی حجم اغتشاشات را به نهایت خودش می‌رسانند.

ما می‌دانیم که داعش دشمن کشور ماست. پس چرا این تهاجم دو ماه یا یک‌سال پیش اتفاق نیفتاد؟ آیا داعش به‌دنبال انتقام از ملت ما نبود؟ چرا چنین روزی را برای عملیات تروریستی انتخاب می‌کند؟ چرا دقیقا بعد از چهل روز تضعیف نیرو‌های حافظ امنیت و تخریب امنیت کشور به چنین کاری دست می‌زند؟ به این دلیل که عملا شاهد این است که متأسفانه آشوبگران و رهبران و فرماندهان آن‌ها در لندن، ریاض و تل‌آویو تلاش کردند بنیه امنیتی کشور را به‌شکل جدی تضعیف کنند و از سطح امنیتی کشور بکاهند.

نتیجه کاهش سطح امنیتی کشور و تهاجم رسانه‌ای به حافظان امنیت این می‌شود که یک عنصر داعش می‌تواند با سوءاستفاده از خلأ امنیتی موجود، جنایت شیراز را رقم بزند.

قطعا تک‌تک آشوبگران و کسانی که در اغتشاشات شرکت کردند، در این کشتار دخیل‌اند، یعنی آن عنصر داعش یک حلقه از زنجیره بزرگ ناامنی است. اگر حلقه‌های قبلی شکل نگرفته بود، این حلقه آخر امکان این حرکت تروریستی را پیدا نمی‌کرد.

برای اینکه دیگر شاهد چنین حملات تروریستی و اهانت به حرم‌های مقدس و رفتار همراه با قساوت با مردم کشورمان نباشیم و امنیت جمهوری اسلامی را پاسداری کنیم، باید به‌سمتی حرکت کنیم که در کشور شاهد چنین اغتشاشاتی نباشیم؛ اغتشاشاتی که فرماندهی آن و بازو‌های اجرایی میدانی‌اش رسانه‌های لندن هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->