سفر رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران انفجار خودروی بمب‌گذاری‌شده در سوریه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) غزه؛ هشت ماه در جنگ مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد استفاده از واژه «اسرائیل» در رسانه‌های عراقی ممنوع شد رئیس جمهور: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند تأیید طرح سامان‌دهی مسکن و اجاره‌بها | صحت انتخابات در تمام حوزه‌ها به تأیید رسید جوزپ بورل: آمریکا دیگر هژمونی ندارد ۲ پایگاه متعلق به تروریست‌ها در سوریه منهدم شد ترامپ دولت بایدن را با نیروی پلیس مخفی آلمان نازی مقایسه کرد فرماندار مشهد: هزار و ۶۴ شعبه اخذ رأی در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات فعال خواهند بود + فیلم وزارت بهداشت فلسطین نسبت به فاجعه پزشکی بی‌سابقه در غزه هشدار داد حماس از عادی بودن روابط خود با قطر خبرداد تجارت و اوکراین محور گفت‌وگوی ماکرون با شی پیام رئیس‌جمهور چین به نشست سازمان همکاری اسلامی جهاد تبیین و مدیریت جهادی نمونه بارز و عینی مقابله با جنگ شناختی دشمن است ورود ناو «شهید مهدوی» به نیمکره جنوبی زمین ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند حماس هیچ توافقی را بدون توقف جنگ نمی‌پذیرد امیرعبداللهیان: فشار‌ها بر اسرائیل احتمال آتش بس در غزه را افزایش داده است
سرخط خبرها

در واکنش به ممنوعیت کار زنان؛ رئیس آژانس کمک رسان سازمان ملل به افغانستان می‌رود

  • کد خبر: ۱۴۲۵۴۷
  • ۱۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
در واکنش به ممنوعیت کار زنان؛ رئیس آژانس کمک رسان سازمان ملل به افغانستان می‌رود
مارتین گریفیث، رئیس آژانس کمک‌رسان سازمان ملل قرار است در هفته‌های آتی به افغانستان برود و به دنبال دیدار با مقام‌های عالی رتبه دولت طالبان افغانستان پس از ممنوعیت کار زنان افغان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به نقل از خبرگزاری رویترز، رامز الکبروف هماهنگ کننده کمک رسان سازمان ملل در افغانستان پس از آن با گروهی از خبرنگاران در نیویورک صحبت کرد که سازمان ملل اعلام کرده برخی از برنامه‌های مهمش در افغانستان به صورت موقت متوقف می‌شود و برخی دیگر از فعالیت‌ها هم احتمالا به حالت تعلیق در می‌آید.

وی ادامه داد: به دلیل ممنوعیت فعالیت زنان افغان در آژانس‌های کمک رسان سازمان ملل در این کشور، ما مجبوریم برخی از فعالیت‌هایمان در افغانستان را تعلیق کنیم. ما متاسفیم که چنین تصمیمی می‌گیریم.

این مقام مسؤول سازمان ملل همچنین ادامه داد: زنان حدود ۳۰ درصد از کارمندان کمک رسان در افغانستان را تشکیل می‌دهند و نمی‌شود مردان را جایگزین آنها کنیم. نیازهای بشری مردم به طور قطع زیاد است و مهم است که زنان در این کمک رسانی‌ها حضور داشته باشند.

سازمان ملل نیز اعلام کرده که ۹۷ درصد از مردم افغانستان در فقر هستند، دو سوم برای زنده ماندن به کمک نیاز دارند و ۲۰ میلیون نفر هم با گرسنگی روبرو هستند.

الکبروف همچنین ادامه داد، مقام‌های سازمان ملل با وزرای کشورهای عضو نشستی داشتند و به بررسی تاثیر این روند بر برنامه‌های این نهاد بین‌المللی در افغانستان پرداختند.

این مقام سازمان ملل همچنین گفت: ما پیشتر با وزیر بهداشت طالبان افغانستان توافق کردیم که در بخش ارسال کمک به زنان توسط زنان و دختران افغان مانعی وجود نداشته باشد و ارائه دهندگان خدمات ممکن است به کار خود بازگردند. حالا بیایید ببینیم که این روند چگونه انجام می‌شود.

ممنوعیت کار زنان افغان در آژانس کمک رسان سازمان ملل روز شنبه توسط طالبان افغانستان اعلام شد. این خبر پس از ممنوعیت حضور زنان در دانشگاه‌ها و دختران در دبیرستان‌ها منتشر شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->