تشدید نظارت بر اتاق‌های فرار تهران دستگیری متهم‌به‌جعل مهر‌های ادارات در مشهد شانه کردن مو چه تاثیری در سلامت و زیبایی آن دارد؟ رفع تندی غذا با چند راهکار ساده عوارض روانی سقط جنین روی مادر نقش موثر مامایی در کاهش آمار سزارین و افزایش زایمان طبیعی پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب | بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها ارتباط دارد هشدار! تزریق این دارو فقط باید در بیمارستان انجام شود آنچه باید درباره غذا‌های کنسروی بدانید دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس تداوم توزیع شیر مدارس خراسان رضوی در سال آینده شکایت آموزش و پرورش علیه یک سریال نمایش خانگی چرا زوجین اغلب بعد از ۸ سال زندگی مشترک از هم جدا می‌شوند؟ سرگذشت تلخ زنی در مشهد که به تله مرد شیطان صفت افتاد بازسازی صحنه سقوط و مرگ مشکوک جوان ۱۷ ساله در مشهد جوان مرگ مغزی در مشهد به چهار بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) لغو ۲ پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) متناسب‌سازی حقوق بیشترین دغدغه بازنشستگان است
سرخط خبرها

از مصرف این ۷ خوراکی در زمستان پرهیز کنید

  • کد خبر: ۱۴۲۸۳۷
  • ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
از مصرف این ۷ خوراکی در زمستان پرهیز کنید
در فصل سرما خوردن بعضی از خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه به سلامت بدن آسیب‌های جدی و جبران ناپذیر وارد می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، با فرارسیدن فصل سرد سال، احتمال ابتلا به بیماری های مختلف نیز افزایش می‌یابد. زمستان از راه رسیده و همراهش غذاها و خوراکی‌هایِ لذیذی را آورده که مدت‌ها منتظرشان بودیم. در این فصل میوه‌ها و سبزیجاتِ بسیاری هستند که می‌توانید با مصرف‌شان سلامتی‌تان را حفظ کنید، اما در مقابل غذاهایی‌ وجود دارند که باید از آن‌ها پرهیز شود.

برای تقویت سیستم ایمنی‌ بدن و جلوگیری از آلرژی و حساسیت باید از مصرف برخی غذاها پرهیز کنیم.

۱. دسر‌هایی که از شکرِ تصفیه‌شده درست شده‌اند

به خوردنِ یک دسر شیرین خوشمزه فکر می‌کنید؟ خوب بهتر است تجدیدنظر کنید! زمستان و دسر‌هایی که از شکرِ تصفیه‌شده درست شده‌اند، ترکیبِ واقعاً خوبی برای سلامتی‌تان نیستند.

شکر می‌تواند باعثِ التهاب شود و ایمنی شما را تضعیف کند. برای آنکه میل مفرط به شیرینی را در خودتان ارضاء کنید، می‌توانید گزینه‌های سالم‌تری مثل میوه‌های فصل را مصرف کنید.

۲. غذا‌های سرخ‌شده

سیب‌زمینی‌هایی که در روغنِ عمیق سرخ می‌شوند، واقعا وسوسه‌کننده‌اند! اما بهتر است خویشتن‌داری کنید، زیرا این مواد غذایی می‌توانند برای سیستمِ گوارش‌تان مشکلاتی به وجود بیاورند.

هضمِ غذا‌های سرخ‌شده زمانِ طولانی‌تری می‌طلبد و این غذا‌ها زیاد سالم نیستند. در زمستان، این اقلامِ غذایی می‌توانند متابولیسم را کُند کنند و به شما احساسِ تنبلیِ مفرط بدهند.

۳. سرشیر

با اینکه سرشیر غذای سالمی است، اما بهترین کار این است که از این نوع لبنیات در زمستان پرهیز شود.

محصولاتِ لبنیِ سرد باعث آزاد شدنِ مخاط می‌شود و شما را مستعدِ سرماخوردگی و تب می‌کند. اما ازآنجایی که به پروبیوتیک‌ها نیاز دارید، می‌توانید شیری که دَلَمه‌بسته شده را مصرف کنید.

قبل از مصرف آن را مدتی بیرون از یخچال بگذارید که خیلی سرد نباشد؛ و بهتر است که این لبنیات قبل از ناهار مصرف شود.

۴. نوشیدنی‌های سردی که با شیر درست می‌شوند

نوشیدنی‌های خنکی که از شیر درست می‌شوند بسیار خوشمزه هستند، اما بهترین کار این است که در زمستان از آن‌ها پرهیز کنید.

نوشیدنی‌های سردی مثل میلک‌شیک‌ها یا شیر‌های طعم‌دار که برپایه شیر درست می‌شوند، می‌توانند بدنِ شما را سرد کنند و باعثِ گلودردی شوند که به سرفه‌های شدید منجر می‌شود.

به‌جایش سعی کنید شیر گرم را یا ساده یا با ترکیبِ زردچوبه استفاده کنید که باعث می‌شود سیستمِ ایمنی‌تان فعال بماند و در کلِ زمستان بدنی سالم داشته باشید.

۵. خوراکی‌های شیرین مثل سوهان‌عسلی 

خوراکی‌های شیرینی که با موادِ مختلف ازجمله شکر و بادام‌زمینی و … درست می‌شوند، ظاهراً خوراکی‌های خوبی برای زمستان هستند، اما نباید فراموش کنیم که این نوع خوراکی‌ها به دلیلِ شکرِ زیادی که دارند یکی از اصلی‌ترین دلایل اضافه‌وزن هستند.

اگر دوست دارید وزن‌تان را تحتِ کنترل داشته باشید، توصیه می‌کنیم که مصرفِ قند و شکر را در رژیم غذایی‌تان کاهش دهید؛ به خصوص در زمستان که معمولا به دلیل سرمای هوا امکان تحرک کمتری برای ما وجود دارد.

۶. نوشابه‌ها و آب‌میوه‌های سرد

نوشابه‌هایی مثلِ کوکاکولا یا اسپرایت می‌توانند سیستمِ دفاعی شما را پایین بیاورند؛ علتش آن است که بدن باید انرژی بسیاری صرف کند تا دمای نوشیدنی سرد را تا دمای بدن کاهش دهد.

این بدنِ شما را ضعیف و مستعد بیماری می‌کند. همین قضیه در موردِ آب‌میوه هم درست است. هرچند آب‌میوه‌ها سالم هستند اما، به‌خصوص در شکلِ سرد، انتخاب خوبی برای فصولِ سرد نیستند.

۷. غذا‌های کنسروی

غذا یا ترشیِ کنسروی نمک و روغن فراوانی دارد که به منظور افزایش ماندگاری به آن‌ها افزوده می‌شود. اما فرایندِ نگه داری و انبارِ اقلامِ غذایی می‌تواند موادِ مغذیِ ضروریِ بدن را در آن‌ها از بین ببرد.

این نوع غذا‌ها هم‌چنین باعثِ فعال شدنِ آلرژی و حساسیت در افراد می‌شود. به‌جای آن نوع غذا‌ها بهتر است از غذا‌های تازه فصلی استفاده کنیم که می‌توانند متابولیسم بدن را در سطحِ مناسب نگه دارند و در پیش‌گیری از آلرژی یا بیماری‌های فصلی کمک کنند!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->