آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی به سیل زدگان افغانستان کاظمی قمی از آمادگی ایران برای ارسال کمک به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد طالبان: تاکنون ۳۱۵ نفر در سیلاب‌های اخیر بغلان جان خود را از دست داده‌اند ویدئو | میزبانی حرم رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت ابراز تأسف سخنگوی وزارت خارجه درپی وقوع سیل در افغانستان ۳۰۰هزار کودک در سیلِ ولایت بغلان افغانستان آسیب دیده‌اند مقام سازمان ملل متحد خواستار کمک‌ فوری به سیلاب‌زدگان شد + فیلم سیلاب در افغانستان جان ۳۰۰ نفر را گرفت + فیلم همه چیز درباره زمرد پنجشیر | از ثروت سبز کوهستان چه می‌دانیم؟ جاری شدن سیل در بغلان افغانستان ۵۰ کشته بر جای گذاشت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازدید فرمانده مرکزی ارتش آمریکا از مرزهای پاکستان و افغانستان مقامات طالبان و سفیر چین به معدن «مس عینک» رفتند لباس محلی افغانستان بر تن مجید مرتضایی + عکس طالبان نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را تحریم کرد جمهوری خواهان آمریکا خواستار توضیح وزیر دفاع در رابطه با تناقض در گزارش حمله به فرودگاه کابل شدند تاکید بر ضرورت تدوین برنامه مشترک استان‌های مرزی برای تسهیل تجارت با افغانستان محدودیت پخش یک شبکه خبری ماهواره‌ای در افغانستان از سوی طالبان ویدئو | ارائه خدمات درمانی به ۱۵ هزار بیمار خاص افغانستانی در خراسان رضوی آخرین وضعیت ثبت‌نام اتباع خارجی در سال تحصیلی پیش‌رو رئیس شرکت برق افغانستان: بدهی واردات برق از ایران را پرداخت کرده‌ایم
سرخط خبرها

در شش ماه گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر از ایران به کشور بازگشته‌اند

  • کد خبر: ۱۵۱۷۸۱
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۱۳
در شش ماه گذشته نزدیک به ۳۰۰ هزار نفر از ایران به کشور بازگشته‌اند
وزارت مهاجران و عودت کنندگان افغانستان می‌گوید که در شش ماه گذشته بیش از ۲۷۰هزار مهاجر افغانستانی از ایران به کشورشان بازگشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسئولان وزارت مهاجرین افغانستان با اعلام این خبر، افزوده‌اند از این تعداد، نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر فاقد مدارک قانونی بوده‌اند که به کشور عودت داده شدند.

بر اساس گزارش مسئولین ذی‌ربط در افغانستان، روزانه بین ۲ تا ۳ هزار نفر از مرز «اسلام قلعه» و مرز «میلک» بین دو کشور در رفت‌وآمد هستند.

در همین حال، کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در توئیتی اعلام کرد که به حمایت از مهاجران عودت‌کننده و بیجا شدگان داخلی در افغانستان متعهد است.

این نهاد گفته است: «بخش پناهندگان سازمان ملل متحد به حمایت از پناهندگان عودت کننده و افغان‌های بی‌جا شده داخلی متعهد است و به آن‌ها کمک می‌کند تا زندگی خود را از نو بسازند و با اجتماع سازگار شوند».

در همین حال، شماری از مهاجرانی که به افغانستان برگشته‌اند، می‌گویند که فقر و بیکاری در این کشور از علت‌های مهاجرت آنان است. آنان از دولت مستقر می‌خواهند که فرصت‌های کاری برای شهروندان فراهم کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->