زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیس بانک مرکزی: نرخ رشد پول به ۱۶ درصد رسید پلمب طلافروشی‌های متخلف در مشهد | رئیس اتحادیه: فروشندگان طلا نسبت به بازگشایی مغازه خود اقدام کنند + فیلم (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ورود نخستین محموله خودرو‌های هیبریدی به کشور (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعریف متفاوت و باحال درباره کار و اشتغال چرا کیفیت آب شرب در نقاط مختلف مشهد متفاوت است؟ سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟ آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از ساعت ۱۶ امروز (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) متقاضیان مسکن ملی هیچ قراردادی برای پروژه‌های نهضت ملی مسکن ندارند بررسی وضعیت رهن و اجاره در منطقه پنجتن مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) معاملات مسکن بر اساس وجه رایج کشور منعقد می‌شود بورس همچنان در مدار نزول | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ افزایش قیمت صیفی‌جات در مشهد به دلیل بارندگی‌ها (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بیش از یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات برطرف شد دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ فردا (۱۷ اردیبهشت) برگزار می‌شود+شرایط مشخصات خودرو ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس قیمت طلا، قیمت دلار و قیمت سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پایش ملی فروشگاه‌های متصل به کالابرگ آغاز شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت محصولات سایپا و ایران‌خودرو در بازار امروز | سمند ۸۲۰ میلیون تومان ناقابل! (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) دلیل ناترازی بنزین چیست؟ خبر مهم برای متقاضیان خانه (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ایجاد زمینه های مشارکت بخش خصوصی در احداث نیروگاه‌های برق‌آبی دل‌های نگران کارگران پیمانکاری با قرارداد‌های لرزان
سرخط خبرها

۱۰۴ همت سرمایه با اصلاح ساختار مالی بانک‌ها ایجاد می‌شود

  • کد خبر: ۱۵۳۵۳۸
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۵۷
۱۰۴ همت سرمایه با اصلاح ساختار مالی بانک‌ها ایجاد می‌شود
معاون امور بانکی وزیر اقتصاد گفت: برای اولین بار در شبکه بانکی کشور در کمتر یک سال و چند ماه با اصلاح ساختار مالی بانک‌ها، بیش از ۱۰۴ هزار میلیارد تومان در بانک‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد افزایش سرمایه داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون امور بانکی، بیمه و شرکت‌های دولتی وزارت اقتصاد در نخستین همایش ملی قرض الحسنه با تبریک اعیاد شعبانیه یادآور شد: اوایل استقرار دولت سیزدهم در وزارت اقتصاد، در مرحله بررسی بانک‌ها و اصلاح نظام بانکی به قرض الحسنه مهر رسیدیم و دیدیم که دارای ظرفیت‌های عظیم است و چقدر با اندیشه‌های دولت و خدمتگذاری به مردم هم متناسب است.

سید عباس حسینی تاکید کرد: یکی از جهت گیری‌های وزارتخانه در اصلاحات امور بانکی حمایت همه جانبه از بانک‌ها به خصوص قرض الحسنه بوده تا شرایط بهتری برای خدمتگذاری به مردم برای این بانک‌ها فراهم شود.

وی اظهار کرد: آن دسته از برنامه‌هایی که برای حمایت از بانک‌های قرض الحسنه به خصوص بانک قرض الحسنه مهر در مجموعه وزارت خانه داشتیم جدای از اصلاح قوانین، بحث افزایش سرمایه این بانک بود و در همان ابتدا سرمایه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی را برای این خدمت رسانی این بانک کافی ندانسته و باید به ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کند و امیدواریم در بهار آینده با حمایت بانک‌مرکزی تا ۱۰ هزار میلیارد دیگر هم افزایش سرمایه در این بانک داشته باشیم.

معاون وزیر اقتصاد با تاکید بر ضرورت تفکیک و اصلاح قوانین مربوط به بانک‌های تجاری و قرض الحسنه، تصریح کرد: با قوانین تجاری نمی‌توانیم قرض‌الحسنه‌ها را اداره کنیم و باید قوانینی که حاکم بر بانک‌ها وضع می‌شود باید متناسب با ماموریت‌ها و مسئولیت‌ها باشد.

وی افزود: امروز با همراهی بانک‌مرکزی و سیاست‌های وزارت اقتصاد، برای اولین بار بیش از ۱۶ درصد از تسهیلات خرد شبکه بانکی کشور در ۱۰ ماهه امسال مربوط به شبکه قرض الحسنه بوده است و برای اولین بار در شبکه بانکی کشور در کمتر یک سال و چند ماه از عمر دولت اصلاح ساختار مالی بانک‌ها را در بخش افزایش سرمایه پیگیری کردیم و بیش از ۱۰۴ هزار میلیارد تومان در بانک‌های زیر مجموعه وزارت اقتصاد افزایش سرمایه داشتیم.

معاون وزیر اقتصاد گفت: از همه ظرفیت‌های وزارت اقتصاد در افزایش سرمایه استفاده کردیم و این روند چنانچه ادامه پیدا کند برای دو بانک دیگر نیز افزایش سرمایه داریم که با یک عدد رویایی مواجه خواهیم شد.

حسینی همچنین گفت: در راستای اصلاح شبکه بانکی ما دو مصوبه دیگر نیز داریم که با تصویب شورای پول و اعتبار این امکان فراهم می‌شود که از محل فروش اموال مازاد بتوانیم افزایش سرمایه بانک‌ها را داشته باشیم.

وی ادامه داد: با این جهت گیری‌ها می‌توانیم چه برای بانک‌های قرض الحسنه چه سایر بانک‌ها شرایطی را فراهم کنیم که بتوانند دربستر قانون همه وظایفشان را انجام دهند.

این مقام مسئول افزود: قرض الحسنه عقدی است که با نیت خدایی بسته می‌شود در بستر‌های نوین که در حال حاضر روش بانک‌های قرض الحسنه در کشور به یک مدل تبدیل شده است یعنی این بانک‌ها برای سایر بانک‌ها هم در ایجاد کسب و‌کار‌ها و هم در ادبیات پرداخت تسهیلات در حال تبدیل به الگو و نمونه شده است. در هیچ‌جا سراغ نداریم که کسب و‌کاری ایجاد شود که هم رونق دارد و هم احکام الهی در آن رعایت می‌شود.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->