مردم خیابان سپاه ۶۹ مشهد پس از لایروبی چه درخواست‌هایی از مسئولان دارند؟ محور کاشمر-نیشابور بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) توضیحات مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل شهرداری مشهد در خصوص تخلیه چند منزل در خیابان هاشمیه ٩٣ مشهد دستور تخلیه منازل به ساکنان هاشمیه ۹۳ در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم توضیحات فرماندار مشهد در رابطه با میزان ونحوه پرداخت خسارت سیل به آسيب ديدگان + فیلم سرویس‌دهی مترو مشهد تا ساعت ٢۴ | شهروندان از رفتن به تفرجگاه‌ها خودداری کنند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ماموریت استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌ها برای خسارات سیل هشدار مدیریت بحران خراسان رضوی: مردم مشهد از رفتن به ییلاقات طرقبه شاندیز اکیدا خودداری کنند هشدار هواشناسی مشهد و خراسان رضوی؛ بارش‌های شدید در آینده هم تکرار می‌شود (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعمال محدودیت‌های احتمالی تردد برای بارش باران طی روز‌های آتی در مشهد بنیاد مسکن: گروه‌های ارزیاب برای برآورد خسارت در محلات حادثه‌ دیده ناشی از سیل به محل اعزام می‌شوند ترافیک و کندی حرکت در پل انقلاب مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) روند خدمت‌رسانی شهرداری مشهد به شهروندان سیل زده ادامه دارد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) اهدای یخچال و تلویزیون به خانواده‌های نیازمند آسیب‌دیده از سیل مشهد فرماندار مشهد: بارش سیلابی مشهد در ۵۰ سال گذشته کم سابقه بود ۳۰۰ پاکبان در ۳ شیفت مسیر‌های منتهی به حرم مطهر را پاکسازی می‌کنند + عکس آماده‌باش ۵۰۰ آتش‌نشان در مشهد تا روز یکشنبه (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) سرویس‌دهی منظم و فعال پایانه‌های مسافربری مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت عزل مدیر بحران شهرداری مشهد چه بود؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم فرماندار سرخس: ۶۰ میلیون مترمکعب سیلاب مشهد از مرز‌های شمالی خارج شد ۴ نفر از یک خانواده ۵ نفره در روستای آلما جوق فریمان قربانی سیل شدند (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

«طرح گذر محلات تاریخی» فرصتی برای معرفی هویت مشهد به زائران امام هشتم (ع) است

  • کد خبر: ۱۵۴۸۳۱
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۸
«طرح گذر محلات تاریخی» فرصتی برای معرفی هویت مشهد به زائران امام هشتم (ع) است
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد گفت: زائران امام رضا و مجاوران حرم مطهر رضوی باید بافت تاریخی و هویت مشهد را بشناسند؛ «طرح گذر محلات» در راستای این هدف اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید جلیل بامشکی در خصوص طرح گذر محلات در ایام نوروز ۱۴۰۲، اظهار کرد: مشهد مقدس شهری تاریخی با پیشینه‌ای هزار ساله و دارای یک هویت غنی است که لابلای کوچه خیابان‌های این کلانشهر مذهبی قرار گرفته وهر یک به تنهایی می‌تواند تبدیل به جاذبه‌ای ارزشمند برای معرفی به زائرین و گردشگران باشد. 

وی با تاکید بر اهمیت توسعه گردشگری مذهبی، عنوان کرد: وجود مضجع منور رضوی رویکردی مذهبی به مشهد بخشیده و موجب حضور پر شور زائرین آقاست که این ظرفیت را می‌توان برای معرفی فرهنگ و تمدن و تاریخ شهر استفاده کرد. 

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد بیان کرد: طرح گذر محلات تاریخی مشهد یکی از پروژه‌های حوزه گردشگری برای معرفی بافت‌ها و بنا‌های تاریخی این شهر است که در قالب چند گذرگاه تعریف شده است.

وی یادآور شد: این طرح در محلات سرشور، بالاخیابان، پایین‌خیابان، نوغان و حوض حسن‌خان اجرا خواهد شد که شهروندان و زائران بتوانند از بازار‌های قدیمی، حسینیه‌ها، مساجد تاریخی، حمام‌های قدیمی و... بازدید کنند. هر گذرگاه دارای ۱۵ الی ۲۵ نقطه شاخص است که این معابر هرکدام روایتگر یک واقع تاریخی، اجتماعی، مذهبی، فرهنگی و... در مشهد هستند. 

بامشکی ادامه داد: نقطه آغاز یا پایان هریک از مسیر‌ها نیز حرم مطهر رضوی درنظر گرفته شده است، زیرا هویت و شاخصه اصلی مشهد حرم مطهر رضوی است. 

وی خاطرنشان کرد: امید است بتوانیم با اجرای طرح گذر محلات هویت شهر مشهد و حس تعلق شهروندان را افزایش دهیم. ضمن اینکه با به کارگیری تسهیلات و خدمات برای زائران حرم مطهر رضوی زمینه ماندگاری زائران و توسعه گردشگری را نیز فراهم کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->