آیا مدارس قم فردا سه شنبه (۱ خرداد ۱۴۰۳) تعطیل است؟ کارنامه زیست‌محیطی شهید سید ابراهیم رئیسی چند توصیه مهم برای خواب آرام شبانه هشدار سازمان هواشناسی درباره وقوع سیل در ۱۵ استان کشور (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) از بایدها و نبایدهای زالودرمانی چه می‎‌دانید؟ نرخ باروری و موالید در کشور روند کاهشی دارد مویز برای چه کسانی می تواند مضر باشد؟ | خواص و مضرات مویز را بشناسید چطور از خشکی چشم جلوگیری کنیم؟ رژیم غذایی کتوژنیک استرس را کاهش می‌دهد اهدای اعضای ۱۴۷ بیمار مرگ مغزی در غرب خراسان امتحانات دانش آموزان تا پایان هفته لغو شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فرونشست خودرو خاور در خیابان بابانظر مشهد+ تصویر (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)‌ چرا خانواده‌ها با اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی مخالفت می‌کنند؟ سوءاستفاده از پروفایل افراد چه مجازاتی دارد؟ علت علمی بارش‌های شدید بهار امسال در مشهد و کشور چه بود؟ بازنشر گفتگوی شهرآرانیوز با سیدمحمدتقی میرحافظ، معلم کلاس اول رئیس جمهور | آقای معلم! «سید ابراهیم» هم به دانش‌آموزان شهیدت اضافه شد کلاهبرداری میلیاردی با صدای زنانه اجتماع دانشگاهیان مشهد در پی شهادت آیت الله رئیسی برگزار شد + ویدئو (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | تصاویر جدید تلویزیون ترکیه از محل سقوط بالگرد حامل رئیس جمهور ایران و هیئت همراه هلاکت شرورِ مسلح و شهادت مأموران پلیس تهران بزرگ + تصاویر شهدا و فیلم
سرخط خبرها

گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور

  • کد خبر: ۱۶۳۰۱
  • ۱۰ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۰
گسترش صنعت تولید محصولات پروبیوتیک در کشور
رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران اظهار داشت: صنعت تولید محصولات پروبیوتیک را در کشور گسترش دادیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز مردم در این زمینه باشیم.
به گزارش شهرآرانیوز، مریم تاج آبادی ابراهیمی افزود: در تولید محصولات پروبیوتیک از سو‌های (روش‌ها و امکانات) بومی ایران استفاده شده است، به این معنی که بجای محصولات خارجی از همان میکروفلور‌های مردم کشور یا به صورت افزودنی غذایی یا به صورت مکمل استفاده شده تا این محصولات وارد زنجیره غذایی مردم شوند.

وی ادامه داد: محصولات پروبیوتیک علاوه بر حوزه‌های لبنی مانند ماست، دوغ، پنیر در زمینه‌هایی مانند بیسکوئیت‌ها و کیک‌های رژیمی هم تولید شده است.

تاج آبادی با اشاره به اینکه تولیدات خوبی درحوزه مکمل‌ها هم داریم، افزود: این محصولات به صورت اختصاصی برای زنان، کودکان، اطفال یا برخی بیماری‌ها و همچنین برای نوزادانی که تازه به دنیا آمدند و دچار عارضه کولیک شیری هستند، به صورت اختصاصی تولید و وارد بازار شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا انجمن برنامه‌هایی برای توسعه تحقیقات در این زمینه در مراکز پژوهشی و دانشگاهی دارد؟، گفت: ما در صدد توسعه تحقیقات در این زمینه هستیم. مرکز میکروبیوم در انستیتو پاستور ایران در این راستا راه اندازی شد تا دانشگاه‌های مختلف به صورت تیمی در این زمینه فعالیت کنند.

رییس انجمن پروبیوتیک و غذا‌های فراسودمند ایران بیان داشت: در همکاری مشترک بین مراکز تحقیقاتی شتاب دهنده لاکتوویژن با ایجاد همکاری بین صنعت و دانشگاه گام‌های موثری در ارایه محصولات جدید و بر اساس نیاز جامعه برداشته شده است. هدف شتابدهنده لاکتوژن پیشگیری از بیماری‌های غیرعفونی با کمک پروبیوتیک‌ها می‌باشد.

سلول‌های میکروبی ۱۰ برابر سلول‌های بدن هستند

تاج آبادی، تعداد سلول‌های میکروبی را ۱۰ برابر سلول‌های بدن اعلام کرد و گفت: بحث میکروبیوم در دنیای امروز بحث مهم و جدی است و سلول‌های میکروبی از بدن ما محافظت می‌کنند؛ بنابراین شناخت این سلول‌ها و دانش اینکه آیا این سلول‌ها در حالت تعادل چه تعداد هستند، میکروب‌های مفید از بدن ما دفاع می‌کنند یا نه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی افزود: بحث میکروبیوم در دنیا و ایران به طور جدی در حال پیگیری است تا بدانیم که میکروفلور‌ها چه چیز‌هایی هستند و همچنین میکروفلور افراد سالم و ناسالم چه تفاوتی دارند، تا بتوانیم آنان را به سمت افراد سالم هدایت کنیم.

تاج آبادی ادامه داد: تحقیقات خوبی بر روی بیماری چاقی، کبد چرب، دیابت، آسم و آلرژی انجام شده و تفاوت‌ها در زمینه میکروفلور‌ها به دست آمده و برای بیماری‌های دیگر هم این بررسی در دست انجام است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->