حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) اردن: حمله شهرک نشینان به کاروان کمک‌های غزه جنایت است مشاور اسماعیل هنیه: نتانیاهو برای آتش بس سنگ اندازی می‌کند حمله پهپادی مقاومت عراق به جنوب فلسطین اشغالی (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ترکیه: اسرائیل فورا از رفح عقب‌نشینی کند رسانه صهیونیستی: عملیات اسرائیل در رفح محدود است دومین حمله گردان‌های قسام به مواضع صهیونیست‌ها طی چند ساعت گذشته (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | دولت از وعده ایجاد یک میلیون شغل در سال عقب نیست سردار فدوی: دولت و سپاه درکنار یکدیگر رفع مشکلات کشور را پیگیری می‌کنند واکنش کانادا به حمله احتمالی اسرائیل به رفح هلاکت یک تاجر اسرائیلی در مصر ایروانی: هیچ یک از گروه‌های مقاومت در اقدام مشروع ایران علیه اسرائیل دخیل نبودند حمدان: عملیات رفح برای ارتش اسرائیل «پیک نیک» نخواهد بود چراغ سبز آمریکا به رژیم صهیونیستی برای عملیات «محدود» در رفح گروسی: مذاکرات با ایران درباره نحوه اجرای توافق مشترک مارس ادامه دارد نتانیاهو: پیشنهاد مورد قبول حماس از خواسته‌های ضروری اسرائیل فاصله دارد درگیری مرزی بین قرقیزستان و تاجیکستان وزیر صهیونیست: مذاکره با حماس بس است؛ به رفح حمله کنید پوتین به چین و ترکیه سفر می‌کند بازگشت مذاکره‌کنندگان صهیونیست به قاهره طی ساعات آینده
سرخط خبرها

بهرامی: داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است

  • کد خبر: ۱۶۴۵۷۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۲
بهرامی: داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است
سفیر پیشین ایران در افغانستان با بیان اینکه داعش خراسان عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان است گفت: مخالفان طالبان در افغانستان فاقد همگرایی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا بهرامی در اولین همایش ملی افغانستان و چشم‌اندازهای آینده که به میزبانی دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد اظهارداشت: به نظر بنده طالبان عمده‌ترین سهامدار قدرت در افغانستان هستند.

او در ادامه گفت: در طول این مدرت قدرت طالبان تبدیل به اقتدار نشده است و هیچ کشوری تاثیر تعیین‌کننده‌ای بر طالبان ندارد.

بهرامی معتقد است که مخالفان طالبان در چندین تشکل مختلف و در خارج از افغانستان حضور دارند که این مخالفان فاقد همگرایی هستند.

سفیر پیشین ایران در کابل خاطرنشان کرد: عمده‌ترین مخالف مسلح طالبان، داعش خراسان است و آنچه که داعش دنبال می‌کند نشان دهنده امنیت شکننده طالبان است.

وی افزود: اختلاف بین جناح‌های سیاسی طالب، جدی و واقعی است. بعید است در میان مدت امکان مهار این اختلافات وجود داشته باشد. طالبان تاکنون مورد شناسایی جامعه بین‌الملل قرار نگرفته و این شناسایی در دستور کار آنان نیز قرار ندارد، زیرا طالبان حاضر به پرداخت برای عضویت در جامعه مدرن نیستند.

بهرامی با اشاره به عدم تمایل طالبان به توافق با گروه‌های مختلف، عنوان کرد: هیچ تمایلی از سوی طالبان برای گفتگو با گروه‌های مختلف و توافق با آن‌ها دیده نمی‌شود.

سفیر پیشین ایران در افغانستان گفت: مناسبات خارجی طالبان فاقد عنصر اعتماد است؛ در سطح منطقه‌ای طالبان علاقه‌مند است که از سوی کشور‌های مختلف به رسمیت شناخته شود.

وی آمریکایی زدایی در منطقه را اقدامی مشترک دانست و ادامه داد: در آمریکازدایی اقتصادی اختلاف نظر وجود دارد؛ در رابطه با اتحادیه اروپا شرایط فرق دارد و سیاست اتحادیه اروپا در رابطه با افغانستان دچار سردرگمی است.

بهرامی ادامه داد: ما در منطقه نظم امنیتی نداریم. تاکنون افغانستان به هیچکدام از... نظم‌های امنیتی تعلق نداشته و عامل همگرایی در موضوع امنیت بین این مجموعه‌ها نبوده هست.

سفیر پیشین ایران در افغانستان خاطرنشان کرد: تعامل با طالبان زیر خط شناسایی است. بازی با گروه‌های افراطی، بازی با امنیت است و همه این بازی را بلدند. افغانستان احتیاج به اجماع ملی دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->