احتمال بارندگی شدید در ۲۲ ولایت افغانستان در روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) نگاهی به آخرین آمار تلفات در سیل افغانستان (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تاکید کاظمی قمی بر اهمیت گروه تماس منطقه‌ای ثبات افغانستان دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر: سازمان‌ملل قاچاق موادمخدر از افغانستان را تهدید در نظر بگیرد گزارش سازمان ملل از سیل افغانستان | ۱۸۰ تن کشته شدند و نزدیک به ۹ هزار خانه تخریب شد امیرعبداللهیان خواستار توجه جدی سازمان ملل به وضعیت مهاجران افغانستانی شد هشدار هواشناسی افغانستان در رابطه با احتمال وقوع باد‌های شدید وزیر حج طالبان با اردوغان دیدار کرد باقری: حضور آمریکا نقش مهمی در گسترش ناامنی در افغانستان داشت + فیلم تقدیر مقام طالبان از کمک ایران به زلزله‌زدگان و سیل‌زدگان هرات آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی به سیل زدگان افغانستان کاظمی قمی از آمادگی ایران برای ارسال کمک به مناطق سیل‌زده افغانستان خبرداد طالبان: تاکنون ۳۱۵ نفر در سیلاب‌های اخیر بغلان جان خود را از دست داده‌اند ویدئو | میزبانی حرم رضوی از زائران غیرایرانی در دهه کرامت ابراز تأسف سخنگوی وزارت خارجه درپی وقوع سیل در افغانستان ۳۰۰هزار کودک در سیلِ ولایت بغلان افغانستان آسیب دیده‌اند مقام سازمان ملل متحد خواستار کمک‌ فوری به سیلاب‌زدگان شد + فیلم سیلاب در افغانستان جان ۳۰۰ نفر را گرفت + فیلم همه چیز درباره زمرد پنجشیر | از ثروت سبز کوهستان چه می‌دانیم؟ جاری شدن سیل در بغلان افغانستان ۵۰ کشته بر جای گذاشت (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

کارشناس حوزه افغانستان: نبود یک دولت قوی ریشه تمام مشکلات افغانستان است

  • کد خبر: ۱۶۴۵۰۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۲
کارشناس حوزه افغانستان: نبود یک دولت قوی ریشه تمام مشکلات افغانستان است
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد گفت: نبود یک دولت قوی ریشه تمام مشکلات افغانستان است و یک گروه به تنهایی نمی‌تواند بر یک کشور ۳۵ میلیونی حکومت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اصغر داوودی؛ استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد در اولین همایش ملی افغانستان و چشم‌اندازهای آینده اظهارداشت: ریشه بسیاری از مسائل افغانستان باز می‌گردد به نبود یک دولت قوی در این کشور است. اگر افغانستان دولتی مقتدر داشت ما امروز شاهد افغانستانی دیگر بودیم.

او در ادامه گفت: ما چه خوشمان بیاید چه نیاید، اما امارت اسلامی هم اکنون در افغانستان است و پتانسیل زیادی در ایجاد یک دولت قوی و پایدار را در افغانستان حل کنند، اما این شرط دارد.

داوودی خاطرنشان کرد: طالبان در دنیای مدرن و پسا مدرن می‌خواهد یک نظام سیاسی را در افغانستان ایجاد کند.طالبان اگر می‌خواهد در افغانستان ماندگار باشد باید به موضوعاتی توجه کنند و باید به اقتضائات دولت مدرن توجه کنند.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: یک گروه به تنهایی نمی‌تواند بر یک کشور ۳۵ میلیونی حکومت کند. تشکیل دولت فراگیر از اقتضائات دولت مدرن است. پس، تشکیل دولت فراگیر باید در عمل اتفاق بیفتد.
اداره افغانستان در دنیای جدید نیازمند تخصص و مهارت است، چیزی که طالبان به آن توجه نمی‌کند.

این کارشناس حوزه افغانستان تاکید کرد که امارت باید به آموزش به عنوان امری مهم توجه کند. آموزش در افغانستان یک ضرورت است. محدودیت‌های امارت برای آموزش دختران در دنیای امروز جایگاهی ندارد.

داوودی در ادامه گفت: امارت اسلامی باید به حقوق بشر توجه کند، موضوعی که در دنیای مدرن اهمیت زیادی دارد. اینکه ما نسبت به موضوع حقوق بشر بی‌تفاوت باشیم محبوبیتی برای طالبان به همراه نخواهد داشت.

او با بیان اینکه طالبان نمی‌توانند، جزیره‌ای در افغانستان حکومت کنند گفت: ما می‌توانیم بدون نیاز به ارتباط با دیگران حیات داسته باشیم، اما در دنیای مدرن این کار در بلندمدت بسیار دشوار است.

داوودی خاطرنشان کرد: نظام جهانی از به رسمیت شناختن طالبان خودداری کرده است و امارت باید با خواسته‌های جهان کنار بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->