شکستن رکورد تولید آسفالت با تولید ۳۲ هزار تن در مشهد پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی بخش سازه‌ای ایستگاه‌های فاز اول خط‌سه مترو مشهد ویژه‌برنامه‌های خیابان «در مسیر بهشت» هم‌زمان با میلاد امام‌رضا(ع) شهروند خبرنگار | گلایه شهروندان از مشکلات بعضی از دستگاه‌های شارژ من‌کارت در مشهد نژادحسین: مشکل ترافیک ۴۴ نقطه در مشهد با اصلاح هندسی رفع می‌شود اعمال‌قانون ۲۳۲۹ دستگاه خودروی حادثه‌ساز در مشهد | ۷۲ نفر در تصادفات رانندگی طی ۲۴ ساعت گذشته مصدوم شدند (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) بازگشایی محور طبس _ بردسکن هوای کلانشهر مشهد امروز در وضعیت هشدار قرار دارد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) مأموریت ویژه آتش‌نشانان در طوفان شب گذشته (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) مشهد ترافیک سنگین در بزرگراه‌های مشهد (۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیگیری وعده‌های شهرداری منطقه‌۱۲ مشهد در تریبون مردمی محله امیریه اتوبوس‌های آلمانی به خیابان‌های مشهد می‌آیند| ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس تا پایان سال ۱۴۰۳ + فیلم تاکسیران امانت‌دار مشهدی سه میلیارد ارز را به صاحبش برگرداند استفاده ۳۷ درصد مشترکین مشهدی از پاداش صرفه جویی آب (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) یادی از محله «نیزه» مشهد و نیزار‌های گمشده‌اش رینگ پیرامونی بوستان کرامت مشهد ۶۵ درصد پیشرفت داشته است | عملیات احداث این پارک تا مرداد به پایان می‌رسد تعیین تکلیف یک زمین ۲۰۰۰ متر مربعی در منطقه ۹ شهرداری مشهد گلایه مردم از جولان معادن شن شویی و استخراج ماسه در  حوالی آرامگاه فردوسی جشنواره گل‌های اطلسی در باغ مشهد برگزار می‌شود
سرخط خبرها

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی: بیمارستان نیمه‌تمام رضا تخریب و از نو ساخته شود

  • کد خبر: ۱۷۳۶۵۳
  • ۲۰ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی: بیمارستان نیمه‌تمام رضا تخریب و از نو ساخته شود
به گفته مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان، نظر کارشناسان معاونت درمان، تخریب بیمارستان نیمه‌تمام رضاست.

به گزارش شهرآرانیوز، سال‌هاست که اسکلت نیمه‌تمام بیمارستان رضا مشهد در دلِ بزرگراه پیامبر‌اعظم (ص) غرق در بلاتکلیفی است؛ این بیمارستان که کلنگ ساخت آن در سال‌۱۳۵۵ به زمین خورد، در سال‌۱۳۷۱ به تأمین‌اجتماعی واگذار شد و به گفته مسئولان، با وجود اینکه تاکنون چندین مرتبه پیمانکاران مختلف متولی ساخت آن شده‌اند، هر‌بار کار به‌دلایل نامعلومی متوقف ماند. آخرین خبر را درباره این اسکلت بلاتکلیف که عمر آن تقریبا به ۴۷ سال می‌رسد، مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی ۲۶ بهمن پارسال اعلام کرده بود؛ این خبر از انجام مطالعات برای تشخیص استحکام بنای این ساختمان حکایت داشت تا در‌صورت تأیید، ساخت پروژه تکمیل شود.

علی رضازاده اکنون نیز در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، با اشاره به اینکه هنوز تصمیم‌گیری درباره این بیمارستان به جمع‌بندی نهایی نرسیده، گفت: نظر بیشتر مشاوران و کارشناسان بهداشت و درمان این است که این بیمارستان تخریب و از نو ساخته شود.

کمبود ۳ هزار تخت در مشهد

بلاتکلیفی این بیمارستان در حالی است که کمبود تخت‌های بیمارستانی در مشهد حدود هفت سال است که روی عدد ۳ هزار تخت باقی مانده است؛ حتی بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیز فرودین‌ماه امسال در سفر به مشهد با اشاره به جمعیت این شهر و ورود سالانه میلیون‌ها زائر به آن، از کمبود تخت‌های بیمارستانی و لزوم نگاه ویژه به این حوزه سخن گفته بود. ساخت بیمارستان رضا می‌تواند دست‌کم بخشی از این کمبود را جبران کند.

تعیین تکلیف این بیمارستان نیمه‌کاره، در اردیبهشت‌ماه امسال نیز به عنوان خواسته تشکل‌های کارگری در نشست هم‌اندیشی با مدیر سازمان تأمین‌اجتماعی کشور مطرح شده بود.

تخریب، پیشنهاد تأمین‌اجتماعی

با وجود اینکه به گفته رضازاده، پیشنهاد‌ها از حوزه معاونت درمان دریافت شده و اکنون در هیئت‌امنای سازمان تأمین‌اجتماعی در دست بررسی است، همچنان روند رسیدگی به این پروژه برای تصمیم‌گیری نهایی کند است.

او اظهار کرد: حدود سه هفته‌ای است که این موضوع در دستورکار هیئت‌امنا قرار گرفته است، اما اطلاعی ندارم که چه زمانی به نتیجه می‌رسد. پس از تأیید در هیئت امنا، این موضوع وارد فاز کار‌های اداری، پروانه و‌... می‌شود. نظر معاونت درمان تأمین اجتماعی بیشتر بر تخریب بیمارستان است، مگر اینکه هیئت‌امنا نظر دیگری داشته باشد.

مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خراسان‌رضوی بیان کرد: ازآنجاکه قدمت این بیمارستان به بیش از چهل سال می‌رسد، استاندارد‌های آن زمان با اکنون متفاوت است، زیرا در این بنا استاندارد‌های لازم امروزه در نظر گرفته نشده است. البته هنوز جمع‌بندی نهایی در‌این‌خصوص صورت نگرفته است.

پیش‌بینی ۳۰۰ تخت‌خواب

رضازاده با بیان اینکه وسعت زمین این بیمارستان زیاد است، گفت: براساس نیاز‌های استان و مجوز‌هایی که وزارت بهداشت می‌تواند به ما ارائه دهد، پیش‌بینی می‌کنیم در صورت ساخت، این بیمارستان سیصد تخت‌خواب داشته باشد. در صورت تخریب سازه نیز دست‌کم چند سال ساخت آن طول می‌کشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->