پشت‌پرده عجیب تخفیف‌های شگفت‌انگیز مکمل‌ها در داروخانه‌‌ها صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود
سرخط خبرها

زنان و کودکان در برابر اچ‌آی‌وی آسیب‌پذیرتر هستند

  • کد خبر: ۱۹۸۶۷۳
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
زنان و کودکان در برابر اچ‌آی‌وی آسیب‌پذیرتر هستند
کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: زنان و کودکان در برابر اچ‌آی‌وی آسیب‌پذیرتر هستند. خانم‌ها به دلایل متعدد راحت‌تر مبتلا می‌شوند، در نتیجه ممکن است کودکانی نیز از طریق اچ‌آی‌وی به دنیا بیایند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی حسین‌پور امروز، ۱۵ آذرماه، در نشست خبری با موضوع اچ‌آی‌وی که در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: اچ‌آی‌وی تا ۱۰ سال بدون علامت است، بنابراین کار ما را در شناسایی و پیگیری افراد سخت می‌کند. افراد ممکن است اچ‌آی‌وی داشته باشند و در این ۱۰ سال شناسایی نشوند، بنابراین قابلیت انتقال دارند.

وی افزود: یکی از مشکلات ما این است که در اچ‌آی‌وی فرد متوجه علامت بیماری نمی‌شود و حتی ممکن است پزشک نیز متوجه نشود. یکی از مشکلات شناسایی و پیگیری بیماران این مسئله است. نکته بسیار مهم در کنترل بیماری این است که در حال حاضر درمان دارد، زمانی اچ‌آی‌وی درمان نداشت، اما اکنون درمان وجود دارد. نکته مهم‌تر این بوده که درمان آن مؤثر است و جلوی انتقال را می‌گیرد.

حسین‌پور بیان کرد: باید افراد مبتلا را پیدا کنیم، آموزش ببینند که برای تست مراجعه کنند تا شناسایی شوند و بعد وارد درمان شوند، دارو‌های بیماری نیز رایگان است. با این روند انتقال صورت نمی‌گیرد، اما دلیل عمده‌ای که این مورد اتفاق نمی‌افتد، انگ است. اگر افراد اچ‌آی‌وی مثبت دارو مصرف کنند هیج وقت به ایدز نمی‌رسند. باید انگ و برچسب را از بیماری بگیریم، همه افراد می‌توانند به بیماری مبتلا شوند.

کارشناس مسئول پیشگیری از ایدز و هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: مراکز مشاوره ما تست رایگان اچ‌آی‌وی را حتی بدون نام انجام می‌دهند. کل خدمات اچ‌آی‌وی در ایران و مشهد رایگان است، البته اگر به ایدز برسد، عوارض مختلف پیدا کند و نیازمند درمان‌های مختلف باشند ممکن است سیستم دیگر نتواند جوابگو باشد.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه این اقدامات می‌تواند سبب شود ما در آینده در مشهد اچ‌آی‌وی نداشته باشیم یا سرعت رشد بیماری کاهش پیدا کند. امسال به جای افزایش تعداد مراکز، معرفی مراکز تست را افزایش دادیم. زنان و کودکان در برابر اچ‌آی‌وی آسیب‌پذیرتر هستند. خانم‌ها به دلایل متعدد راحت‌تر مبتلا می‌شوند، در نتیجه ممکن است کودکانی نیز از طریق اچ‌آی‌وی به دنیا بیایند.

حسین‌پور اضافه کرد: وقتی فرد از کودکی مبتلا شود، احتمال اینکه به سمت ایدز برود و گسترش پیدا کند، بیشتر است. ممکن است کودکانی در جامعه باشند که ما شناسایی نکردیم. از ابتدای سال ۵، ۶ هزار تست در کمپ‌ها انجام دادیم، اما در موارد جنسی مشکل پیدا می‌کنیم؛ زیرا پراکندگی مشخص نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->