روزگار تلخ مرد مشهدی پس از ۵ ازدواج ناموفق پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ٣٠ اردیبهشت ١۴٠٣) | آغاز مجدد بارش باران و رعدوبرق از اواسط هفته مردی که زن دومش را به قتل رسانده بود، از قصاص نجات یافت + عکس تولیت آستان قدس رضوی: مرکز درمان ناباروری بشری برای اقشار آسیب‌پذیر که توان مالی ندارند، ایجاد شده است آموزش‌های تخصصی یک‌ساله برای زوجین در آستانه ازدواج برگزار می‌شود هزینه‌کرد ۱۳۴۶ میلیارد تومان برای بیمارستان رضوی از سال ۱۳۹۹ تاکنون وزیر بهداشت در مشهد: مراجعه یک میلیون ‌و ۲۰۰ هزار نفر به مراکز درمان ناباروری کشور در سال گذشته مشاوره رایگان روانشناسی برای زوجین در سال اول زندگی مشترک مشکل تک‌جنسیتی سالمندی پیش روی کشور است بزرگ‌ترین مرکز درمان ناباروری شرق کشور در مشهد افتتاح شد + فیلم آیا برای سالمندی جمعیت آماده‌ایم؟ | جمعیت سالمندان جهان تا ۲۵ سال دیگر دو برابر می‌شود حدود ۷ هزار و ۵۰۰ نفر از حوادث ناشی از بارندگی خراسان‌رضوی دچار حادثه شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) تولید ۲ دارو بر پایه گیاه زعفران در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هوس خوردن برخی غذا‌ها نشان‌دهنده برخی کمبودها در بدن شماست ۵ دلیل که چرا آب گوجه‌فرنگی برای سلامتی شما مفید است ورود سامانه بارشی به غرب کشور طی سه‌شنبه (یکم خرداد ۱۴۰۳) حریق بزرگ انبار چوب در جاده کلات مشهد اطفا شد + عکس حقوق همه بازنشستگان امروز پرداخت می‌شود، بازنشستگان تامین‌اجتماعی نگران نباشند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) چه حرف‌هایی موجب سرد شدن رابطه زوجین می‌شود؟ خانواده و جوانی جمعیت درچشم‌انداز بیست‌ساله مشهد
سرخط خبرها

معاون وزیر بهداشت: ۱۲۰۰ مرکز شبانه روزی مشاوره کرونا در مناطق محروم ایجاد شد

  • کد خبر: ۱۹۹۹۲
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۲
معاون وزیر بهداشت:
۱۲۰۰ مرکز شبانه روزی مشاوره کرونا در مناطق محروم ایجاد شد
معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۱۲۰۰ مرکز شبانه‌روزی یا ۱۶ ساعته برای خدمت‌رسانی سرپایی به افراد مشکوک به کرونا در شهرهای کمتر برخوردار و حاشیه شهرها ایجاد شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رئیسی در دیدار با جمعی از مدیران سازمان بهداشت جهانی  که در ستاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد، اظهار داشت: ایران اکنون سه مرحله پیش از ورود کرونا، ورود کرونا و پس از ورود را پشت سر گذاشته و در هر سه مرحله اقدامات زیادی برای مهار این بیماری انجام داده است.

وی افزود: پیش از ورود کووید ۱۹ اولین اقدامات اعلام هشدار و آماده باش به نظام سلامت کشور، تشکیل ستاد ویژه در وزارت بهداشت و کنترل مرزهای زمینی و هوایی انجام شد. علاوه بر تیم های مستقر در فرودگاه ها ۲۰ تیم بهداشت مرزی به مرزهای زمینی شرقی و غربی کشور اضافه شد.
رئیسی افزود: در مرحله پس از پیدایش کرونا در ایران پس از قطعی شدن اولین مورد دو ساعت بعد از آن اعلام عمومی صورت گرفت و بلافاصله یک تیم از وزارت بهداشت به قم اعزام و بیمارستان کامکار این شهرستان با ۲۲۰ تخت در کمتر از ۶ ساعت از بیمار تخلیه و به بیماران کووید ۱۹ اختصاص یافت.
وی یادآور شد: اولین اقدام ستاد مبارزه با کرونا این بود که در تمام استان ها یک بیمارستان حداقل ۲۰۰ تختخوابی به کرونا اختصاص یافت و یک تا دو بیمارستان نیز به عنوان پشتیبان قرار گرفتند.


بیشتر بخوانید: راه‌اندازی پویش «دست‌یار» برای مقابله با کرونا در مناطق کم‌برخوردار کشور

معاون وزیر بهداشت گفت: مرحله سوم مواجهه با بیماری کرونا در ایران با «بسیج ملی مقابله با کرونا» آغاز شد. هم اکنون این توانمندی وجود دارد که در کنار ۵۰ هزار نیروی بهورز و مراقب سلامت بتوان از توان ۳۰۰ هزار تیم نیز در جهت مقابله با کرونا بهره گرفت.
وی افزود: همچنین سایتی با آدرس salamat.gov.ir راه اندازی شده است که افراد می توانند با پاسخ دهی به چند سوال غربالگری الکترونیکی شوند. شماره ۴۰۳۰ نیز راه اندازی شده است تا مردم بتوانند با متخصصان ارتباط برقرار کرده و مشاوره دریافت کنند.

رئیسی گفت: کمیته علمی کروناویروس نیز به طور مرتب پروتکل ها در حوزه بستری و درمانی را به روزرسانی می کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->