شعر همان عشق، همان زندگی | درباره مهرداد اوستا، شاعر غزل‌های خیال‌انگیز محمدرضا فروتن و میترا حجار با «نیلگون» در راه سینما آخرین نشانه‌های نمک نورالدین | نگاهی به فصل پنجم سریال «نون خ»، ساخته سعید آقاخانی کارگردان نمایش «کلنل»: بزنگاه‌های تاریخی ما، زمینه ساز  تولید آثار هنری است فروش حیرت انگیز «گارفیلد» در اولین هفته اکران «سمرقند»، برای خانواده بزرگ فارسی زبانان | کتاب تازه شاعر خراسانی در نمایشگاه کتاب تهران پایان فیلمبرداری فیلم سینمایی «برج آخر» اثر سوفیا موسویان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ آلبوم «عشق ناباور» در راه بازار موسیقی کنسرت‌های پاپ اردیبهشت ۱۴۰۳ + زمان و مکان تأکید هیئت رسانه‌ای ایران و عراق بر انعقاد «تفاهم‌نامه همکاری» و تشکیل «شورای رسانه‌ای مشترک» + آلبوم تصاویر برنارد هیل بازیگر «ارباب حلقه ها» و «تایتانیک» درگذشت + بیوگرافی افشای «رازهای دوبلین» در نمایشگاه کتاب تهران وکیل امیرحسین مقصودلو: «تتلو» برای اثبات توبه‌اش شعری در وصف امام علی (ع) می‌خواند + عکس صحبت‌های «پیمان جبلی» درباره ساخت فصل جدید زیرخاکی، نون خ و پایتخت محمدعلی علومی، نویسنده و پژوهشگر درگذشت + بیوگرافی
سرخط خبرها

جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره هند در دستان بازیگر فیلم «زندگی و زندگی»

  • کد خبر: ۲۰۰۰۶۷
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۰۲:۲۹
جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره هند در دستان بازیگر فیلم «زندگی و زندگی»
هدا مقدم‌منش برای بازی در فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره هند را دریافت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ هدا مقدم‌منش برای بازی در فیلم سینمایی «زندگی و زندگی» به کارگردانی علی قوی‌تن جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره هند را از آن خود کرد.

این فیلم پیش از این در فستیوال‌هایی، چون بوسان، کازابلانکا، اسپانیا، اکو سئول، داکا، ایتالیا و بیش از ۱۰ کشور دنیا به نمایش در آمده و چهار جایزه دریافت کرده است. هدا مقدم‌منش پس از پنج سال فعالیت روی صحنه تئاتر با بازی در فیلم سینمایی «آرزوی زیبا» به کارگردانی علی قوی‌تن وارد سینمای حرفه‌ای شد.

علی قوی‌تن در مورد اکران «زندگی و زندگی» گفت: احتمالا در سه ماه آخر سال فیلم را در داخل کشور هم اکران می‌کنیم، اما واقعیت این است که حدود ۱۰ سالی می‌شود که من فیلم‌هایم را به امید اکران در داخل نمی‌سازم، چون سینما در کشور ما آنچنان دچار بحران و بی‌نظمی شده که آدم آرزو می‌کند‌ای کاش همان نظم و نمایش سال‌های دهه شصت و هفتاد را داشته باشیم. وقتی اختیار فضای فرهنگی کشور در اختیار کسانی قرار دارد که می‌خواهند فرهنگ، منبع درآمد و تجارت باشد نتیجه نیز همین می‌شود که می‌بینیم.

وی در ادامه افزود: من به عنوان یک فیلمساز هیچوقت مخالف تنوع در ژانر و کم محتوا یا پر محتوا بودن فیلم‌ها نیستم، اما معتقدم باید همه نوع فیلم در سینما‌ها به طور متعادل و منطقی به نمایش درآید و سینمادار فرصت را از تماشاگران فیلم‌های خاص و با محتوا نگیرد. ضمن این‌که فیلم‌های من در تمام کشور‌های دنیا دیده می‌شود و نگران نمایش آن‌ها نیستم.
قوی‌تن که تاکنون هشت جایزه بین‌المللی از کشور‌های خارجی و دو سیمرغ بلورین دریافت کرده در پایان اظهار داشت: جوایز خارجی به خصوص در جشنواره‌های غیر سیاسی بدون هیچ‌گونه جهت‌گیری و بر اساس شایسته بودن فیلم از فیلم‌های دیگر اهدا می‌شود و فیلمساز به توانایی‌های خود بیشتر پی می‌برد.

منبع: صبا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->