نوبت دوم کنکور سراسری به تعویق افتاد | ۲۱ و ۲۲ تیر ماه زمان برگزاری نوبت دوم کنکور درباره «بل ۲۱۲» (Bell ۲۱۲)، هلیکوپتر حامل رئیس جمهور + عکس اولین تبلت پوکو چه زمانی رونمایی می‌شود؟ هوش مصنوعی پلتفرم «دیوار» چطور کلاهبرداران را شناسایی می‌کند؟ بهبود شارژدهی باتری در اندروید ۱۵ تگرگ چگونه به وجود می‌آید؟ + عکس نسخه فوق پیشرفته هوش مصنوعی «جمنای لایو» با توانایی مکالمه زنده رونمایی شد شواهدی جدید از زمان عرضه گلکسی S24 FE تریلر سینماتیک بازی Assassin’s Creed Shadows منتشر شد اطلاعاتی جدید از دوربین و نمایشگر گلکسی S۲۵ کنترلر Proteus برای بازیکنان دارای معلولیت ایکس باکس رونمایی شد + مشخصات توصیه‌های ایمنی برای مقابله با آسیب‌های سیل ویدئویی جدید از حرکات حیرت‌انگیز ربات انسان‌نمایUnitree G1 | رقیب اطلس بوستون داینامیکس گوگل قابلیت جدید درک بصری را برای جمینای معرفی کرد + ویدئو برنامه‌های جدید صندوق نوآوری و شکوفایی برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان مدیرعامل ابرآروان: دلیل اختلال و کندی اخیر اینترنت ایران حملات سایبری و ناتوانی زیرساخت است تریلر جدید بازی The Rogue Prince of Persia + زمان عرضه OpenAI قابلیت‌های صوتی و تصویری جدید ChatGPT را معرفی کرد نسخه دسکتاپ ChatGPT رونمایی شد GPT-4o، مدل جدید هوش مصنوعی OpenAI، معرفی شد
سرخط خبرها

حل معمای ۱۴۰۰ ساله ژاپنی‌ها

  • کد خبر: ۲۲۷۳۷
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۱
حل معمای ۱۴۰۰ ساله ژاپنی‌ها
ستاره شناسان ژاپنی معمای ۱۴۰۰ ساله "نشانه قرمز" (Red Sign) آسمان را حل کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از اسپیس، طبق سوابق تاریخی، در ۳۰ دسامبر ۶۲۰ ، "نشانه  قرمز رنگی" به شکل "دم قرقاول" در آسمان ژاپن ظاهر شد. در آن زمان ، این علامت یک نشانه شوم و بد محسوب می‌شد. طی این سال‌ها دانشمندان مدرن این موضوع را  مورد بررسی قرار می‌دادند و تصور می‌کردند که این پدیده می‌تواند ناشی از شفق قطبی یا دنباله دار باشد، اما هیچکدام از این‌ها دلایل کاملاً منطقی نبودند.

 

اخیرا "ریوو کاتااوکا"(Ryuho Kataoka) و همکارانش از "موسسه ملی تحقیقات قطبی ژاپن" تصمیم گرفتند که آنچه که سبب این پدیده قرمز رنگ در آسمان شده بود را بررسی کنند.

 

آنها مطالعه خود را با مقایسه توصیف تاریخی و درک و توصیف مدرن از شفق‌های قطبی شروع شدند. آنها دریافتند اگرچه شفق‌های قطبی غالباً سبزرنگ هستند اما بسته به اینکه عناصر موجود در جو زمین توسط ذرات باردار که توسط خورشید پاشیده شده‌اند، فعال می‌شوند، می‌توانند به رنگ‌های دیگری از جمله قرمز نیز ظاهر شوند.

 

این تیم مشاهدات جدیدتری از شفق‌های قطبی قرمز رنگ را که همانند شفق قطبی ژاپن بود، مشاهده کردند. محققان همچنین نقشه‌هایی را که میدان مغناطیسی متغیر زمین در آن زمان(سال ۶۲۰) بود را نقشه‌برداری کردند و دریافتند که ژاپن در آن زمان برخلاف امروز که دارای ۲۵ درجه عرض مغناطیسی است دارای عرض مغناطیسی حدود ۳۳ درجه بوده است.

 

محققان همچنین فرضیه دیگری راجع به "نشانه قرمز" مطرح و بررسی کردند و آن این بود که این نشانه ممکن است به دلیل وجود یک دنباله دار نیز بوده است، اما این فرضیه صحیح نبود چرا که آنها دریافتند دنباله دارها معمولاً به رنگ قرمز نیستند و احتمال حضور دنباله دارها در آن زمان نیز بسیار پایین بوده است.

 

کاتااوکا گفت: این مطالعه یک نمونه جالب و موفق است که نشان می‌دهد علم مدرن می‌تواند با بررسی اسرار ژاپن باستان به نکات مهمی دست پیدا کند.

 

یافته‌های این مطالعه در مجله "Sokendai Review of Culture and Social Studies "منتشر شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->