این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمال وقوع سیل و صاعقه در ۷ استان کشور (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو| پیکر هشتمین جانباخته سیل در خراسان رضوی پیدا شد فرماندار نیشابور: تا کنون هیچ خسارت جانی ناشی از سیل گزارش نشده است| برآورد خسارت ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریالی در این شهرستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) اعلام محور‌های مسدود در خراسان رضوی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) کنترل کامل انتظامی و امنیتی در منطقه سیل زده سیدی مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) قصاص؛ مجازات تصادف فوتی بدون گواهینامه است؟ شاهدان دروغگو در دادگاه| آیا مجازات شهادت کذب بازدارنده است؟ بارش شدید باران در شهر‌های خراسان رضوی | محور درگز-کلات مسدود شد افزایش ۳ برابری بارش‌های مشهد نسبت به سال گذشته| آب سد‌های مشهد ۶ درصد افزایش یافت (۲۷ اردیبهشت) اکران تصاویر مشاهیر به مناسبت دهه ادب و حماسه در مشهد خسارت سیلاب به بدنه و لایه‌های زیرین محوطه تاریخی یاریم تپه درگز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) آغاز بارش شدید باران در خراسان رضوی | احتمال سیلابی شدن مجدد مسیرها (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) سردردهای میگرنی دومین عامل ناتوانی بشر در جهان است| عضویت ایران در انجمن جهانی سردرد
سرخط خبرها

تشریح فرایند امتحانات و ارزشیابی دانشگاه علم و فرهنگ

  • کد خبر: ۲۹۰۸۹
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۹
تشریح فرایند امتحانات و ارزشیابی دانشگاه علم و فرهنگ
معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و فرهنگ، فرآیند برگزاری امتحانات نیمسال دوم ۹۸_۹۹ و روش ارزشیابی دانشجویان این دانشگاه را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام دانشگاه علم و فرهنگ؛ استاد هر درس مرجع ارزیابی دانشجو در آن درس است در صورتی که اساتید پیشرفت تحصیلی دانشجویان را به طور مستمر در طول نیم سال جاری و با بهره‌گیری از امکانات فضای مجازی مورد ارزیابی قرار ‏دهند، نیازی به برگزاری امتحانات پایان نیم سال تحصیلی در آن درس نخواهد بود.

همچنین  ارزیابی نهایی دانشجو از روش‏ های مختلف انجام شود تا تصویر معتبرتری از میزان و کیفیت یادگیری دانشجو در اختیار استاد قرار دهد. برخی از فعالیت‌های دانشجو در طول نیم‌سال تحصیلی که می‏ تواند برای نمره نهایی مورد استفاده قرار گیرد.

دانشگاه علم و فرهنگ تاکید کرد؛ حضور و فعالیت در کلاس به ویژه مشارکت در بحث‏ ها و پرسش و پاسخ‏ های کلاسی است، همچنین حل تمرین‏ های کلاسی و ارایه به موقع آن ها، پروژه پژوهشی نیمسال (مشروط به این که قابلیت اجرا در شرایط ویژه کنونی را داشته باشد)، ارزیابی شفاهی، شامل پرسش و پاسخ در طول و در پایان نیمسال به صورت جداگانه برای هر دانشجو، برگزاری آزمون‏ های چندگزینه‏‎ای غیرحضوری در قالب پروتکل مشخص که در آن به امنیت آزمون توجه شده باشد از دیگر شرایط حضور در دانشگاه است.

در صورت عدم منع برای برگزاری آزمون حضوری از سوی ستاد ملّی مبارزه با کرونا و تشخیص استاد درس مبنی بر الزام به برگزاری آزمون پایانی به شیوه حضوری، ضمن تأکید بر رعایت پروتکل‏ های بهداشتی، امتحانات به صورت حضوری و بر اساس تقویم اعلامی برگزار خواهد شد؛ ولی در صورت عدم برگزاری امتحان حضوری، نمره درس یا دروس به صورت ناتمام درج خواهد شد.

 عدم شرکت دانشجو در ارزشیابی در تاریخ و ساعت اعلام شده، به منزله غیبت در جلسه امتحان است و در صورت برگزاری امتحانات پایان نیمسال تحصیلی به صورت حضوری، استاد درس موظف به حضور در جلسه امتحان مربوط است.

 چنانچه استاد درس یا دروس، قبل از تاریخ اعلام شده در برنامه امتحانات، نسبت به ارزشیابی دانشجویان اقدام کرده باشد، نیازی به برگزاری امتحان حضوری در آن درس یا دروس نیست. در این صورت اساتید موظفند نمرات دانشجویان را مطابق روال معمول، در سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سیستم گلستان) وارد کنند.

در صورت عدم منع برای برگزاری آزمون حضوری از سوی ستاد ملّی مبارزه با کرونا، امکان برگزاری امتحانات پایان ترم در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی استان محل زندگی دانشجویان در سراسر کشور فراهم خواهد شد. در این حالت لازم است اقدامات زیر انجام شود:

 ارائه درخواست دانشجو مبنی بر برگزاری امتحان پایان ترم در مرکز آموزشی جهاددانشگاهی استان محل زندگی از طریق سامانه جامع آموزشی دانشگاه (سیستم گلستان)، ارسال سؤالات یا برگه امتحان از سوی دانشگاه به مرکز آموزشی جهاددانشگاهی مورد نظر پس از انجام هماهنگی‏ های لازم،  حضور دانشجو در مرکز آموزشی جهاددانشگاهی استان محل زندگی در زمان (روز و ساعت) مقرر و  انجام آزمون با اعمال مراقبت کامل و دقیق از امنیت سؤالات از سوی مرکز آموزشی جهاددانشگاهی از جمله این اقدامات است. 

همچنین در بهره‏ گیری از این روش، اولویت با آن دسته از دانشجویان شهرستانی است که در نیمسال پایانی تحصیل هستند یا به دلیل موجه امکان سفر به دانشگاه برای آنها مقدور نیست. تشخیص استفاده از این امکان، بر عهده معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه است.

در مناطقی از کشور که به تشخیص مرجع ذیصلاح، بیماری گسترش یافته است و منطقه یا استان در وضعیت فوق ‏العاده قرار دارد، بهره ‏گیری از این روش امکان ‏پذیر نخواهد بود.

زمان ارسال درخواست از سوی دانشجویان و اطلاعات (زمان و مکان) برگزاری امتحان متعاقباً اعلام می‏ شود و دانشکده‏‎ها باید ترتیبی اتخاذ کنند تا در زمان باقی مانده تا شروع امتحانات بر اساس تقویم آموزشی (16 تیرماه) برای دانشجویان متقاضی، یک یا دو جلسه پرسش و پاسخ و رفع اشکال به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‏ های بهداشتی در دانشگاه برگزار کنند.

منبع: ایسنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->