واکنش وزیر امور خارجه به سرکوب دانشجویان معترض آمریکایی سفیر فلسطین در مقر سازمان ملل در وین: دیگر در جلسات گزارشی از غزه ارائه نمی‌دهم تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی مجلس| چه کسانی واجد شرایط رای دادن هستند؟ پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی| کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کار‌های اسلامی و جهادی است معاون رئیس جمهور: اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا، حرکتی هوشمندانه و انقلابی است بیانیه جنبش مطالبه در حمایت از خیزش‌های اعتراضی| اسرائیل غده‌ای سرطانی است که باید حذف شود فرمانده منطقه پدافند هوایی شمال شرق: معلمان سربازان خط مقدم مقابله با هجمه فرهنگی دشمن هستند سازمان ملل: ۸۵ درصد از مدارس غزه آسیب دیده‌اند آیت‌الله علم‌الهدی: هویت بخشی، رسالت امروز معلمان است| سرکوب دانشجویان در آمریکا، تابلوی لیبرال دموکراسی غرب دانشگاه آمریکایی دانشجویان معترض را به اخراج تهدید کرد اسامی کاندیدا‌های شورای وحدت اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس تصاویر پهپاد‌ها جنایت جدید ضدبشری اسرائیل در غزه را فاش کرد+ فیلم حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شهر رفح تقلای سنای آمریکا برای جلوگیری از بازداشت مقامات تل آویو حمله بی‌سابقه از خاک عراق به تل‌آویو (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) وزیر کشور: آماده برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی هستیم حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به رژیم صهیونیستی مهلت ثبت نام آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی تمدید شد+جزئیات میرباقری: تلاش می‌کنیم «سلمان فارسی» را در ۱۴۰۵ به پخش برسانیم آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی
سرخط خبرها

چند ادعا درباره حادثه نطنز

  • کد خبر: ۳۳۴۸۹
  • ۱۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۱
چند ادعا درباره حادثه نطنز
پس از حادثه نطنز، مقامات، رسانه‌ها و شبکه‌های معاند در تلاشی آشکار و برنامه‌ریزی شده ضمن اعلام اخبار نادرست و گمانه زنی‌های نامربوط سعی کردند ضمن اعتمادزدایی از نهاد‌های مسئول و رسانه‌های رسمی کشور، سیر طبیعی تحقیق در مورد حادثه را مخدوش کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، بامداد پنج‌شنبه ۱۲ تیر (۲ ژوئیه) حادثه‌ای در یکی از سوله‌های مرکز هسته‌ای نطنز رخ داد.

سازمان انرژی اتمی ایران در اولین واکنش اعلام کرد: یکی از سوله‌های در دست احداث در محوطه باز سایت نطنز دچار آسیب شده است.

شورای عالی امنیت ملی چند روز بعد اعلام کرد که «علت حادثه به طور دقیق مشخص شده، اما به دلایل امنیتی جزئیات آن بعدا اعلام خواهد شد».

اما این اتفاق خوراکی برای برخی رسانه‌های معاند و مقامات کشور‌های غربی و رژیم صهیونیستی شد.

با وجود گذشت شش روز از وقوع حادثه در یکی از سوله‌های در حال تجهیز مجتمع هسته‌ای شهید احمدی روشن (نطنز)، فضاسازی رسانه‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی برای «قدرتمندنمایی» رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

این فضاسازی‌ها که با تکیه بر تکنیک‌های عملیات روانی و مبتنی بر اخبار و اطلاعات غیرمستند از منابع غیرمشخص در حال انجام است با گمانه‌زنی‌های مختلف از جمله خرابکاری، انجام عملیات ویژه، عملیات سایبری، عملیات هوایی، اصابت موشک و... بدون ارائه هیچ سندی دست کم دو هدف را پیگیری می‌کند: «ایجاد اخلال در امنیت روانی جامعه ایران» و «ارائه یک چهره قدرتمند از رژیم صهیونیستی».

در این رابطه لازم است دو موضوع مهم، موردتوجه قرار بگیرد:

اول این که فضاسازی‌های اخیر که بهره‌ای از اطلاعات و اخبار مستند ندارد، از جنس جریان سازی رسانه‌ای بوده و برنامه‌ای هدفمند برای متقاعد کردن افکار عمومی داخلی و خارجی نسبت به اراده و توانمندی رژیم صهیونیستی برای ضربه زدن به برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران است. واکنش‌های تقریبا یکسان مقامات رسمی رژیم صهیونیستی شامل وزیر جنگ و وزیر خارجه رژیم اسرائیل نیز مکمل این برنامه است.

دومین موضوع قابل توجه در این مقوله این است که رژیم صهیونیستی با علم به آسیب پذیر بودن در قبال پاسخگویی جمهوری اسلامی، اساسا جرات مواجهه مستقیم با ایران را به ویژه در موضوع بسیار حساس حمله به مراکز هسته‌ای کشورمان ندارد. از این رو با بهره گیری از ابزار‌های رسانه‌ای در تلاش است که موفقیت بی هزینه را در این حادثه برای خود رقم بزند.

منبع: جماران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->