پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم
سرخط خبرها

تاثیر مصرف ترشی در کاهش مرگ‌ومیر بر اثر کرونا

  • کد خبر: ۳۳۶۳۸
  • ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷
  • ۳
تاثیر مصرف ترشی در کاهش مرگ‌ومیر بر اثر کرونا
نتایج تحقیقات محققان اروپایی نشان می‌دهد، در کشورهایی که مصرف سبزی‌ها تخمیر شده (ترشی) بیشتر است، آمار مرگ‌ومیر بر اثر کرونا نیز پایین‌تر است.
به گزارش شهرآرانیوز، ژان بوسکت از دانشگاه Charité برلین و همکاران وی تاثیر رژیم‌های غذایی مختلف را بر میزان مرگ‌ومیر در کشور‌های مختلف اروپایی موردبررسی قراردادند. آنان دریافتند، در کشور‌هایی که میزان مصرف سبزی‌های تخمیری سنتی بیشتر است، میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا کمتر است.

این نتایج تصورات پیشین محققان در مورد ارتباط تاثیرات منفی بوم‌شناختی، میزان مرگ‌ومیر بیماری کرونا و مصرف سبزی‌های تخمیر شده را بیان می‌کند. این تحقیقات بیانگر تغییرات چشمگیر در میکروبیوم (میکروارگانیسم‌هایی که در دستگاه گوارش و بر روی پوست انسان زندگی می‌کنند و تاثیر شگفت‌انگیز بر سلامتی انسان دارند) ایجادشده به دلیل زندگی مدرن و کاهش مصرف سبزی‌های تخمیری در گسترش و یا شدت بیماری‌هاست.
 

تنوع جغرافیایی غیرقابل توضیح در مرگ‌ومیر بیماران مبتلا به کرونا

 
از زمان آغاز همه‌گیری کووید ۱۹در ووهان چین شاهد تفاوت در میزان مرگ‌ومیر مبتلایان در مناطق مختلف جغرافیایی بودیم. در برخی کشور‌های اروپایی مانند ایتالیا، فرانسه و انگلستان میزان مرگ‌ومیر در مقایسه با بالکان و کشور‌های شمال اروپا بسیار بالا بود. البته این اختلاف در تمامی کشور‌های جهان نیز دیده می‌شود.

اگرچه، ساختار سنی، مداخلات درمانی، نوع اشتغال و شرایط مسکن از مهمترین عوامل هستند، اما سایر عوامل بالقوه مرتبط مانند تغذیه را نباید نادیده گرفت.
 

نقش تغذیه در میزان مرگ‌ومیر ناشی از کرونا

 
بسیاری از غذا‌ها خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و توصیه‌شده این مواد غذایی به دلیل کاهش شدت بیماری کووید ۱۹ مصرف شوند. روند تخمیر موجب افزایش فعالیت آنتی‌اکسیدانی محصولات غذایی ازجمله شیر، میوه، سبزی‌ها و گوشت می‌شود.

بوسکت و گروه وی این فرضیه را مطرح و سپس از داده‌های بانک اطلاعات جهانی مصرف مواد غذایی اروپا (EFSA) برای ارزیابی میزان مصرف غذا‌های مختلف تخمیر شده ازجمله سبزی‌ها، شیر، ماست، شیرترش و ترشی در کشور‌های اروپایی استفاده کردند.

میزان مرگ‌ومیر کووید ۱۹ نیز با استفاده از اطلاعات مرکز منابع کرونا جان هاپکینز (Johns Hopkins Coronavirus) محاسبه شد و از مرکز آمار اروپا (EuroStat) برای کسب آمار کشورها، ازجمله تولید ناخالص داخلی، تراکم جمعیت، نسبت سن بالای ۶۴ سال، نرخ بیکاری و شیوع چاقی استفاده شد.
 

نتایج

 
محققان اعلام کردند که از بین تمام متغیر‌های موردبررسی، فقط سبزی‌های تخمیر شده تاثیر معنی‌داری بر میزان مرگ‌ومیر کشور‌ها دارند.

مصرف روزانه هر گرم از این مواد خطر مرگ‌ومیر بیماری کووید-۱۹ را تا ۳۵.۴ درصد کاهش می‌دهد.

محققان خاطرنشان کردند که اگرچه این مطالعه تنها نشان‌دهنده نقش رژیم غذایی در بیماری کووید-۱۹ است، بااین‌حال، این فرضیه قطعه دیگری است که نشان می‌دهد غذا‌های سنتی تخمیر شده ممکن است در جلوگیری از شدت بیماری در سطح کشوری نقش داشته باشد.
 

نقش رژیم غذایی در آسیا و افریقا

 
محققان اظهار کردند که این تحقیق به رژیم غذایی کشور‌های اروپایی محدودشده است و استفاده از این فرضیه در مناطق دیگر جهان که از سبزی‌های تخمیری استفاده می‌کنند و بررسی میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری مهم خواهد بود.

به‌عنوان‌مثال، در آسیا میزان مرگ‌ومیر بسیار پایین است و به نظر می‌رسد این همه‌گیری تحت کنترل است. این مورد در افریقا نیز صادق است.

محقق این تحقیق افزود: استفاده از داده‌های مصرف مواد غذایی از چنین کشور‌هایی برای انجام مطالعات نهایی همه‌گیری برای تایید یافته‌های کنونی بسیار ارزشمند خواهد بود.
 

دوری از طبیعت

 
این گروه نتیجه گرفتند، اگر این فرضیه ثابت شود، تایید می‌شود که کووید-۱۹ اولین بیماری همه‌گیر عفونی است که عملکرد‌های بیولوژیکی آن با از بین رفتن طبیعت همراه شده است.

وقتی زندگی مدرن منجر به خوردن غذا‌های تخمیر شده کمتر می‌شود، میکروبیوم به‌شدت تغییر می‌یابد درنتیجه گسترش یا شدیدتر شدن بیماری تسهیل می‌شود.

این فرضیه مستلزم آزمایش در مطالعات فردی در کشور‌هایی است که مصرف سبزی‌های تخمیر شده زیاد است.
 
منبع: ایسنا

بیشتر بخوانید:
 
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مهربان
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
2
2
چرنده
نا شناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۰
0
0
بسیار خوب بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۱
0
1
ترشي بخوریم یعنی
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->