کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟ هر کدملی یک مراقب سلامت دارد | پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده + جزئیات عربستان سعودی: زائران حج فقط با کارت هوشمند می‌توانند وارد مکه شوند پیش‌بینی هواشناسی خراسان‌رضوی و مشهد (۱۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران تا پایان هفته
سرخط خبرها

افراد چاق ۲ برابر بیشتر در معرض آنفلوانزای H۱N۱ هستند

  • کد خبر: ۳۴۰۷۶
  • ۲۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۲
افراد چاق ۲ برابر بیشتر در معرض آنفلوانزای H۱N۱ هستند
مطالعات محققان دانشگاه میشیگان نشان می‌دهد افراد چاق دو برابر بیشتر از افرادی که وزن طبیعی دارند، مستعد ابتلا به آنفلوانزای H۱N۱ هستند و این مسئله در زمان همه‌گیری کووید ۱۹ می‌تواند برای این دسته از افراد بسیار خطرناک باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان در پی شیوع کرونا، نگران شیوع بیماری‌های همه‌گیر دیگر از قبیل آنفلوانزای H۱N۱ هستند.

چاقی در سراسر جهان رو به افزایش است و از سال ۱۹۷۰ میلادی در سراسر جهان سه برابر شده است. مطالعات مختلف چاقی را از عوامل خطر بسیاری از بیماری‌ها می‌دانند. مطالعات اخیر ارتباط چاقی و شدت علائم کووید ۱۹ را نیز تایید کرده‌اند.

بر اساس مطالعه محققان دانشگاه میشیگان، چاقی احتمال ابتلا به آنفلوانزای H۱N۱ را دو برابر افزایش می‌دهد. ویروس آنفلوانزای A زیرگروه H۱N۱، شایع‌ترین دلیل ابتلای انسان به آنفلوآنزا در سال ۲۰۰۹ میلادی و احتمالا دلیل آنفلوانزای اسپانیایی بود.

در حال حاضر با پاندمی کرونا مواجه هستیم و همه‌گیری آنفلوانزای H۱N۱ در این شرایط می‌تواند بسیار خطرناک باشد، به همین دلیل محققان به دنبال تمام عوامل خطر این عارضه هستند.

با اینکه ارتباط چاقی با افزایش احتمال آنفلوآنزای H۱N۱ قطعی است، ولی هنوز ارتباط چاقی با آنفلوانزای فصلی ثابت نشده است. محققان به افراد، کنترل وزن را به عنوان عاملی بازدارنده برای بیماری‌های ویروسی توصیه می‌کنند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد.

ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
تدروس آدهانوم مدیرکل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

 

منبع:ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->