حباب سکه پس از شهادت رئیس‌جمهور افزایش یافت + علت (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (یکم خرداد ۱۴۰۳) قیمت کارخانه‌ای محصولات سایپا اعلام شد + جدول صادرات ۹۰ درصد طلای سرخ از ایران است | سهم پایین زعفران ایران از تجارت دنیا نحوه صدور و نقد کردن چک‌های بانکی تغییر کرد آینده اقتصاد ایران پس از درگذشت آیت‌الله رئیسی چه می‌شود؟ | نمونه‌های تاریخی چه می‌گوید؟ مستاجران تا ۵ سال فرصت شکایت از صاحب‌خانه را دارند | در چه صورت می‌توان شکایت کرد؟ قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (سه شنبه، یکم خرداد ۱۴۰۳) سوءاستفاده دلالان ارز از شهادت رئیس‌جمهور سهمیه بنزین خردادماه بدون تغییر شارژ شد تخلف یک شرکت تولیدی محصولات چرمی به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال در مشهد و پلمب آن زمان پرداخت مرحله سوم سود سهام‌عدالت مشخص شد؟ پرونده قاچاق یک میلیون و ۷۱۶ هزار لیتر نفت کوره یارانه‌ای بر روی میز تعزیرات خراسان‌رضوی دامنه نوسان بورس محدود شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود وجود ۵۶۰ هزار واحد خالی در کشور آخرین تحولات بازار پس از وقوع حادثه هوایی یارانه معیشتی، امشب قابل برداشت است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سال گذشته ۴۲۸۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان پرداخت شد یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + جزئیات فعال کارگری: کارفرمایان برای تبدیل وضعیت شغلی کارگران همکاری کنند واکنش شخصیت‌های اقتصادی به شهادت رییس‌جمهور
سرخط خبرها

نه به توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی

  • کد خبر: ۳۵۹۱۶
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۵
نه به توزیع قطره چکانی نهاده‌های دامی
نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گفت: اینکه جهاد کشاورزی به راحتی اعلام کند توانایی تامین نهاده‌های دامی را ندارد، بهتر از آن است که این نهاده‌ها به صورت قطره چکانی توزیع و مرغداران و تولیدکنندگان دچار مشکل شوند.

به گژارش شهرآرانیوز، حبیب اسدالله نژاد در پاسخ به این که آیا طبق وعده وزارت جهاد کشاورزی از ابتدای مردادماه مشکل توزیع نهاده ها برطرف شده است، اظهار کرد: وضعیت تامین و توزیع نهاده ها در شرایط خوبی قرار ندارد و به دلیل عرضه کم، مرغداران نمی توانند نهاده ها را با نرخ مصوب تهیه کنند.

وی ادامه داد: زنجیره ها به واسطه ارتباطاتی که با وزارت جهاد کشاورزی دارند شاید بتوانند بخش اعظمی از نهاده ها را با نرخ مصوب تهیه کنند ولی اکثر واحدهای خرد که عمده تولیدکنندگان نیز هستند شاید حدود ۴۰ درصد از نهاده ها را با نرخ مصوب تهیه می کنند و مابقی از بازار آزاد تهیه می شود.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران با بیان اینکه وضعیت تامین نهاده ها به نسبت یکی دو ماه گذشته تغییری نکرده، گفت: در حال حاضر قیمت سویا در بازار سیاهی که به واسطه کمبود ایجاد شده حدود ۷۰۰۰ تومان و ذرت ۲۶۰۰ تا ۲۷۰۰ تومان است و مرغداران مجبورند مابقی نیاز واحدها را از همین بازار آزاد تهیه کنند. در حقیقت به جای  اینکه مشکلات حل شود، از حل  مشکلات فقط صحبت می شود.

وی با اشاره به اینکه هر واحد مرغداری که قصد فعالیت دارد باید مجوز مورد نیاز خود را از سامانه سماصط( سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور) دریافت کنند، اظهار کرد: در این سامانه اطلاعات واحدها درج شده و سازمان دامپزشکی نیز این واحدها را تایید می کند. بنابراین تمام واحدهایی که جوجه ریزی می کنند اقدامشان قانونی بوده و مستحق دریافت سهمیه هستند. اینکه گفته شود به واحدهایی که از سامانه سماصط مجوز نگرفته اند خدمات داده نشده، فرار رو به جلو است، زیرا جهاد اصولا نسبت به واحدهای بدون مجوز  مسئولیتی ندارد و این واحدها هم بسیار اندک و تقاضایی هم برای نهاده ندارند.  

به گفته وی اینکه جهاد کشاورزی به راحتی اعلام کند توانایی تامین نهاده های دامی را ندارد، بهتر از آن است که این نهاده ها به صورت قطره چکانی توزیع و مرغداران و تولیدکنندگان دچار مشکل شوند.

اسدالله نژاد در پایان به اشاره به قیمت مرغ زنده و گرم گفت: در حال حاضر قیمت مرغ زنده  ۱۲هزار و۷۰۰ تا ۱۲ هزار و ۸۰۰ تومان و قیمت مرغ گرم نیز  حدود ۱۹ هزار تومان است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->