صرف ۷ درصد از تولید ناخالص داخلی برای جبران خسارت تصادفات جاده‌ای چهار مسیر اصلی در مشهد بر اثر سیلاب همچنان مسدود است (۲۶ اردیبهشت) افزایش تعداد فوتی‌های سیل مشهد به ۴ نفر (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم سیل در مشهد | تعداد جانباختگان مشهد به ۵ نفر رسید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کم‌خونی یکی از بیماری‌های شایع در کودکان اهدای اعضای نوجوان مرگ‌مغزی در مشهد، نجات‌بخش زندگی ۷ بیمار شد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | لحظه پیداکردن دو جان‌باخته سیلاب در پل انقلاب مشهد فوت دو شهروند در سیلاب میدان انقلاب مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم اورژانس مشهد: ۱۳ شهروند در پی جاری شدن سیلاب مصدوم شدند رئیس سازمان حج: زمان ثبت‌نام عمره هنوز معلوم نیست | پیشاپیش عذرخواهی می‌کنیم! ۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ بهترین شیوه تربیتی برای مقابله با فحاشی کودکان پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد
سرخط خبرها

آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟

  • کد خبر: ۴۲۱۲۰
  • ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۵
آیا زنان باردار باید تست کرونا بدهند؟
هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود مردانی فوق تخصص بیماری های عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا گفت: هیچ الزامی برای آزمایش دادن همه زنان باردار وجود ندارد، اما در صورتی که بانوی بارداری دارای علائم بیماری کووید ۱۹ باشد حتما باید تست کرونا انجام دهد.

او در ادامه افزود: خانم‌های باردار در هر مرحله‌ای از حاملگی که قرار دارند از فرصت استفاده کرده و نسبت به زدن واکسن آنفلوانزا اقدام کنند.

مسعود مردانی مطرح کرد: در حال حاضر واکسن آنفلوانزا در حال توزیع است که حتما توصیه می‌شود همه زنان باردار برای زدن این واکسن اقدام کنند تا به دلیل همزمان شدن شیوع بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا دچار مشکل نشوند.

آیا در صورت مبتلا شدن به ویروس کرونا ، می توانم کودک خود را در آغوش بگیرم؟

فوق تخصص بیماری های عفونی درخصوص در آغوش گرفتن کودک توسط پدر یا مادر مبتلا به ویروس کرونا، گفت: پدر یا مادر مبتلا به کرونا می‌تواند کودک خود را در آغوش بگیرد. حتی مادر مبتلا می‌تواند کودک را در آغوش بگیرد و به او شیر بدهد، اما بهتر است این کار با رعایت نکات بهداشتی مانند ماسک زدن و شستشوی دست ها همراه باشد.

بنابر توصیه های انجام شده، همه مادران در مناطق آلوده و پرخطر که علائمی چون تب، سرفه یا تنگی نفس دارند هر چه سریع‌تر به پزشک مراجعه کرده و دستورالعمل‌هایی بهداشتی را رعایت کنند.

همچنین ‌با توجه به توصیه های سازمان جهانی بهداشت، زنان بارداری که علائم ویروس کرونا را دارند، باید در اولویت انجام آزمایش قرار گیرند؛ زیرا اگر مبتلا به کرونا باشند، ممکن است به مراقبت های تخصصی نیاز داشته باشند.

مادران باردار چه نکات بهداشتی را رعایت کنند؟

شستن منظم دست‌ها بعد از تماس با وسایل خارج از منزل و خودداری از لمس صورت با دستان، بهترین راه‌های پیش‌گیری از ابتلا به کرونا هستند. برای مادران باردار رعایت فاصله‌ گذاری اجتماعی و در خانه ماندن تا حد امکان بسیار حائز اهمیت است.

زنان باردار به طور معمول برای سلامتی خود و جنین قرارهای ملاقات متعددی با پزشک یا مامای خود دارند که می‌توانند در این شرایط شیوع ویروس کرونا پس از مشورت با پزشک و مامای خود هر یک از این قرارها را لغو کنند. همچنین برخی از ویزیت ها می توانند از طریق تماس تلفنی یا ویدئویی انجام شوند. در صورت مراجعه حضوری به کلینیک یا بیمارستان به طور مرتب پس از لمس وسایل مختلف، دستان خود را بشویید، به صورت خود دست نزنید و در اتاق انتظار فاصله‌ی ایمن حداقل دو متری را از دیگران حفظ کنید. هنگام خروج از محل درمانی حتما نسبت به شستشوی مجدد دست‌های خود اقدام کنید.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->