نسخه طب ایرانی برای سرطان توصیه به مصرف آب چاه به جای آب‌های بسته‌بندی شده غیرکارشناسی است دستگیری سه سارق خودرو در مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) کشف ۴۰ فقره سرقت در مشهد (۱۶ اردیبهشت) چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟ آیا نوزادان می‌توانند ماست بخورند؟ چرا بانوان معلمی را ترجیح می‌دهند؟ نگهداری برنج پخته در یخچال | برنج پخته چند روز در یخچال می‌ماند؟ دبیر سندیکای تولیدکنندگان مکمل ایران: مکمل خارجی و وارداتی نداریم | روش‌های تشخیص مکمل اصل از تقلبی  برخورد قانونی با معلم‌بلاگر‌ها در مدارس دولتی و غیردولتی اگر شانه‌ها و کتفتان جوش می‌زند، بخوانید یک تونر طبیعی که برای درمان آکنه معجزه می‌کند در چه مواردی نباید از بوتاکس برای رفع چین‌وچروک صورت استفاده کرد؟ اعزام ۵۱۳ زائر حج عمره به سرزمین وحی از فرودگاه مشهد یک روش ساده برای از بین بردن سیاهی زیر چشم ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور | آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها اعلام شد آیا زالودرمانی در علم پزشکی مورد تایید است؟ پدیده مد و مدگرایی خوب است یا بد؟ مدیریت اقتصادی خانواده چطور امکانپذیر است؟
سرخط خبرها

وجدان همه ما درد می‌کند

  • کد خبر: ۴۸۰۲۸
  • ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
وجدان همه ما درد می‌کند
شهناز رمارم - عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر و رئیس شورای شهرستان مشهد
در پناه قانون است، ولی در انظار عمومی دست‌بند به‌دست تحقیر می‌شود و در رفتار‌های تقابلی به فحاشی و دفاع ناخودآگاه از «خود» تحقیرشده می‌پردازد. رعب و وحشت ایجاد کرده و به اموال مردم هم آسیب زده و نوامیس را هم آزرده است، اما آیا وظیفه پلیس تنبیه مجرم است؟ حتی اگر همه دیگران بایستند و ببینند و بخندند و برای او کف بزنند؟

در کمال ناباوری و تأسف «مهرداد سپهری» جان به جان‌آفرین تسلیم کرده و وجدان عمومی هموطنان از این برخورد غیرانسانی جریحه‌دار شده است. ابراز همدردی با وجدان‌های بیدار و خانواده سپهری و محکوم‌کردن برخورد‌های قهری خودسرانه یک وظیفه عمومی است، اما برای پیشگیری از تکرار وقایع مشابه چه باید کرد؟
چرا مجریان قانون ما از مأمور حراست و کارمند اجراییات شهرداری و نیرو‌های انتظامی، حتی وقتی ارتکاب جرم مشهود است، به خود اجازه می‌دهند تا در جایگاه قاضی بنشینند، پرخاش کنند و فراتر از آن حکمی دلخواه را صادر و اجرا کنند؟

آیا با خود فکر کرده‌ایم که رفتار‌های این‌چنین که از چرخاندن و کتک‌زدن توجیه‌ناپذیر اراذل و اوباش شروع می‌شود و تا آزار جسمی و جنسی دختری بی‌دفاع و خراب‌کردن خانه پیرزنی نالان با توسل به‌زور در ملأعام و مقابل لنز دوربین شهروندخبرنگاران انجام می‌شود، چه ذهنیت ناصوابی را از برخورد‌های دور از چشم ناظران ایجاد می‌کند؟

تأمین امنیت شغلی و بهبود کیفیت زندگی مجریان قانون و بیشتر نیرو‌های زحمتکش نیروی انتظامی، آن‌ها که مقابل فحاشی متهمان خشم خود را فرومی‌خورند و از ابزارشان به‌نفع امیال درونی سوءاستفاده نمی‌کنند، وظیفه حاکمیت است تا روح و روان خالی از خلل آن‌ها جلوی رفتار‌های این‌چنین را بگیرد.
وجدان‌های بیدار البته بیش از آنکه از شکنجه مجرمی بی‌سلاح و بی‌دفاع در عذاب باشند، از مشاهده ناظران خندان و بی‌عمل، در رنج و تأمل‌اند و «تو کز محنت دیگران بی‌غمی، نشاید که نامت نهند آدمی!»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->