بغل نویسی بر روی شیشه و بدنه خودرو ممنوع گُرگرفتگی در خانم‌ها و آنچه باید بدانند چگونه رنج‌هایمان را به گنج تبدیل کنیم؟ چه حرف‌هایی را به کودکان نباید بزنیم؟ آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم؟ توصیه‌های طلایی برای خواب سالمندان علاقه وافر نوجوان‌ها به متفاوت بودن! واریز هدیه روز معلم به حساب فرهنگیان سراسر کشور افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۱۴۰۳ | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا می‌شود خبر رییس مجلس درباره حقوق اردیبهشت | قالیباف: دولت باید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را این ماه اجرا کند دستگیری ۲۵ داوطلب متقلب در مرحله اول کنکور ۱۴۰۳ فصل بحرانی آب در مشهد | وزارت نیرو، خراسان‌رضوی را در فهرست ۴ استان با وضعیت آبی نامطلوب اعلام کرد خبر جدید برای بازنشستگان | تصمیمات جدید صندوق بازنشستگی کشوری در خصوص پرداخت معوقات، وام و بیمه تکمیلی آیا امکان آزادی مشروط بابک زنجانی وجود دارد؟ آب آشامیدنی ، سالمترین نوشیدنی برای کودکان حریق منزل مسکونی در خیابان فرامرز عباسی مشهد
سرخط خبرها

طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  • کد خبر: ۴۹۰۱۱
  • ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
طرز تهیه کیک کدو حلوایی
آشپزپاییز فصل میوه‌ها و خوراکی‌های خوشمزه و رنگارنگی است که نمی‌توان به راحتی از آن‌ها چشم پوشید، مانند کدوحلوایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانی است که مصرفش شما را در برابر بسیاری از بیمار‌های این فصل واکسینه می‌کند.
سمیه اخترشناس | شهرآرانیوز؛  آشپزپاییز فصل میوه‌ها و خوراکی‌های خوشمزه و رنگارنگی است که نمی‌توان به راحتی از آن‌ها چشم پوشید، مانند کدوحلوایی که سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدانی است که مصرفش شما را در برابر بسیاری از بیمار‌های این فصل واکسینه می‌کند. برای همین، این هفته می‌خواهم طرز تهیه یک کیک خوشمزه با کدوحلوایی را آموزش بدهم به امید اینکه با مصرف این کیک خوشمزه، پاییز دل انگیزتری داشته باشید.

مناسب برای
۸ نفر

زمان برای پخت
۶۰ دقیقه

قیمت تمام شده برای هر نفر
۱۵۰۰ تومان

مواد لازم جهت تهیه کیک کدوحلوایی:

  • پوره کدوحلوایی   یک لیوان
  • تخم مرغ   ۳ عدد
  • آرد   ۲ لیوان
  • شکر   یک و نیم لیوان
  • ماست   ۵ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع   یک لیوان
  • بکینگ پودر   یک قاشق غذاخوری
  • دارچین   یک قاشق چای خوری
  • وانیل   کم
  • جوز هندی هل و میخک  
  • با هم یک قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک کدوحلوایی:

تخم مرغ و شکر را درون ظرفی خوب هم بزنید تا سفیدرنگ و کش دار شود.
 
کیک کدوحلوایی
روغن و ماست را به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید. حالا پوره کدوحلوایی را به آن بیفزایید و بازهم به هم زدن ادامه بدهید.
 
کیک کدوحلوایی
آرد، بکینگ پودر، دارچین، وانیل، جوز هندی، هل و میخک را با هم ۳ بار الک و به مواد کیک اضافه کنید.
 
کیک کدوحلوایی
 
کف قالب را چرب کنید و کاغذ بگذارید و خمیر کیک را داخل آن بریزید. بعد هم قالب را ٤٠ تا ٥٠ دقیقه با درجه ۱۸۰ درون فری بگذارید که از قبل گرم شده است. پس از ۳۰ دقیقه از آغاز زمان پخت، کیک را کنترل کنید.
 
کیک کدوحلوایی
 
نکته: برای تهیه پوره کدوحلوایی، کدو را بشویید. تخم هایش را جدا کنید و برش بزنید. برش‌ها را داخل قابلمه‌ای بچینید و روی آن‌ها کمی آب بریزید. اگر کدو بی مزه است، چند قاشق شکر به آن اضافه کنید. ظرف را روی حرارت بگذارید و اجازه بدهید آبش کامل خشک شود. سرد که شد گوشت آن را پوره کنید.
 
نکته: استفاده از وانیل، جوز هندی، هل و میخک اختیاری است و به ذائقه شما بستگی دارد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->